Şimdi Ara

Samsung UE-40C6990 mı? Sony KDL-40EX707 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. 1 hafta içinde ikisinden birini almayı planlıyorum. Ürünleri kullanan veya canlı görüp karşılaştıranlar varsa görüşlerini merak ediyorum. Ayrıca sony 700 serisindeki 701 702 vs model numaraları farkının bi önemi varmı?

    http://www.ist....bil....com.tr/sony-bravia-kdl-40ex707-lcd-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,18210.html
    http://www.ist....bi....com.tr/samsung-ue-40c6990-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,19457.html

    Görüşlerini yazanlara şimdiden teşekkürler.







  • tasarım olarak samsung özellik ve kalite+sağlamlık +servis ağı olarak sony derim.ib den almak konusunda da iyi düşünemni öneririm.
    sony hem daha ince hemde daha az enerji tüketiyor.büyük bi elektronik mağazasına gidip gör bence.
    ama samsungun bu modelini her yerde göremeyebilirisn 40c6000 buna yakındır.onla kıyaslayabilirisn.
  • Sony ye bakmıştım. Bende büyük ihtimal sony yi alıcam ama Samsung unda değişik özellikleri olması ilgimi çekti. (İzlenen yayınları usb üzerinden kayıt imkanı gibi) hem sony sanımrım mkv ve bikaç formatı daha oynatamıyor. Alacağım tv de sıklıkla usb den veya harddisk ten film izlemeyi düşünüyorum. Samsung desteklediği formatlarla birlikte kağıt üzerinde daha iyi gibi gözüküyor. Bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum. Bu konuda başka yorumu veya tavsiyesi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.