Şimdi Ara

***Samsung LCD Kulübü*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
11
Favori
288.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonu ya da bir iletişim bilgisi var mı elinizde? Acaba istanbula kargo yapıyorlar mı?
  • bana mı dedin?
    eğer bana dediysen istanbuldaki sırf samsung satan samsung shop tarzı bi yerden de bu fiyata alabilirsin çünkü bu fiyat sadece kendi mağazalarında 1haftalığına geçerliymiş
  • Evet sana demiştim, teşekkürler.
  • rica ederim
  • Samsung LCD Tv kullanıpta memnun olmıyan var mı?

    Sizce Samsung LCD TV nın eksiklikleri ne?

    Dayanaıklılık-Tasarım-TV özellikleri-Normal yayın kalitesi-HD ozellıgı deneyimleri Hakkında ne düşünüyorsunuz?(Samsung LCD TV sahiplerine)
  • Bence samsung tv lerin en büyük dezavantajı doğru düzgün bir distribütöre sahip olmamasıdır. Bunun dışında tasarım olarak şunu söyleyebilirim. Televizyonun bağlantı girişleri (vga kompozit vs.) ekrana göre dik pozisyonda. Duvara asıldığında problem olabilir diye düşünüyorum. Çünkü samsung lcd tv lerin diğer markalara göre kalınlığı daha az. Ben henüz duvara asmadım ama vga kablosu tv kasasının dışına taştı. yani duvara asınca muhtemelen duvara dayanacak dolayısıyla astıktan sonra kablo söküp çıkarmak pek mümkün görünmüyor. Birde şunu söyleyeyim. tv yi bilgisayara bağladığımda tv yayınını izlerken PIP yapmıyor. ancak bilgisayar ekranındayken PIP yapıyor. yani tv görüntüsü küçük pencerede çıkıyor. şimdilik bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 2 Mayıs 2007; 11:03:06 >
  • metçe selam. televizyonun model ve fiyatını doğru yazdığından eminmisin ? çünkü ben aynı lcd yi (37s71b) geçen hafta bimeksten üstelik kdv indirimiyle 2372 ytl ye 6 taksitle aldım. arada uçurum var !!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: baronahmet

    metçe selam. televizyonun model ve fiyatını doğru yazdığından eminmisin ? çünkü ben aynı lcd yi (37s71b) geçen hafta bimeksten üstelik kdv indirimiyle 2372 ytl ye 6 taksitle aldım. arada uçurum var !!

    tabiki eminim. yakınında bir real mağazası varsa kendin görebilirsin. hem benim tv 32s71b. Seninkisi daha büyük ekran. birde 32 inç üzeri lcd tvlerde her inç başına düşen fiyat farkı oldukça fazla. aldığın fiyat bence iyi. kdv indirimi falan firmaların satış stratejisinden başka bişey değil. kimse kar etmeyeceği birşey satmaz. belki taksit sayısı biraz fazla olsaydı fiyatının daha da iyi olduğunu söylenebilirdi.

    edit: ilk msjımda tv modelini yanlış yazmışım. şimdi düzelltim. doğrusu le32s71b modelidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 2 Mayıs 2007; 21:46:31 >




  • samsung m87-m86 pc çözünürlüğü

    D-Sub Input
    1920x1080

    HDMI/DVI Input
    1920x1080
  • arkadaslar 32s81b alicam icinde verilenlerde enerji kablosu var diye geciyor bu acaba hdmi kablosu mu ona gore ps3 e bi tane alamam gerekicek
  • Hayır HDMI kablosunu ıcınde vermezler ayrı alman gerekıcek!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zubjk

    az önce ankara arcadiumda samsung bayisinden (samsung shop gibi bi şi sanırım sırf samsung satıo) 32" 7000:1 kontrast oranına sahip olan 81 (s mi r mi hatırlamıyorum ama kontrastı 7000:1) serisinden aldım peşin 1990ytl ye geldi
    yukarıda bazı arkadaşlar teknosa da çok ucuzladığını söylemişler ama lg 32lc1r (bu modele benzeyen bi şiydi yanlış yazmış olabilirim) modeli 1990ytl idi gayet bana pahalı geldi teknosa.

    bu arada samsung bayisi r71b ve s71b serilerinin artık piyasaya verilmediğini sadece 81 serilerinin piyasaya verildiğini söyledi

    umarım memnun kalırım


    1990 gayet güzel bir fiyat, güle güle kullanın... Ben Adana'da 2050'ye almak üzereyim...




  • Arcadium'u az önce aradım, dediklerine göre kampanya bitmişmiş... Neyse, telefonla en az 2050 ye satıyorlar peşin fiyatta...
  • arkadaşlar son kez bir danışayım dedim ne olur ne olmaz 32S81B modelini kullanıyorum 2-3 gün çinde NTSC bir PS3 almayı düşünüyorum benim televizyonumda NTSC bir sistem ile görüntü almamda bir problem olur mu yani destekler değil mi hiç bir problem olmaz heralde ama ben yine işi sağlama alıp bir sorayım dedim?????????
  • Sorunsuzca kullanabilirsin hiçbirsorun olmaz.
  • nextwave 1000 fta modeli vardı. başkasına verdim bu uydu alıcıyı, onun yerine next 2000 cıs alacaktım ama yoktu carrefour'da bende idareten next 7500 aldım. 15 gün içinde iade şansı varmış. eve geldim bi kurdum uydu alıcısını, görüntü inanılmaz güzelleşti. lcd tv, çanak, kablolar, scart hepsi aynı olduğu halde görüntü nasıl bu kadar değişir?
    daha önce araştırırken uydu alıcılarının hemen hepsinde birbirine yakın görüntü alınır denmişti, sadece kanal geçiş hızı, şifre çözme şu bu değiştirir fiyatı denmişti ama hayret ettim. öyle böyle değil görüntü baya bi değişti. acaba nextwave mi dandik yoksa bu next 7500 benim samsung s81b ile tam uyumlu mu?
    samsung lcd'si olan arkadaşlar kullandıkları uydu alıcısını marka/model olarak yazıp, performanslarını değerlendirebilir mi acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ogg


    quote:

    Orjinalden alıntı: ege1907

    O.G.G,senin adına gerçekten çok sevindim,hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum.çünkü 1 ay araştırma sırasında insan doğal olarak sıyırma noktasına geliyor.aynı şeyi şu an ben yaşıyorum çünkübende şu an toshiba ile bunun arasında kaldım.samsung un satış sonrası desteği toshibaya göre daha iyi diye düşünüyorum ve benim için çok önemli bu.çünkü ürüne bişey olduğunda karşınızda bir muhattap bulmak çok zor bugünlerde.bazı yerlerde okuduğuma göre renkler doğallıktan uzak diyorlar ama tabi çoğu dükkanlarda gördükleri görüntüyü söylüyor.bide benim merak ettiğim ve beni samsungdan bi ara soğutup toshibaya iten faktör yakından baktığımda diğer lcd lere göre samsungda görüntü çok bulanıklaşıyor,ama benim baktığım 32r32b idi.forumdaki bazı arkadaşlar da r serisinin s serisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar.şu an bir tek size rastladım bu ürünü alan ve bu konuda bizi aydınlatırsanız çok sevinirim.gözünüze çarpan artı ve eksileri yazarsanız çok sevinirim ayrıca tabi acilen görüntü koymanızı rica ediyorumve artık bende samsunglu olmak istiyorum yavaş yavaştekrar hayırlı olsun,güle güle kullanmanız dileğiyle



    hocam öncelikle çok teşekkür ederim darısı başına Yusuf abi ile birlikte s81 serili olduk vallaonun makina da yarın geliyor inşallah...Aynı yerden aldık zaten bahsetmiş.Her neyese gelleim senin soruna, dediğin lcd yi alıcaktım ben hatta almaya gittiğim gün kalmadığından dolayı almadım gibi bir şey oldu fakat aklımahepm s71 sersindeydi fakat nasip kısmet ben gittiğim gün s71 yerini s81 almıştı ve bu kısmet oldu biraz daha fark verdim ama gerçekten dğdi r serisi iyi olabilir fakat 32r32b serisi ile s serisini kıyaslama bile özellikler ortada zaten biri 2000:1 biri 7000:1 hadi s81 i geçtim s71 de 3000:1 daha da önemlisi renk sayısı resmen iki katı daha fazla.Çok büyük artıları var yani benim kafamda da toshiba vardı fakat samsung ile kıyaslayınca toshibayı elemem çok da zor olmadı çünkü kontrast bakımından biraz zayıf kalmıştı ve görüntü kıyaslamasında da samsungun kalitesini gerçekten vermiyor.Bir çok bakımdan samsung özellikle bizim aldıklarımız toshibanının her serisinden üstün sana şöle diyeyim eğer sınıflandırma yaparsak s81 serisi üst sınıf bir lcd yani bravia ayarında kalite ve performans veriyor ve fiyatı da daha uygun yani philipshin iyi moedllieri ve dediğim gibi sony ile kıyaslanabilir fakat toshiba ise lg gibi markaların modellerine daha çok benzemekte o yüzden lcd konusunda samsunga önem verilmeli ve incelenmeli.

    Şu konuya da dikkatini çekme k isteri markadaşım Samsung lu olmanı biraz daha kolaylaştırır belki...Dikkat edersen artık bazı tv ler özellikle şu zamnlarda son modellerinde philips yazıor lcd kenarına önemli özellikler bölümüne dynamic kontrast oranlarını yazıyor...Yani dinamik kontrast özellikler arasında artı bir özellik görülüyor yani bir tv de dinamik kontrast olmasına önem veriliyor dediğim gibi markalar artık dinamik kontrast olan tv lerine eşşek kadar sticker yapıştırıyor ve üstüne yazıyor 3000:1, 4000:1 vs. diye...Şimdi gelelim şu noktaya ve düşünelim Samsung bu dinamik kontrast işine baştan beri önem veriyor ve hatta öle büyük büyük yazmıyor bile zaten özellikleri arasında dinamik kontrast direk yerini alıyor ve 32s81b de 7000:1 gibi çok önemli bir kontrast oranı söz konusu..Ve bir şey daha unutulmamlıdır ki dinamik kontrastın icadı Samsung tarafından yapılmıştır yani piyasaya bu lafı ilk samsung sürmüştür...Ama tabiki şuna da dikkat çekmek isterim dinamik dmek ne dmek bu konu önemli yani kullanıcıya bağlı bir şey bu dimaki olmaz normal kontrast olur ama adam ondan daha çok zevk alır yani kimisi parlak sever kimisi doğal falan filan o yüzden mümkün olduğunca beğenilen görüntüler yan yana konulup eşit ayarlarda kıyaslanmalı ve sonra karar verilemli...Sorularınıza elimdn geldiğince cevap vermeye çalıcam.Görüşmek üzere...

    BURDA BİRŞEY BELİRTMEKTE YARAR VAR.ÖNCELİKLE GERÇEK KONTRAST DİNAMİK KONTRAST ARASINDAKİ VARKI BELİRTELİM.KONTRAST EN KOYU SİYAH İLE EN AÇIK BEYAZ ARASINDAKİ FARKTIR.GERÇEK KONTRAST AYNI ANDA EKRANDA GÖRÜNEN EN KOYU SİYAH VE EN AÇIK BEYAZ ARSINDAKİ FARK ELE ALINARAK HESAPLANIR.
    OYSA DİNAMİK KONTRAST EKRANDA SİYAH VE BEYAZIN AYNI ANDA DEĞİL TEK TEK VERİLMESİYLE HESAPLANIR.ŞÖYLEKİ EKRANA SİYAH VERİLİP ARKA IŞIK(BACK LİGHT)KISILIR SONRA EKRANA BEYAZ VERİLİP BACK LİGHT AÇILIR VE BU İKİ AYRI ÖLÇÜM DEĞERİNİN ORANI BULUNUR.DOĞAL OLARAK DİNAMİK KONTRAST HERZAMAN DAHA YÜKSEK ÇIKAR.
    BU SEBEPLE FİRMALAR DİNAMİK KONTRAST DEĞERLERİNİ N ÇOK YÜKSEK ÇIKMASINDAN DOLAYI BUNU KOCAMAN PUNTOLARLA YAZARLAR SADECE KANDIRMA POLİTİKASI.DİNAMİK VE GERÇEK KONTRASTI ASLINDA ŞÖYLE ALGILAMALI GERÇEK DİNAMİĞİN YARISI KADAR DÜŞÜNÜN.
    ALDIĞINIZ TV LER HAYIRLI OLSUN.BENDE TOSHİBA SAMSUNG ARASINDA KALDIM YORUMLARINIZI OKUYORUM.TVLERİ CANLI KIYASLAYIP KARAR VERİCEM.




  • Arkadaşlar bende aranıza 32s81b alarak katıldım.

    Alet tüm beklentilerimi karşılayacak gibi, göreceğiz...
    Hala deneme sürecindeyim. Bir süre sonra resimleri sizinle paylaşacağım.

    Çamlıca Samsung bayisinden aldım. Fiyatta oldukça kolaylık sağlıyorlar. Nickimi söyleyip donanim haberden bilgi aldığınızı söylerseniz daha da kolaylık yapacaklardır. Henüz almaya hazır olmasanız bile yada hala araştırıyorsanız bile bence öncelike gidip görüşmenizi şiddetle öneriyorum.

    Selamlar..
  • arkadaşlar merhaba
    bende 40f71b full hd lcd tv aldım geçen hafta
    3-4 metre uzaklıktan izliorum
    digitürk görüntüsünden pekte memnun diilim
    bariz kumlu gibi duruyo görüntü
    benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar warmı?
    netlik ayarı ve diğer ayarları ile de oynadım fakat özellikle maç izlerken görüntü de epey sıkıntı oluo...

    bilgilendirirseniz sevinirim...
  • LE32S71B hakkindaki tüm bilgi ve sorunlar için bu topictende yararlanmak mümkündür arkadaşlar.olanlara hayirli kullanimlar olmayanlarada allah nasip etsin en kisa zamanda...

    http://forum.donanimhaber.com/m_12447950/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelto3 -- 7 Mayıs 2007; 11:19:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.