Şimdi Ara

SAMSUNG VE KVK Yetkili Servis SORUMSUZLUĞU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizden ricam bu konuyu üste çıkarırsanız sevinirim. Herkes bu rezilliği görsün.


    Samsung Note 9 telefonum var.Amazon Türkiyeden aldım. Cihazda 1 kez garanti bitmeden yetkili servis olan KVK yetkili servisinde batarya değişti.

    2 ay önce yani 18.07.2022 tarihinde tekrar kvk yetkili serviste 2. kez parasını verip bataryayı değiştirdim. Bu bataryayı değiştiklerinde ön kameradaki lenste iç tarafta bir leke gördüm bu daha önce yoktu. 3 gün önce bu lekeden dolayı yine servise götürdüm kontrol ettiler dışarıdan müdahale ile bu lekenin olmayacağını ve ücretsiz bir şekilde bu lekenin silineceğini söylediler. Bu kesinlikle servis kaynaklı bir sorundu çünkü dışarıdan herhangi bir müdahale ile iç tarafta lense o leke oluşmaz.


    Cihaz 1.5 saat sonra servisten çıktı cihazı teslim eden yetkili "Cihazda yetkisiz müdahale var ve Anakartta cihazla uyuşmayan bir değişiklik var dediler Samsungun bir programı varmış pc bağlayınca ekran ile Anakart uyuşmuyormuş dedi. Bende bunun mümkün olmadığını söyledim çünkü cihaz sadece yetkili serviste yani sizde 3. kez açıldı başka yerde kesinlikle açılmadı kayıtlara bakın dedim baktılar 2 kez pil değiştirmeden dolayı servise getirdiğimi onayladılar. Tabi çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ettikleri için daha önceki servis kaydını görünce şaşırdılar. cihaz daha 2 ay önce yine bunların eliyle açılıp batarya değiştirildi.


    Ama hatalarını kabul etmediler. Bende durumu Samsung merkezine ilettim. Adamlar servise sormuşlar onlardan gelen bilgiyi yine bana söylüyorlar. Buradan Samsung'un ne kadar sorumsuz olduğunu anlıyoruz. Ortada bir usulsüzlük var ve bu usülsüzlüğü yapan Samsung yetkili servisi olan KVK servisi. Artık en son suçu aldığım yere attılar yani Amazon Türkiyeye. Bende durumu Amazona ilettim konu ile ilgileneceklerini söylediler. Sizden ricam bu konuyu üste çıkarıp destek olmanız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 17 Eylül 2022; 12:55:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.