Şimdi Ara

samsung wave 525 vs. nokia c5-03

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu iki tel arasındayım. ama tele fazla vermek istemiyorum.
    önceliklerim şu yönde;
    1) şarj süresi
    2) internete düzgün hızlı bağlanması
    3) ses kalitesi (dış ses)
    bu şekilde. tabi ki diğer eksi ve artıları da önemi. bunlar var diye hiç bişi olmasn telde demiyorum.

    kafamdakı soru veri aktarım hızları. samsungun .kb ler ile ölçülürken c5 .mb seviyelerinde aktarım hızına sahip. nedir bu aktarım hızı ? ben wifi ile nete girdiğimde c5 çok çok daha mı iyi siteyi açacak ? ayrıca c5 de 3g de var.

    son sorum eskiden 2. el tel sataraken sadece nokıa para ederdi hala öyle mi yoksa samsung da da düzgün bi satış yapabilr miyim sıkılınca ? teşekkür ederim arkadaşlar şimdiden.



  • nokia c5 03 ü ele. bence vawe 525 , samsung monte ve nokia c6 00 bak hem c6 nın 600mhz işlemcisi var yeterliden çok az düşük.
  • hocam c5 i neden direk ele dedin ? kötü yanı nedir ?
    c6 ya gücüm yetmez monte ise java işletim sistemi kullanıyor. wave demişsin. neden onu dediğinin sebebini yazsan bide çok sevinirim
  • Şakacı seni. C5-03 mü bütçen nedir sen onu söyle
  • hocam wave 525 tekmar da 340 tl şu an. ona yakın bişeyler arıyorum. temiz c5-03 ler buldum. eğer 525 alınmıcak gibi bi telefonsa yada c5 03 çok ama çok daha iyi ise wave den, 2. el olarak c5 i tercih etmeyi düşünüyorum.
  • Dostum kred kartin varsa bence samsung galaxy gio nun altina dusme
  • android kullandığı için şarjı çabuk biter die korkuyorum gio da. gio 460 iken 525 in bekleme süresi 700 lerde. bir de 3g için 100 tl vermeye değer mi ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fb-optimus

    nokia c5 03 ü ele. bence vawe 525 , samsung monte ve nokia c6 00 bak hem c6 nın 600mhz işlemcisi var yeterliden çok az düşük.

    C6'nin 600 mhz işlemcisi mı var? Yeme beni Allah askına C6'nin 434 mhz, C6-01 in 680 mhz...




    Ama yanlış anlaşılma olmasın. C6-01'i
    Kasdettiysen lafım sana değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joseph105

    hocam şu telefonu 399 a buldm sizce bu nasıl ?
    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=telcepsams5570gm&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMS5570GM-G#Yorumlar

    galaxy mini iyi tercih indirimli fiyatida gayet uygun ama butceni biraz daha arttirabiliyorsan galaxy gio kesinlikle c5-03 icinde parana yazik olur diyorum kullanissiz hafiza vs. sorunlar cikaran bir cihaz




  • 2 ev arkadaşımda 5800 ve c5-03 var, bende c6-01, her türlü eziyorum şiddetle tavsiye ederim C6-01 i, çok güzel bir cihaz. symbian^3 işletim sistemiyle nokia çağ atladı symbian düşmanlarını kafana takma. Anna günleştirmesi sorunları düzeltti Belle üstüne kaymak atacak :D ama symbian^3 ün dışında symbian telefon alma, c5-03 gibi. parana yazık. 100 TL daha ver C6-01 al. galaxy mini ve galaxy gio da kamera kötü, flash yok, ekran TFT, C6-01 kamera 8mp, entegre Çift LED Flash var, ekran CBD AMOLED - Gorilla Glass, dahili hafıza açısından yine C6-01 2 kat daha iyi. Daha bir çok üstünlük bulacaksın araştırdığında. Sadece android diye bunlar da alınmaz ki be kardeşim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahymnet -- 29 Ağustos 2011; 4:44:23 >
  • c6-01 600 tl. o teleofnu malesef alamam :( şu an galaxy mini ile wave 525 arasında kaldım. glaaxy de 3g fln var hızlı net falan. wave in de şarjı çok iyi sanırım.. o iki tel arasından hangisini önerirsiniz ??
  • Babamda Wave 525 var gayet iyi ve kullanışlı bi telefon ama şarj konusunda yanılmışsın bana göre pekde iyi değil şarjı babam günde bayağı fazla konuşma yapan birisi buna rağmen 3 gün gidiyo ona göre güzel tabi ama internete girip wifiden gezersen falan şarj düşüyo kısaca böyle :) galaxy mini kullanan bi arkadaştan bilgi alıp kıyaslarsan yararına olur sonra pişman olma diye söylüyorum :)
  • arkadaşım ne yaparsan yap bu saatten sonra nokia alma.symbianla uğraşılmaz.hep aynı arayüzler,nokia modellerinin arasında tasarım dışında hiç bir farkları yok.ekran arayüzleri görsel açıdan hiç güzel değil.git wave al bin kat iyi..bada işletim sistemi symbiandan bin kat iyi.bende önceleri symbiandan başka bişey düşünmüyordum ancak baktım hep aynı seri üretimler oluyor vaz geçtim,biraz değişik bir şeyler ara,farklı bişeyler al.bence wave yi al ,ne donma ne kapanma sorunu var çok iyi bir sistem.ve sana yemin ediyorum verdiğin parayı sonuna kadar hak eden bir cihaz..
  • E63 al androidle ugrasmiycaksan sarji 5 gun gider :D
  • uğurcan, wox, napolyon size de çok teşekkür ederim arkadaşlar. hala 723 ile arasndaydımbugun bile teknosada düşndüm sonra çıktım. yarın gönül rahatlığı ile gidip wave 525 alcağım. çok sağolun allah razı olsun :)
  • Doğru tercih hocam fiyatıda 723 e göre gayet düşük, güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun.Bada işletim sistemi sanırsam 525.Bir kaç oyun atarsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.