Şimdi Ara

Samsung'un Galaxy A serisi katlanabilir telefonunun fiyatı sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un Galaxy A serisi katlanabilir telefonunun fiyatı sızdırıldı



    Samsung katlanabilir telefon pazarının tartışmasız hakimi konumunda. Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip cihazlarıyla en yakın rakiplerinin çok önünde giden şirket şimdi de Galaxy A serisi kapsamında uygun fiyatlı bir model çıkarma hazırlığı yapıyor.



    Ayrıca Bkz.HMD Global yeni bir Nokia tablet çıkarmaya hazırlanıyor



    Samsung'un katlanabilir telefon deneyimini nispeten daha erişilebilir hale getirmek için piyasaya sürmeyi planladığı A serisi modelin fiyat etiketi internete düştü. Aktarılan bilgilere göre cihaz Kore'de 1 milyon won (yaklaşık 771 dolar) karşılığında satılacak.



    Samsung'un Galaxy A serisi katlanabilir telefonunun fiyatı sızdırıldı



    Ne zaman çıkacak?



    Söz konusu modelin fiyat etiketi diğer pazarlarda daha yüksek olacak. Kaynaklar 900 ila 1.000 dolar civarında bir fiyattan bahsediyor. Gelen bilgiler Galaxy A serisi katlanabilir telefonun 2024 veya 2025'te resmiyet kazanacağı yönünde.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/07/01/samsung-galaxy-a-foldable-smartphone-price-leak







  • Çok yakın zamanda piyasaya sürülecekmis

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O menteşe teknolojisi zaten z flip'in fiyatını şişiren şeyken a serisine eklense zaten a5x serisine denk bir donanımda bile olsa z flip'in fiyatına denk gelecek menteşe maliyetinden dolayı.

    Mantığı anlayamadım, bunlar mesai saati doldurur gibi telefon modeli üretmek zorundaymış gibi davranıyorlar sanki. Hani en alt, en altın bir tık üstü, orta alt, orta orta, orta üst falan diye bir sürü model varken bu neyin nesi yani 🤔

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Hocam eninde sonunda bu teknolji yayginlasacak ve ucuzlayacak, 40 yas üstü görmekte zorlaniyor büyük ekranli telefon cazip geliyor.

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Flip modeli ekran avantajı sadede uzun olması ve katlanınca küçülmesi. Fold olmadıkça ekran avantajı sunması pek mümkün değil gibi. Ayrıca fontlar büyütülüp basit bir arayüz seçilebiliyor samsung'da. Elbette teknolji yaygınlaşıp ucuzlayacak ama şu an pek ucuz olacak gibi durmuyor. Olsa bile malzeme kalitesi düşecektir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.