Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 2 GEÇ ŞARJ OLMA SORUNU ÇÖZÜMÜ DİKKAT!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
72.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung merkeze durumu ifade ettim. Şarj cihazı için, "aksesuar olduğundan garanti kapsamına girmez" dediler. Bu kadar üst düzey bir cihaz için büyük paralar döküyorsun ama firmanın üç kuruşluk maliyeti olan bir parça için verdiği cevaba bakın. Garanti taahhütünde aksesuar kapsam dışımı yazıyor! Yazık... Değmez bunlarla uğraşmaya... Yükselen marka değeri olmak istiyorsan üçün beşin hesabına bakmayacaksın. Sanki aksesuarı hediye ediyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence note 2 icin genel bi sorun bu.butun telefonlarda var.bendede vardı.bazen şarj a takıyorum.radyo acıyorum.telefon şarj da iken bile pili azalıyordu.sorunun kabloda oldugunu dusunuyorum.
  • gelişme varmı?
    Harici batarya 1:30 saatte şarj ederken, adaptör 6 saatte şarj ediyor.
  • benim note 2 telefonumdada aynı sorun var bazen 2 saat şarjda gözükmesine ragmen %1 bile artmıyor hatta kullanıyosam inmeye bile başlıyor.. gece şarja 6 saatte %70 lerde oluyo 5 aydır kullanıyorum.. şarjı takıp cıkarıp yaptıgımda hızlı şarja geçiyo ama her zamanda olmuyor.. enteresan bir durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IMPARATORUS

    Samsung merkeze durumu ifade ettim. Şarj cihazı için, "aksesuar olduğundan garanti kapsamına girmez" dediler. Bu kadar üst düzey bir cihaz için büyük paralar döküyorsun ama firmanın üç kuruşluk maliyeti olan bir parça için verdiği cevaba bakın. Garanti taahhütünde aksesuar kapsam dışımı yazıyor! Yazık... Değmez bunlarla uğraşmaya... Yükselen marka değeri olmak istiyorsan üçün beşin hesabına bakmayacaksın. Sanki aksesuarı hediye ediyorlar...

    Şarj aletinden normal ortamda rahatça duyulabilecek şekilde ses geliyor.Prize taktığımda ses başlıyor ve telefonu bağladığımda ses kesiliyor.Anlaşılan adaptör de sıkıntı var.Şimdi Telpa ya bu sıkıntı için götürsem hiçbir işlem yapılmayacak mı ? Fiyatı da az,buz değil.50 tl den başlıyor




  • ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum inşalah bi sıkıntı çıkmaz
  • Arkadaslar gidin 1 a lik usb sarj aleti bulun bitane de kablo.bende bu telefonun bile olmayan 1 amerika bi şarj aleti vede beyaz bi usb var cayır cayır sarj ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj aletinin kablosunda sorun beyler.Kablonun ucuna bakarsanız, 5 pin yerine 4 pin olduğunu, bir pinin boş olduğunu görürsünüz.Başka bir 5 pinli şarj aletiyle denerseniz, sorun çözülecektir . Samsung'un yaptığı uyanıklıklardan biri de bu malesef.
  • Ohh Rahatladım bee. Kardeşim Aynı problem bendede vardı ,Ama ben sürekli Fişi takıp çıkarırım
    Bazen geç oluyor bazen hemen doluyordu Az evvelde denedim Pil bölümüne girdim baktım USB hemen tak çıkar yaptım AC oldu hemende farkı hissediyorsunuz 2,3 dk da % 2 Doldu:) Samsung İnş 4.4 KitKat ta Bu Sorunu çözer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren-33 -- 30 Mart 2014; 10:37:12 >
  • Galaxy charge current programını yükleyin. Orada ma degerleri var. Alttaki iki deger 1000ma olmasi lazim. Bu duruma gelene kadar usb'nin büyük olan girisini tak çıkar yapın. Her taktiginizda refresh butonu var ona basin. Degerler her takip cikardiginizda degisir. 1000ma oldugunda bırakınız.

    Asıl çözümü ise ara kabloyu değiştirmek, kablonun orjinalligi önemli değil. :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Aynı sorun bir süredir bende de var Bazen AC oluyor, hızlanıyor bazen USB'ye dönüp yavaşlıyor

    Şarj cihazını non-Samsung bir şarj cihazı ile değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz, internetten alabileceğimiz bir yer var mıdır?
  • Bu sorun genellikle şarj aletinin kablosuyla alakalı... Bende de aynısı oldu... İçinden bi kablo koptuğu zaman düşük wattta şarj ediyor bu da geç şarj olmasına neden oluyor... Eğer garanti kapsamındaysa telefonunuz samsung servisinden birebir değişim yapılıyor. Ben arızalı şarj cihazını kablosuyla beraber Samsung servisine götürdüm. Kablosunu birebir değiştirdiler... Sorun ortadan kalktı... Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunun çözümü hakkında bilgi sahibiyseniz mesajımı silebilirsiniz.
    birkaç ay önce samsung galaxy s3 aldım. aldıktan birkaç gün sonra telefonumun yavaş şarj olduğunu gördüm. normalde 1,5 saatte şarj olması gereken telefon 5 saatte hatta bazen geceden sabaha tamamen şarj olmadığını anlayınca servisin yolunu tuttum. Bakırköy Samsung servisine gittim. Maşallah ana baba günü numaratörden sıra aldım. Bana sıra gelmesine 50 kişi var. bende bakırköyde dolaşıp 2,5 saat sonra geri döndüm. halen bana sıra gelmesine 20 kişi vardı. Bunun üzerine görevlinin yanına gittim. burada neden beklediğimi sordum. telefonu yapıp hemen teslim mi ediyorsunuz diye. hayır sadece teslim alıyoruz. arıza onarımı sonra yapılıyor dedi. Ben neden bekliyorum dediğimde kargoyla ürünü gönderebilirsiniz dedi. kargo ücreti kime ait dedim. benim ödeyeceğimi söyledi. sen bozuk telefonu ver. sonra kargoyu bana ödettir ne güzel dedim ve çıktım. Bizim insanımız resmen koyun. orda saatlerce elindeki bozuk ürünü vermek için bekletiliyor. Sesi çıkmıyor. Çin markalrı bile evinizden ürünü alıp adresinize ücretsiz gönderirken karşılaştığımız durumu anlamak mümkün değil. samsung çağrı merkezini aradım. Durumu belirttim. benimle dalga geçer gibi şarj konusunda çok şikayet aldıklarını söyledi. Sonuç elde edemedim. bunun üzerine forumu araştırdım. bazıları şarj aletinin kablosunu ama sadece kablosunu değiştirdiğinde sorunun düzeldiğini yazmışlardı. bende sadece şarj kablosu aldım. baktım durum düzelmişti. sonra 2 gün geçtikten sonra yeniden şarj sorunu baş göstermeye başladı. bende eşimin motorola telefonunun şarj aletini kullanmaya başladım. bu şarj aleti ile 1,5 saatte şarj oluyordu. fakat samsung'un kendi şarj aleti ile yine geç şarj oluyordu. bunun üzerine şarj aletlerini alıp inceleme başladım. özellikle teleefona giren uca baktığımda samsung şarj cihazınında 4 tel motorolada 5 tel olduğunu farkettim. eski kabloma baktığımda onda da 4 tel vardı. Sonra sorunu buldum. ADİ samsung şarj cihazını telefona taktığımda bir teli kopuyor. dolayısıyla yeteri kadar akım çekemediği için telefonu geç şarj ediyordu. Samsung şarj cihazlarımı çöpe attım. kendime bir motorola şarj cihazı aldım. sorunum çözüldü. Burada illa motorola şarj cihazı almak gerekiyor demek istemiyorum. Ama samsung şarj cihazı yada samsung sarj girişi soketinde bir sorun var.
    Bu yaşadıklarım bana şunu gösterdi ki samsung'un hiçbir malı alınmaz ben bundan sonra almayacağım.




  • dün aksam benim telefonda şarz sorunu yasadım...
    usb şarzı taltım bi süre sonra şarz olmama sorunu yaşadım.
    çıkarttım teli kapadım açtım bir süre şarz oldu yıne olmuyor oluyor belirli aralıklarla temassızlıkmı desem sorun yasadım...
    aynı şarzla s2 yi sıkıntısız şarz ettim.
    sonra farklı bir şarzla denedim yine ediyor bi süre sonra yine olmama hatası verdi...
    bu arada orjinal şarz aletinin data kablosu bozuldugundan iki aydır farklı data kablosu ıle kullanmaktaydım...

    bakalım bugün yine denicem...
    uygulama,rom vb şeyler buna engel olabilir mi...
    yoksa sarzın oldugu telin giriş yerindemi sıkıntı vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: udjat

    Bende de bazen oluyor bu, binde bir.
    Gece 1 gibi takıyorum, sabaha karşı uyanıp baktığımda %60 falan oluyor. En son oluşundan fişi çekip tekrar taktım. Sorun düzeldi hızlı şarj olmaya başladı.
    Yani dediğiniz gibi çıkar-tak yapınca düzeliyor. Ama kökten de çözülmüyor.
    Çokta görmemek lazım bu tür sıkıntıları, zira makina sonuçta, %100 stabilizasyon beklemek abes olur. Tamam bi ton para veriyoruz ama bu kadar kusur kadı kızında da olur.

    Bu sorunu düzeltmek bir firma için çok da zor olmasa gerek :). Bu kadar kusur da fazla bence, sorun hiç de normal değil. Ciddiyim samsung özellikle yapıyor olabilir, s3te de aynı sıkıntı meydana geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo degisimi genelde yeterli....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim degistugim kablo hizli sarj ediyordu fakat alakasiz sekilde dakikada 1 den fazla sarjdan cikip geri sarja giriyor.bende mecbur eski kabloya dondum.ankarada cinden getirttigim baska bir kablo vardi simdi onla sarja taktim durum ayni.siparis verdim yeni sarj aletiyle kablo gelecek bakalom cozum olacakmi.aletim garantili ama servise verdigimde cevap alamayacagimi bildigimden vermiyorum.artik boyle durumlarda cozumum basit.biraz ugrasicam olmuyorsa telefonu saticam valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Note 2 nin kutusundan çıkan kablo yerine son 1 senedir elime geçen 28 AWG'lik bir kabloyu kullanıyorum.. Kablo normalden birazcık daha kalın ve telefonu daha hızlı şarj ediyor... Eğer imkanıniz varsa 28 AWG bir kablo bulun öyle şarj edin.. Kutudan çıkan kablo 22 AWG.. %100 bitmiş şarjı 2 saat 20 dakikada falan dolduruyor... Birde şunu farkettim ki şarjım daha uzun gidiyor.. Batarya adam akıllı doluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Haziran 2014; 15:21:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yeğenin s5 orjinal şarj aletiyle telefonu şarj ettim.1 saatte fulledi nasıl bir aletse..Isındı hafiften arkası.Kablo ucuna dikkat ettim 4 pinli..Telefona giren taraf.5 pinle pek alakalı olduğunu sanmıorum.
  • Herkese selam, 2. el note 2 alacaktım, tesadüfen bu başlığınızı gördüm ve şarj konusunu anladım. Telefoncuya gittiğimde alacağım telefonun şarjı yoktu ve buradaki yazıları okuduktan sonra şarja takmasını ve daha sonra gelip bakacağımı söyledim. 2 saat sonra gittiğimde telefonun hala %10 şarjda olduğunu, şarj olmadığını farkettim. Sonra buradan sizlerden öğrendiğim kadarıyla orada başka şarj denedik ve bir anda hızlandı. Gözüm kapalı satın aldım. 5 pinli şarjım vardı onu kullanıyorum zaten kendiside 5 pinli bir şarj cihazıyla değiştirdi aletin kendi şarjını. Şuan memnunum. Hatta dün ilk günümdü genelde ofiste şarj cihazım yanımda olur diğer telefonum turkcell maxiplus 5'ti. Fakat dün şarjımı yanıma almamama rağmen internet, konuşma ve telefonu kurcalama olaylarına rağmen eve akşam 9'da gittiğimde hala %60 civarında şarjım vardı.

    Bilgilendirme için herkese teşekkürler çok işime yaradı.

    Saygılar.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.