Şimdi Ara

Samsung rekor kâr ve 3 yeni CEO duyurusu yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung rekor kâr ve 3 yeni CEO duyurusu yaptı

    Samsung CEO'su birkaç hafta önce istifa etmiş olsa da bu durum Samsung'un yüksek kazanç sağlamasının önüne geçemedi. Güney Koreli şirket bugün farklı departmanlara atanmış üç yeni CEO'yu açıklarken aynı zamanda üç aylık rekor gelir ve kâr duyurusu yaptı.

     

    Teknoloji devi her biri belirli bir alana odaklı üç yeni CEO'yu duyurdu. Kim Ki-nam, Samsung bileşenleri işini yönetirken, Kim Hyun-suk tüketici elektroniğinin patronu olacak. Mobil ve BT işleri ise Koh Dong-jin tarafından yönetilecek. Samsung bu yeni atamalarla şirketin şu anki mevcut "üç ortak CEO" yönetim yapısını koruduğunu belirtti.

     

    Yeni CEO'ların hepsi tanıdık


    Kim Ki-nam zaten Samsung Electronics'in yarıiletken biriminin başında bulunuyordu. Deneyimli yönetici aynı zamanda geçmişte Samsung Display'in CEO'su olarak görev yapmasının yanında bellek bölümünü de yönetti.

     

    Samsung rekor kâr ve 3 yeni CEO duyurusu yaptı

    Samsung'a göre, şu anda tüketici elektroniğinin CEO'su olan Kim Hyun-suk, ekran teknolojisi uzmanı ve şirketin küresel TV pazarını domine etmesine yardımcı olmuş bir isim. Koh Dong-jin ise daha önce Mobil Ar-Ge'nin başındaydı ve artık mobil ve BT işinin CEO'su olarak görev yapacak.

     

    Rekor kâr açıklandı


    Samsung, yeni CEO'ların yanı sıra rekor kâr duyurusu da yaptı. Şirket geçtiğimiz çeyrekte kaydedilen 14.1 trilyon won'luk rekoru kırarak 14.53 trilyon won (yaklaşık 13 milyar dolar) kâr elde etmiş durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Apple 2018'de çıkaracağı iPhone ve iPad'lerde Qualcomm bileşenleri kullanmayabilir
    Samsung her üç ayda bir kendi rekorlarını nasıl kırdığını ortaya koyuyor. Üçüncü çeyrekte elde edilen gelir -son çeyrekten daha yüksek olmak üzere- 62.05 trilyon won (55.4 milyar dolar) olarak açıklandı.

     

    Samsung rekor kâr ve 3 yeni CEO duyurusu yaptı

    Samsung geçen sene batarya patlaması sorunu nedeniyle piyasadan geri toplamak zorunda kaldığı Galaxy Note 7 nedeniyle büyük bir zarara uğradı. Ancak şirket pes etmeyerek daha iyi bir Galaxy Note 8 ile tüketicilerin karşısına çıktı. Samsung'a göre, Galaxy Note 8 şirkete rekor kâr sağlama konusunda büyük katkı sağladı.







  • Kim ne derse desin en takdir edilesi firma. El attığı her sektörde tek gaye besliyorlar. Inovasyon... Bununla birlikte başarı, ve pazar dominasyonu geliyor. Ülkesini tek başına kalkındıran adam gibi adam. Şöyle bir tane milli firmamız olsa yeterde artardı, varsa yoksa vestel.

  • Koreya bak nerdeen nereye bizde böyle olabilirdik ama çok şükür aklımızı ve beynimizi başka şeylerle meşgul ettik şuanki durumumuz ortada artık tren kaçtı diye bakıyorum

  • Türkiyede özel sektör kore firmalarının yönetim şekli ile yönetilse bambaşka bir türkiye olur.
    mesela Kore de bir firma personel alacağı zaman mülakat ile alıyor. Hemen başlatmıyor 1 yıl stajer olarak çalıştırıyor, beğenirse alıyor.

  • Batumatu kullanıcısına yanıt
    Ben bi arçeliği ciddiye alıyorum. Grundig beko vesayre kötü mallar değil ama demekki daha vizyon sahibi insanların yönetmesi gerekiyor.
    Vesteli at çöpe cacık olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsungla ilgili olumlu haberlerde bile her daim Samsungu karalayıcı ifadeler üstüne basıla basıla kullanılıyor. Nedir bu Samsung düşmanlığının ve Apple hayranlığının sebebi? Anlayabilen varsa anlatsın.

    "Güney Koreli teknoloji devi her ne kadar geçen yılki Galaxy Note 7'den büyük zarara uğrasa da kârlılığını sürdürmeye devam ediyor."

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme_programı

    Ben bi arçeliği ciddiye alıyorum. Grundig beko vesayre kötü mallar değil ama demekki daha vizyon sahibi insanların yönetmesi gerekiyor.
    Vesteli at çöpe cacık olmaz.

    grundig beko arcelik ayni sirket degilmi?
  • Jackie Chan'i CEO yapmışlar
    Samsung rekor kâr ve 3 yeni CEO duyurusu yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu samsung'a laf çakıyorsunuz, karalıyorsunuz safsatalarından iyice bıktık. En iyi samsung, en süper samsung, en büyük samsung, büyüksün samsung. Oldu mu? Ne samsungmuş birader. Tarkan konserindeki kızlardan bile ağır fanlığınız mide bulandırmaya başladı.

  • İYİ kar etmiş helal olsun,bence hak ediyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    Samsungla ilgili olumlu haberlerde bile her daim Samsungu karalayıcı ifadeler üstüne basıla basıla kullanılıyor. Nedir bu Samsung düşmanlığının ve Apple hayranlığının sebebi? Anlayabilen varsa anlatsın.

    "Güney Koreli teknoloji devi her ne kadar geçen yılki Galaxy Note 7'den büyük zarara uğrasa da kârlılığını sürdürmeye devam ediyor."

    Ne varki o mesajda, doğru değilmi yani?... Adamlar 1 çeyrekte 55milyar dolar kar etmiş demekki yıllık karı 200milyar dolar kar etmiş.. Türkiye 200milyar dolar ihracaat bile yapamıyor... Türkiyedekiler samsunga ve applea bu kadar övüp bir telefonun peşinden koşarsa 1 arpa boyu ilerleyemez..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batumatu

    Kim ne derse desin en takdir edilesi firma. El attığı her sektörde tek gaye besliyorlar. Inovasyon... Bununla birlikte başarı, ve pazar dominasyonu geliyor. Ülkesini tek başına kalkındıran adam gibi adam. Şöyle bir tane milli firmamız olsa yeterde artardı, varsa yoksa vestel.

    Adamlar 1938de kurulmuş

    Vestel ise 1984te kurulmuş...

    Yabancı firmayı övmek için yerli bir firmayı sövmeye gerek yok..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.