Şimdi Ara

[Satıldı] RTX 2080 Ekran kartı (Türkiye garantili, Kasım indirimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
8
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sadece 3 ay kullandığım INNO3D GeForce RTX 2080 Twin X2 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı'nı satıyorum.

    Ekran kartı incehesap.com'dan alınmıştır: https://www.incehesap.com/inno3d-geforce-rtx-2080-twin-x2-gaming-ekran-karti-fiyati-41917/

    Fatura tarihi 16.04.2019'dur 24 ay Türkiye garantilidir (incehesap.com tarafından garantisi yapılacaktır). (Kullanıma başlama tarihi 26.04.2019'dur). Kutusu ile birlikte göndirelecektir. Ayrıca kutunun içinde olan 3D Mark, VR Mark keyleri ve mouse pad kullanılmamıştır.

    Fiyat: -------

    Satış Nedeni: 2080 TI bir kart alınması.

    30.07.2019 tarihinden beri yeni kartı kullandığım için bu kart kutusunda durmaktadır.

    Not: Ben tüccar değilim. Kullandığım ürünlerin yenisini alınca eskilerini satıyorum. Kart sadece kargo ile gönderilecektir. Kartı önceden deneme imkanınız yoktur (İşim bu olmadığı için zaman ayıramıyorum, kusura bakmayın). Kart sorunsuzdur. Siz kullanırken bir sorun oluşursa garantisi vardır. Anlayışınız için teşekkür ederim.

    Kapora ödeyene (gerçek alıcıya) elden teslimat yapılır (istanbul levent civarında)).

    ogayhan tarafından alınmıştır


    [Satıldı] RTX 2080 Ekran kartı (Türkiye garantili, Kasım indirimi)[Satıldı] RTX 2080 Ekran kartı (Türkiye garantili, Kasım indirimi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 19 Kasım 2019; 20:23:2 >







  • Daha önce de yazmistim.turkiyenin ekonomik durumu yerlerde, elit ürünler zaten hic satilmiyor, yani su aralar fiyatlar rezalet vaziyette de olsa alacak insan kalmadi. Forumlar huzur evi gibi malesef ulkenin durumu saka değil. Avrupadaki standartlar bizde olsaydı herşey degerinde islem görür ve beklemezdi. Hep kaybeden yine biziz
  • 3990 liradan tekrardan zammı geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimist

    3990 liradan tekrardan zammı geldi
    O indirimi kısa bir süreliğine yaptım. Öylede yazmıştım zaten. Kartı aldığım yerdeki fiyat 5400TL şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 11 Ağustos 2019; 22:48:50 >
  • Fiyat pek kötü değil gibi ha
  • Bu rakamada satılmıyorsa forum dükkanı kapasın ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimist

    Bu rakamada satılmıyorsa forum dükkanı kapasın ya
    Aynen bende alıcı var mı görmek için çok düşürdüm fiyatı yok gibi biraz daha bekleyip normal fiyatına çekeceğim. Çünkü alıcı yok :)
  • madonos kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. Şuan piyasa çok acayip. En en uygun fiyata 2080 ti koydum satılmadı. Kıyamadım geri göndermeye taktım kendim kullanıyorum ya. O kadar iyi çıktı ki, 2200 mhz core, +980 de memory oc olan bir kart çıktı şansıma. 6000e 2080 ti satılmıyor sıfır :D
  • 3750 Liraya 2080 var ve hala satılmamış mı? Neyse 1500 liraya 1060 satmaya devam ozaman :D Hayırlı satışlar hocam
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    :)
  • Dolarda yukseldi son bir kac gun daha tutar bu fiyati yukseltecegim alici yok zaten.
  • Muhtemel alıcının gelip elden alması durumuna ayıracak vaktiniz yok ama kargoya gidip kargolamak, paketlemek, kargoda beklemek için vaktiniz var öyle mi? İkinci elde güven esastır. Bu nedenle kimse fiyatı uygun olsa bile böyle bir ilana yaklaşmak istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Us-eR

    Muhtemel alıcının gelip elden alması durumuna ayıracak vaktiniz yok ama kargoya gidip kargolamak, paketlemek, kargoda beklemek için vaktiniz var öyle mi? İkinci elde güven esastır. Bu nedenle kimse fiyatı uygun olsa bile böyle bir ilana yaklaşmak istemez.
    Sattığım üç ürünüde böyle sattım.

    Sizin anlamadığınız muhtemel alıcı 10 kişi olabilir ama alıcı bir kişidir. Ürün zaten kutusunda duruyor ve kargoda 2dk mesafede.

    Güvenden bahsediyorsunuz haklısınız, bende tanımadığım insanları evime alamam. (Ki alsam bile şu an 2080 TI takılı her gelen için ekran katımı mı değiştireceğim ?)

    Her mesaj atanında ayağına gidemem.

    Ayrıca ithamlarınızdan sıkıldım ben bir kullanıcı olarak boşta duran bir ürünümü satıyorum. Hakaret edip ya da beni dolandırıcıkla itham etmeniz hiç hoş değil. (Bunu not olarakda ekledim. Zorla bir ürün satmıyorum).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 14 Ekim 2019; 13:22:48 >




  • Hakaret? Dolandırıcılıkla itham etmek? Neyse okuyan, anlamak isteyen anladı. Konunuzu daha fazla meşgul etmek istemiyorum size iyi satışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de yazmistim.turkiyenin ekonomik durumu yerlerde, elit ürünler zaten hic satilmiyor, yani su aralar fiyatlar rezalet vaziyette de olsa alacak insan kalmadi. Forumlar huzur evi gibi malesef ulkenin durumu saka değil. Avrupadaki standartlar bizde olsaydı herşey degerinde islem görür ve beklemezdi. Hep kaybeden yine biziz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kartın bu fiyata satılmaması gerçekten 2. elin bile öldügünü gösteriyor.
  • adam 4000' yakın parayı size gönderecek (ref sayısı 3 ) sizde kargo mu yapıcaksınız ? Ha birde elden teslimat kesinlikle yok öyle mi ? Almayı düşünen arkadaşlara başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuq010101

    adam 4000' yakın parayı size gönderecek (ref sayısı 3 ) sizde kargo mu yapıcaksınız ? Ha birde elden teslimat kesinlikle yok öyle mi ? Almayı düşünen arkadaşlara başarılar.
    Elden teslimatı kapora veren kişiler için yaparım (Gerçek alıcıya). Şu ana kadar 15 tane "muhtemel alıcı" çıktı hepsi sonra bir şekilde geri dönüş yapmadı. Sizin mantığınıza göre 15 kişi ile görüşüp elim boş dönecektim.

    Ayrıca referansım fazla olmaz olmayacak çünkü kendi kullandığım parçaları satıyorum, tüccar değilim ya da bu işten gelir elde etmiyorum o yüzden ucuza satıyorum.

    Benim gibi son kullanıcılardan alıp üstüne 1000 Tl koyan tüccarlardan alabilirsiniz (10 larca refanslarıda vardır). Kullanmadığı ürünü size tanıtıp gösterebilir.

    Bu şekilde satıyorum satamazsam 4 5 ay sonra gidip ikinci el dükkanına yok pahasına satarım.

    Benim derdim para kazanmak değil, böyle bir kartın 3 aydır kutuda yatması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 11 Kasım 2019; 14:34:46 >




  • Hocam biraz daha beklesek acaba bu fiyat daha da düşer mi? Yüzsüklükten değil sadece merak ettiğimden. Acaba yok pahasına alan ikinci el dükkanı ne kadara alır? Sırf merak hocam art niyet aramayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colt18

    Hocam biraz daha beklesek acaba bu fiyat daha da düşer mi? Yüzsüklükten değil sadece merak ettiğimden. Acaba yok pahasına alan ikinci el dükkanı ne kadara alır? Sırf merak hocam art niyet aramayın.
    Kasım ayında sonra düşürmem. Sıfır rtx 2080ler 5000 civarlarından 4000-4500 arasına düşerse o zaman düşürürüm bu dolar artışı ile sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.