Şimdi Ara

Samsung WF1702W5W Çamaşır Makinesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Makineden memnunsanız problem yok, güle güle kullanın. Bahsettiğimiz konuyu siz de açıklamışsınız zaten. İnsanın beklentileri kullanmış ve görmüş olduğu cihazlarla şekillenir. Ben o makinenin 850 liralık bir makine olmadığını düşünüyorum. Bu arada zamanında yeni nesil süper sessiz Inverter motorlu, 2000 devirli, kazanı çok daha geniş ve su jeti olan bir makineyi de 800 liraya almıştım. İstenince alınabiliyor. Bu açıdan fiyat/performans oranı önemli. O makineden çok daha iyi olan makineler var 850 liraya. En başta dediğim gibi beklentiler önemli, beklentileri çok temel seviyede olan; birkaç yıl kullanırım ve bozulunca atar yenisini alırım diyenler için Samsung emsali olan Hotpoint, Vestel ve Arçelik'ten daha iyi mesela.
  • hocam sende diyorsun zamanında almıştım diye yanlış anlamada zamanında 800 liraya arabada alınıyordu. bu günden bahsediyorum ben. bayaa araştırdım. şu gün alınabilecek en iyi makina bence. samsung olması benim gözümde ayrıca bir artı değerdir. bu makina 7 kiloluk 1200 devir a+ bir makina. size çok hacim lazımdır 1000 devirlik 9 kiloluk makina alırsınız saygı duyarım yada daha kuru çıksın eşyam çok değil dersiniz 5 kiloluk 1400-1500 evir makina alırsınız saygı duyarım. ama bu makinayı kendi sıınıfında 7 kiloluk 1200 devirlik makinalarla kıyaslarsanız ve eğer işin içine fiyatıda katarsanız bence en iyisi. kıyaslama bence budur yani. 7 kiloluk 1200 devir a+ bir makinayı 850 ye alıyorum. bana bu paraya biri çıkıp 9 kiloluk 1200 devir a+ mankina göstersin markasıda samsung yada daha iyi bir marka olsun o zaman saygı duyar keşke onu alsaymışım derim. somut veriler özellikler önemlidir yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indifito -- 20 Eylül 2013; 22:22:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: indifito

    hocam sende diyorsun zamanında almıştım diye yanlış anlamada zamanında 800 liraya arabada alınıyordu. bu günden bahsediyorum ben. bayaa araştırdım. şu gün alınabilecek en iyi makina bence. samsung olması benim gözümde ayrıca bir artı değerdir. bu makina 7 kiloluk 1200 devir a+ bir makina. size çok hacim lazımdır 1000 devirlik 9 kiloluk makina alırsınız saygı duyarım yada daha kuru çıksın eşyam çok değil dersiniz 5 kiloluk 1400-1500 evir makina alırsınız saygı duyarım. ama bu makinayı kendi sıınıfında 7 kiloluk 1200 devirlik makinalarla kıyaslarsanız ve eğer işin içine fiyatıda katarsanız bence en iyisi. kıyaslama bence budur yani. 7 kiloluk 1200 devir a+ bir makinayı 850 ye alıyorum. bana bu paraya biri çıkıp 9 kiloluk 1200 devir a+ mankina göstersin markasıda samsung yada daha iyi bir marka olsun o zaman saygı duyar keşke onu alsaymışım derim. somut veriler özellikler önemlidir yani.

    Kesinlikle arkadaşa katılıyorum ve siparişi veriyorum.




  • indifito İ kullanıcısına yanıt
    Her cihazın fiyat performans oranı önemlidir. Artık eskisi gibi 20 yıl kullanırım, sonra değiştiririm mantığı yok. Beyaz eşyada ortalama ömür 10 yıl civarına indi. Buradan bakacak olursak uygun fiyatlarla alınabilen makinalar daha mantıklı gibi görünüyor. Neredeyse aralarında %100 fiyat farkı olabiliyor. Küresel markalarda kalite sorunu olduğunu düşünmüyorum. Hepsi aşağı yukarı aynı. Satış sonrası hizmetlerin kalitesi müşteriyi çok daha fazla ilgilendiriyor.
  • samsung da zaten satış sonrası hizmetiyle ünlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7kg 1200 devir klasmanı diyorsunuz ama bu makinede 7kg yıkayacak bir tambur yok ki. Aynı zamanda Samsung'un giriş seviyesi Çin üretimi bir modeli. Tamburu gerçekte 5kg çamaşırı bile anca tepiştirdiğinizde belki yıkayabilir. Aynı zamanda deterjan gözü çok kullanışsız, çektiğinizde rahat deterjan dolduramıyorsunuz. Buna ilaveten sessiz de değil. Bu eksiklikler 850 liralık bir makine için fazla.

    Mesela bu makine alınana kadar Profilo, AEG ve Gorenje alınabilirdi. Gorenje'yi duymamış olabilirsiniz ama Profilo (Bosch/Siemens) ve AEG çamaşır makinesi konusunda Samsung'a kıyasla çok daha kaliteli, yüksek performanslı ve kullanışlı cihazlar.

    Zamanında Electro World'de 599TL'ye satıldı. Bence ederi anca o kadar. Ben bu makineye asla 800-900TL vermem şahsen.
  • Kazani koreliler cinliler icin uygun minik adamlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung WF1702W5W Çamaşır Makinesi en uygun hangş siteden alınabilir?
  • kilosuna devrine ve enerji sınıfına bakarak makine alıyorsanız yanlış yoldasınız demektir paralar çöpe gidiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martinist

    kilosuna devrine ve enerji sınıfına bakarak makine alıyorsanız yanlış yoldasınız demektir paralar çöpe gidiyor

    1000 tl bütçeye uyan önerilerini yazar mısın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess

    quote:

    Orijinalden alıntı: martinist

    kilosuna devrine ve enerji sınıfına bakarak makine alıyorsanız yanlış yoldasınız demektir paralar çöpe gidiyor

    1000 tl bütçeye uyan önerilerini yazar mısın?

    LG F12B8TDP
    lg 12c3qdp
    PROFİLO CM 101 KOTR
  • başlıktaki makineden almaya karar vermiştim ki yorumlar pek iç açıcı gelmedi.

    aslında makine gayet güzele benziyor.

    ama tabiki 7kg olayları fasa fiso gibime geliyor.
    babamların evinde 2003yılında alınma bosch marka 5kg lık çamaşır mak. var. 5kg ama tamburu okadar büyükki şu anki 9kg lık makinelere eşdeğer.3.sendesinde kartı arıza yaptı .ikinci el kartına 250tl istediler.1hafta kadar ugraştıktan sonra arızasını bulup tamirini yaptım (besleme devresi arızalı idi smps trafosu yanmış yerine trafolu adaptör tak tım =) )))) şu an hala canavar gibi çalışıyor.o yılların en ucuz makinesi idi 400tl ye alınmıştı.



    bu makineniin sitesinde tambur hacminin kaç lt olduğunu dahi yazmamışlar.

    şu anki fiyatı hb 900tl mediamarkt te 840tl kargo dahil.

    hala beklemedeyim.

    kulllanan arkadaşlar son bir yorum yapabilirmi.
  • Profilo CM121K0TR, Zanussi ZWN7120L çok daha iyi alternatif olarak değerlendirilebilir. Biri Bosch, diğeri Electrolux üretimi cihazlar. Hem 8kg, hem içi çok daha geniş, hem de çok daha kaliteli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indifito İ kullanıcısına yanıt
    Hocam makineden memnun musunuz? Alalı baya olmuş detaylı bir inceleme yorum yapar mısınız?
  • Geçen sene 2013 aralıkta teknosadan aeg 70270 aldım 900 tl ödedim. gayet güzel bir makine 7 kg yazıyor ama anca 6 kg alır, fırçalı motor var yine de benim için sesli bir cihaz değil en azından stabil sağlam oturaklı bir cihaz.

    http://www.teknosa.com/urunler/115020434/aeg-l70270vfl-7kg-1200-devir-camasir-makinesi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.