Şimdi Ara

Şarjdayken şarj azalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir ay önce Monster Tulpar T7 V22.2 modelini almıştım,öncesinde bir 5 gün kadar V20.4 modelini kullanmıştım fakat oyundayken prize takılıyken şarj gitme sorunu akabinde fps düşmesi problemini yaşamıştım.Bu V22.2 de de az önce deneyimledim,aynı sorun tamamen devam ediyor.3 saat boyunca Rust gibi yüksek grafik gerektiren bir oyunu pil %100 de iken ŞARJDAYKEN girdim.Bilgisayarın normalde şarjının hiç azalmaması lazımken pil 3 saat için %10 lara düştü ve fps yarı yarıya düştü.Adaptör 230w,oyunda değilken de 1 saat gibi bir sürede şarj olabiliyor fakat oyuna girince şarjı azalıyor.Bazen oyundayken şarjı %40 lara kadar düşüp sonra kendi tekrardan toplayabiliyor.Şuan oyun oynanmaz halde,bu yüzden çıkmak zorunda kaldım şarj olmasını bekliyorum mecburen.Bazı yerlerde bu normal deniyor fakat inanamadım,şarjdayken bir bilgisayarın pili neden ve nasıl gider ? Bunun için ne yapılabilir ?




  • Oyun oynarken ara sıra benimki de %100’den birkaç birim düşüyor ama %94’e gelince tekrar şarj almaya başlıyor. Muhtemelen elektrik yetmediğinden biraz da pilden çekiyor diye tahmin ediyorum. Bunu en çok CS GO ile yaşıyordum oyunu bıraktığım için eskisi kadar sık yaşamıyorum. Bazen Forza Horizon 4 ve GTA V’te yaşatıyor. Sizin pilin sıfırlanması biraz garip en iyisi servise yollamak. Bu arada adaptör ya da priz-uzatma değiştirerek bir sağlama yapsaydınız o da iyi olurdu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

    Adaptör değişmedim fakat üçlü değiştirdim,hatta direkt tekli prize taktım ancak yüksek grafikli oyunlarda pilden su gibi yiyor.Performans adına hiç şikayetim yok ama pil bitti mi performansta bitiyor,anlam veremedim.Pil performansından da memnunum aslında pilde 2-3 saat ekran süresi alıyorum ama bu durumun olmasına anlam veremiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bir bilgisayarcıda adaptörü değiştirip test et sorun devam ediyorsa işin servislik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babayı izle

    Valla hocam bir bilgisayarcıda adaptörü değiştirip test et sorun devam ediyorsa işin servislik.

    Hocam direkt servise götürmek en iyisi daha kaç günlük bilgisayar sonuçta varsa bir hata direkt ücretsiz değişim yapacaklar.

  • Edit: Normalde Witcher’da yapmazdı ama şarjım %100’den %97’ye düştü ve laptopun arkasına dokunduğumda pil de bayağı ısınmıştı. Bundan kaçış yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben omen marka laptop kullanıyorum şarj full ve adaptör prize takılı olduğu halde warzone gibi oyunlarda şarj azalıyor ama performansta bir düşüş olmadı. Şarja takılı olmadığı zaman yüksek performans isteyen oyunlarda oynanmıyor maalesef.

  • merhabalar, sorunu çözebildiniz mi? benzer bir şey yaşıyorum ayarlarla mı alakalı yoksa servise mi gideyim?

  • Arkadaşlar sorunu videolu bir şekilde kanıtlayıp,bilgisayarı servise bıraktıktan sonra mail yoluyla monster'a ulaşıp attım.Ürün değişimi yapılarak sorunum çözüldü,şuanda 3 saatte oynasam şarjım yüzde 1 dahi gitmiyor.

  • yüksek grafikli oyunlarda ultra ayarlar her laptopun pil yüzdesini düşürtür bir oyunu yaklaşık kaç saat oynaya bilirsin ki emin ol oynamadığın zaman şarjın 100 100 olacaktır hahahh 

  • hocam selamlar. Belki konuyu yeniden gündeme getiriyorum. Sizinle aynı laptopa sahibim ve aynı durumu yaşıyorum. Özellikle yüksek Gpu gerektiren oyunlarda prize takılı olmasına rağmen ve şarj %100'ken aradan 1.5-2 saat geçiyor ve pil yüzde 10 lara kadar düşüyor. Sonrasında bekliyoeum ki pil dolsun. Servise gönderdim ve bataryayı değişip gönderecekler. Siz nasıl bir yol izlediniz? Bende video olarak gönderdim fakat bana değişecek demediler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.