Şimdi Ara

SAMSUNG N150 mi Asus Eee Pc 1005HA mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eledim eledim bu ikisi arasında kaldım. kullanan ya da konuya hakim arkadaşlardan fikir bekliyorum. bugün sipariş vermem lazım kesin.

    iki önemli şey var genel işlem hızı ve batarya ömrü. bunlar açısından hangisi bir adım önde.

    hangisini önerirsiniz ben karar veremedim. ikisi de 2gb rame sahip. işlemci performansları yakın. samsung daha yeni teknoloji asus daha kaliteli.
    ben asusa yakınım ama eski model olması biraz düşündürüyor.

    http://www.hepsiburada.com/asus-eee-pc-1005ha-intel-atom-n280-1.66ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?CategoryId=108495&productId=bd750523

    http://www.hepsiburada.com/samsung-n150-ja08tr-intel-atom-n450-166ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750790&categoryId=108495







  • Aynı konu başlığını bende açacaktım.Arkadaşın daha önce açtığını farkettim. Asus'un ilk çıkardığı 1005HA modelinden kız arkadaşıma aldım. 1gb ram ve 160gb harddisk olan ilk modeli. Alalı 5 aydan fazla oldu.Henüz bir sıkıntısı yok.Format yüzü dahi görmedi. Otobüs seyahatinde wireless kullanarak 7 saat kadar kullandım.Tabi kullanıma bağlı olarak bu süre değişkenlik gösteriyor.Şarj süresinde ve kullanımında bir sıkıntı yok.Şimdi aynısından kendimede almayı düşünüyorum.

    Asus 1005HA ile Samsun N150 arasında 50-60TL kadar bir fark var.Karşılaştırma yaptığımda Samsung'un işlemcisinin N450 olduğunu,bluetooth olduğunu ve wireless işlemcisinin farklı olduğunu gördüm.Asus kalitesini tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum.Daha öncede kullandığım için gözüm kapalı alırım.Samsung markasını monitör ve dijital makine haricinde hiç kullanmadım.

    Sonuç olarak aradaki farklara rağmen Asus mu almalı? Yoksa 50-60TL fark verip Samsung olanımı almalı?




  • Ben de bir süredir araştırma halinde idim netbook konusunda. Marka takıntım vardı, Dell, Toshiba filan düşünmüştüm ASUS konusunda bile düşünürken emin olamıyordum ki Samsungları incelemiyordum bile... Daha önce de laptop alırken bu kadar titiz davranmıştım ve çok iyi özelliklerde dell almıştım fakat sorun yaşamadım diyemeyeceğim... O nedenle bu sefer daha cesur davrandım. Bilgisayarcıya gittim baktım inceledim yerinde bi yarım-1 saat kadar, en sonunda amaaan dedim ve Samsung N150'yi aldım geldim. ASUS'un özelliklerinden çok daha iyi özellikleri o yüzden düşünmedim ASUS'u tekrar... 1 günlük kullanıcıyım ve şu anda memnunum. Tasarımı gerçekten çok şık, özelikleri de iyi. Umarım ileride de bir sorun yaşamam... Karşılaştığım takdirde buraya yazarım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: optik_zoom

    Ben de bir süredir araştırma halinde idim netbook konusunda. Marka takıntım vardı, Dell, Toshiba filan düşünmüştüm ASUS konusunda bile düşünürken emin olamıyordum ki Samsungları incelemiyordum bile... Daha önce de laptop alırken bu kadar titiz davranmıştım ve çok iyi özelliklerde dell almıştım fakat sorun yaşamadım diyemeyeceğim... O nedenle bu sefer daha cesur davrandım. Bilgisayarcıya gittim baktım inceledim yerinde bi yarım-1 saat kadar, en sonunda amaaan dedim ve Samsung N150'yi aldım geldim. ASUS'un özelliklerinden çok daha iyi özellikleri o yüzden düşünmedim ASUS'u tekrar... 1 günlük kullanıcıyım ve şu anda memnunum. Tasarımı gerçekten çok şık, özelikleri de iyi. Umarım ileride de bir sorun yaşamam... Karşılaştığım takdirde buraya yazarım...


    Teşekkürler @optik_zoom. Dediğim gibi Asus 1005HA modelini ilk çıkardığında 1gb ram ve 160gb hdd özelliğiyle piyasaya sürdü. Şuan hala kullanıyoruz. Ben bir sıkıntısını görmedim. Şarj konusunda bilgilendirmen mümkünmü acaba? Bahsedildiği gibi 8.5 saat gidiyormu yoksa kullanıma göre 5-6-7 saat gibi değişkenlik gösteriyorumu?




  • ben de samsungda karar kıldım ve aldım. temel izlenimleri bir iki gün içinde yazarım. ilk izlenim olumlu. hızı fena değil. malzeme kalitesi iyi görünüyor. ekranı parlaklığı iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 14 Nisan 2010; 20:46:48 >
  • Hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.