Şimdi Ara

SAMSUNG UE-40ES8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ilk olarak forumda yeniyim bir hatamız olursa affola.

    Bu aralar çokta izlemediğim televizyonun aslında ne kadar önemli olduğunu anladım bunun üzerine evde değişikliklere giderken şuanda kullanmak olduğumuz televizyonun 50 - 55 ekran 15 yıllık bir televizyon olduğunu bunu pek önemsemesekte artık yenisinin alınması gerektiğine karar verdim.

    Sizce samsung UE-40ES8000 almaya değer bir televizyon mu ? Aldığımız zaman bize sorun çıkartıcakmıdır, veyahut servis işlevi nasıl ?

    Samsung'un bir lider olduğu kesin ama tabi bu sektördemi orasını kullananlara sormak lazım, sizce bu televizyonu almalımıyım görüntü olarak gayet şık buldum duvara montelettirmeyi düşünüyorum.Fiyatıda oldukça sağlam 3000 TL yada size şöyle sorayım 3000 TL böyle bir televizyona vermeye değermi ?

    Kredi kartı kullanmıyoruz evkur gibi mağazalardan taksitle alsak vade farkı ne olur ? Peşin alsak bize ne kadara gelir.

    UE-40ES6710 arasında kamera ve akıllı ses dışında bu televizyonun farkı nedir.







  • öncelikle tv ne için alıyorsunuz dediğiniz özellikler pratik hayatta (sesle ve hareket komutları) pek karşılığı olmayan şeyler zamanla sıkılacaksınız samsung şikayetleri sitede yoğun şekilde mevcut o kadar para verip saç baş yolmak ta var ,klasik olacak elektronik işi şans işi derler ,es 800 serisi dolu bir model ama hatırlatmak isterim böyle tv alma işine girince harca harca bitmiyor "hdmı" kablosuydu led tv aldık 3d film "hdd" al doldur pc bağla "vga" kablosu gözlük pilli ise pili bitti bilmemne bence bahsettiğiniz modelleri gidin görün ihtiyaçlarınızı gözden geçirin başka marka modelleri de araştırıp alın hemen hadi bu olsun alayım mantığı olmasın bayağı yüksek meblağlar çünkü para kolay kazanılmıyor alınca paylaşınız bizlerle de
  • Arkadaşım , aynı durumdayız fakat ben Samsung a güveniyorum . Teknik servis i yaygın kalitesini ispat etmiş bir lider. Ben bugün kısmet ise 46es6140 alacağım . Televizyonu seyretmesi 4m civarında ise 40" küçük gelecek bundan dolayı en az 46", 47" almanda fayda var. Nacizane tavsiyem Microsoft yıllardır görüntülü ve sesli kumanda olayını çözemedi. bunu bir çırpıda Samsung yapmış kardeşim demek pek mantıklı gelmiyor. Tamam yazılım anlıyorum fakat önemli olan TV nin görevini yapması . Her zaman en iyisini almak mantıklı gelmiyor bana , kullanacağın amaca uygun almak daha mantıklı. Kameraolayı, 800 hz , sesli kumanda !!!? senin için önemli ve dediklerine göre devamlı versiyon yenileme olayı önemli ise 8 serisini tercih edebilirsin. İçinde sanırım reciever da var. Bu saydıklarımın hiç biri benim için önemli değil fakat tv deki Ultra Clear Panel gerçekten temiz iş görüyor ayrıca çift işlemcili olmasıda cabası. İşte bence düşünmen gereken bunlar. Bunun yanı sıra 46es6140 da ise 6 serisi 100 modeli sonundaki 40 ta siyah çerçeveyi gösteriyor. Dahili reciever ı Yok. (önemi yok) 200 hz. ( akıcı görüntü için 120 hz lazım fazlası var ) 3D (iyi) 3D ses (yok , olmaması neyi değiştirir bilmiyorum) Hatta tam karşıaştırma istersen ; http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE55ES6140WXTK-spec buradan inceleyebilirsin . 55" olması haricinde tüm özellikleri aynı çünkü bu da 6 serisi 100 sınıfı. bunun 400 hz leri sanırım 300 sınıfında var bir de dahili reciever . Burada da senin ilgilendiğin model var http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE40ES8000SXTK
    Bu da karşılaştırması ;
    http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/productcompare?prda=UE46ES6100WXTK&prdb=UE40ES8000SXTK
    Ben dediğim gibi tercihimi ; 46ES6140 tan yana yaptım.Hiç biri az para değil kolay kazanılmıyor ve her geçen gün yenileniyor ;) Şu an kullandığım 29" Sony Tüplü Japon malı zamanının kralı diyebilirim 98 de 360m ye almıştım. maaşım o zamanlar 73m idi sen düşün :) Karar tamamiyle sana kalmış sonuçta ödemeyi sen yapacaksın , doğru karar alacağına inanıyorum. Kolay gelsin hayırlı alışverişler. Bu esnada aklımdayken 46ES6140 ile 40ES8000 arasında 1000 tl gibi bir fark var sanırım. Değer mi bilmem. 40ES6410 şu an teknosa da 2399 tl ye satılıyor . Her iki modelde mevcut Teknosa da git yanyana bak ve satıcının seni etkilemesine izin verme. Samsung satıcıları bile saçma sapan ES6410 için Teknosa için üretiliyor gibi bir laf çıkarmışlar. Akıllı adam bir tarafı ile güler. İşi gücü yok SAmsung TEknosa için özel palet düzenleyip seri üretimde bu televizyonu mu çıkaracak :D Olay şu teknosaya devretmiş bu modeli . Adamlarda 118 çeşit TV var nede olsa ;) birini Teknosaya devretse ne olacak...




  • Wilwarin W kullanıcısına yanıt
    46ES6140 dan memnunmusun ben lg ile arada kaldım yorumun nedir?
  • qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum .Beklentine bağlı tabii . Bana yetiyor diyelim . O zamanda yazdığım gibi Ultra Clear Paneli yok o da olsaymış iyimiş . Bana göre değer. Fakat bu ürünün kutulusunu bulman bu günlerde güç sanırım çoğu yerde kutusuz ürünler kaldı açıkta dergilenenler yani . Oldum olası zamanında CD rom bile alırken 1-2 dolar fazla verip illaki kutulu ürün almışlığım vardır. Tavsiyem almayı düşündüğün ürün kutusuz ise iki kere düşün çünkü çok uygun fiyat teklif edecekler. Şuan F serileri çıktı onlar 2013 ürünlerini temsil ediyor. Teknolojinin sonu yok . 200 hz , mkv oynatabile , wifi bağlanabilen , film oynatırken alt yazı ses gibi özellikleri kolay kullanabilme , 1080p , yeterli ses, yeterli büyüklük , bağlantı çeşitliği g,b, aradıkların bunlar ise bence al. 400-800hz arasını zaten pek algılayamıyorsun. Akrabalarımdan 800hz 55" serisini alanlar var inan bende kullandım çok ta aman aman demiyorsun. Son olarak her zaman son teknolojiyi bir adım geriden takip etmek iyidir ;) 2-3 sene daha beklersen Ultra Clear Panel ve ses - görüntü olayları aşabilir ama samsung isterse biz alabilecek olursak. Bu esnada bu tv ye güzel bir 3D bluray player ve ses sistemi bağlarsan daha da keyif alınabilir gibi , derim ben . Başkaları ne der bilmem uzmanmışım gibi kimseyi yönlendirmek istemem.




  • Öncelikle fikir paylaşımında bulunan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.Para sorun değil, türkiyede yaşamıyorum burada gayet uygun fiyatlar. Ben sanırım 8000 serisini düşünüyorum. Umarım güncellemeler ile birlikte ufak tefek sorunlarda ortadan kalkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.