Şimdi Ara

Sandisk Extreme Usb 3.0 64 gb çok yavaş ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün Sandisk Extreme 64 gb usb 3.0 bellek aldım. İçine bir şeyler kopyaladım baktım çok yavaş ilerliyor. Kopyalama işi bitince usb bellek hızını ölçtüm cyrstaldiskmark programında en yüksek hız okuma yazma 43.70 mb çıktı. Pc de hdd var ancak başka belleği aynı programla test ettim 125 mb okuma hızı çıktı. Sizce sorun nedir. Bellek ntfs ve exdfat formatında denendi. Acil yardımlarınızı bekliyorum

    Sonunda halloldu. Belleği bir kaç kez biçimlendirdim farklı şekillerde, bütün usb portları boşalttım pc yi resetledim açıldığında sadece belleği taktım Extreme yükleniyor yazdı o anda anladım güzel bi şeyler olacağını sonuç aşağıda. Anlaşılan sürücüyü algılayamamış benim pc. farklı usb 3.0 belleklerde sorun görmeyince telaşlandım.
    Son haliyle sorun kalmamış değil mi beyler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcabey -- 9 Ocak 2016; 17:56:51 >



  • bu haliyle cillop gibi...
  • Gayet hızlı gözüküyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akcabey kullanıcısına yanıt
    Dostum sana tavsiyem belleği usb portlarına takarken ve çıkarırken dikkatli ol. Uzun yapısı yüzünden usb giriş kısmı zamanla oynayabiliyor ve temassızlık yapıyor. Pc belleği görmüyor bu durumda da.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Uyariniz için tesekkur ederim. Dikkatli bir kullaniciyimdir daha dikkatli olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akcabey kullanıcısına yanıt
    Son hali normal bendede var bu usb tam bir canavar.
  • Konuya girince direk önce resimdeki hızları gördüm ve daha ne bekliyorsun diyecektim ki sonra konuyu okuyunca iş değişti.
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende de sandisk ultra var hddtune ile baktığım zaman 100mb lara kadar çıkıyor hızı. bir dosya atmaya çalışıyorum 15-20 mb ile atıyor üstü yok. 3.0 hdd var onunla 100 civarında atıyor usb portunda bir şey yok gibi ama flash bellek neden böyle yapıyor çözemedim.
  • davidddd kullanıcısına yanıt
    Sandisk belleklerden uzak durmak lazım.

    2 adet Sandisk bellek var bende ikisini de aldığıma pişman oldum. Biri 2.0 ama bir çok 2.0 dan daha yavaş dosya aktarılıyor içine ve kendisi de bilgisayarlara da çok yavaş dosya aktarıyor. Diğeri 3.0 ve 2 gündür evdeki 4 cihazdan 2 tanesi belleği tanımıyor.

    Win10 bilgisayar sorunsuz açıyor ama Win7 yüklü bilgisayar açamıyor. Her yolu denedim sonuç aynı. Samsung S6 telefonum daha önce açarken oda açamıyor. Ama 3.0 açamayan iki cihaz 2.0 olanı açıyorlar.

    Bu arada 3.0 olan sözüm ola 100 mb yazma hızına sahip ama o hızları hiç görmedim. Sağda solda millet boşuna Sandisk almayın demiyor onu anlamış oldum.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    100Mb yazma hızlı ürün hangisi sizdeki? ultra serisini kastediyorsanız eğer o seride 100 okuma hızı diyor paketinde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.