Şimdi Ara

Sanalmarketim GTX970 iade sorunu (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi ben sanalmarketim.com'dan Gigabyte GTX970 G1 Gaming aldım. Ancak iki-üç gün denedikten sonra kartta bir sorun olduğunu ve bu soruna da coil whine denildiğini farkettim. Mesela Far Cry 4'te ilk açıldığı anda logo gösterimleri sırasında kart baya baya ötüyor. Ayrıca oyunlarda da cw sorunu kendini belli ediyor ve cw sesi az da olsa kulaktiktan gelen sese karışıyor. Özellikle sessiz yerlerde ve menülerde belli oluyor. Yani bu kartın değiştirilmesi gerekiyor.

    Neyse ben sanalmarketim'le iletişime geçtim, kartımın cızırtılı çalıştığını, bu durumdan hiç memnun olmadığımı, 14 günlük koşulsuz iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Adamlar ilk başta ekran kartını kasaya taktıysanız iade almıyoruz filan dediler (ki öyle birşey yok mesafeli sözleşmeler kanununda) ondan sonra size kartla birlikte bir de oyun kodu gönderilmiş, bu yüzden kosulsuz iade yapılamaz dediler. Ben de zaten bu kodu kullanmadığımı söyledim. Daha sonra karttan gelen cızırtının rahatsız edici boyutta olduğunu söyleyince konuyla ilgileneceklerini söylediler.
    Bir sonraki görüşmemizde, sorunu Gigabyte Turkiye ye aktardiklarini pazartesi yada salı gunu bana gigabyteden gelecek yanit dogrultusunda dönüş yapacaklarını o gune kadar karti kullanmamami söylediler. Simdi yani ben kimseye güvenemiyorum, eğer servise gönderirsem coil whine sorunu olan kartıma "temiz" raporu verilebileceğini gözardı edemiyorum.

    Şimdi sorum şu: Önümüzdeki hafta tekrar gorustugumuzde adama ne demeliyim? Koşulsuz iade yapmak istedigimi fakat para iadesi değil de degisim istediğimi, yeni gelecek kartla da bana oyun kodu verilmemesini, boylece konuyu o şekilde halledebileceğimizi mi söyleyim? (Gerci kartı kasaya takmış olmamı bile bahane ediyorlar) Yoksa yetkili servis nasılsa değişim raporu verirmi? (ki büyük risk almış olurum herhalde) Bu arada kartın jelatini çıkarılmış ama diğer herşeyi eksiksiz. Ne yapmaliyim arkadaşlar, yardım edebilirseniz sevinirim.

    EDIT: Neyse en sonunda iade edip paramızı aldık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucker6 -- 15 Aralık 2014; 15:38:52 >







  • zucker6 kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok geçmiş olsun üzüldüm valla


    benimde başımdan geçti sıkıntılı günler .YAŞAMAYAN ANLAMAZ masal gibi gelir ..(önerenlere)

    anca akıl verirler..


    forumda hala gtx970 önerenler var ..

    değişim alma iade al..
    revizyonu beklemeni tavsiye ederim
  • Kodu kullanmamışsınız, kaldı ki kodu para verip almadınız ürünle hediye geldi, ben kodu istemiyordum ki neden gönderdiniz diye çıkışın, değişim hatta iade yasal hakkınız, ısrar edin, sorunlu müşteri olun, tehtit edin, önce kasaya taktınız almayız dediniz şimdi de kodu bahane ediyorsunuz, bu iş tüketici hakları mahkemesine gider, tüketiciyi yanıltmaya çalışıyorsunuz diye üzerlerine yürüyün, burası Türkiye malesef işler böyle yürüyor.
  • Kasaya takmışsınız, kodmuş felan hikaye bunlar. Direkt iade edin, paranızı geri alın.

    Eğer ısrarcı olmazsanız çok sömürürler.

    Eğer gene yokuşa sürerlerse tüketici mah. gideceğinizi söyleyin.
  • 14 gün geçmeden mutlaka iade etmiş olun. Bu süreyi geçirtmek isteyebilirler..
  • bu far cry intro'nun bağırttırmadığı ekran kartı yoktur herhalde.. Bazen böyle oluyor, bende gtx 580 var, sadece tek tük rastlıyorum böyle şeye...

    Ne biçim bir teknoloji kullandılarsa artık olacak iş değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.