Şimdi Ara

Samsung Türkiye, Exynos İşlemci İSTEMİYORUZ!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
14.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Snapdragon 865+ vs Exynos 990




    Yukarıda izleyebileceğiniz sentetik performans testine göre iki işlemci arasında söylenenin aksine yine bir performans farkı bulunuyor. Hatırlarsınız yılın başında çıkan Samsung Galaxy S20 ailesinde de olan bu durum oldukça tepki çekmiş, Samsung’un Galaxy Note 20’deki Exynos 990’u çok ciddi optimize ettiği ve aradaki farkı ortadan kaldırdığı söylenmişti. Ancak bu durum şimdilik söz konusu değil gibi görünüyor. Kullanıcılar halen Exynos 990’ın çok ısındığından şikayet ediyor. Aradaki performans farkının en büyük nedenlerinden birisi bu deniyor. İşlemci ısındığı zaman performansı düşüyor.

    Kaynak :https://www.log.com.tr/samsung-galaxy-note-20-islemcilerinde-performans-farki-var-mi-video/




  • Samsung modellere ilgim çok büyüktü gerçekten adamlar yapıyor derdim ama bir çok modelde özellikle ülkemize exynos versiyonlu işlemcileri sunupta avrupaya Alanında en iyilerinden Snarpdragon modelleri sunması ile gözümdeki değeri azalmayı geçtim kaybolmuştur.
    Ben almadım arkadaşlar sizlerde samsung almayın bu ap açık dışlama çifte standart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Amerika'da yaşıyorum. Samsung Snapdragon yerine Avrupa'dan gelen Exynos işlemci tercih ediyorum. Kullanıcıların başka başka ihtiyaçları var, her şey performans değil! Root yapmak çok daha kolay. Telefonu telefon olarak kullanmak yerine falanca oyunda 3 fps fazlaymış, sentetik testlerde 20% öndeymiş de falan da filan! Exynos işlemci tercih ediyorum ve hiçbir zaman snapdragon'a geçmem. Telefon bir işlemi 2 saniye geç yapsa nolur, 2 saniye hızlı yapsa nolur!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.