Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
17
Favori
75.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba,
    gear fit2 mavi kordon maalesef koptu, ve hıcbır sekılde orıjınal kordon bulamıyorum, kalıtelı yan sanayı bakıyorum ancak yorumlar cok kotu, acaba tavsıye verebılecegınız bır kordon var mı, saat den cok memnunum ancak kordon yuzunden su an kullanamıyorum.
  • Hepinize merhaba, gear fit2 için pdf reader arıyorum bir şekilde bu saatten pdf okumak mümkün mü ?
  • arkadaşlar nabız sayar, uyku takibi ve arama görme, cevaplama olarak galaxy buds ile birlikte kullanmak istiyorum fit 2'yi. halen tavsiye eder misiniz?
    ikinci el alacağım 170 tl. bütçe kısıtlı, xiaomi miband2 ve 3 kullandım sevmedim. fit 2 ve ikinci el bu fiyata göre alınır mı sizce?
  • butters01 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alınır, 170 liraya bulduysanız kaçırmayın. mi band serisi ile alakası yok, ekranı kıyaslanmaz zaten onlarla. Bu işleri yapmak için memnun kalacağınızı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butters01 B kullanıcısına yanıt
    Sifir olsa ben de alinir derdim ama 2. el bu cihazlarda sikinti olabilir. samsung her ne kadar su gecirmiyor dese de havuzda, dusta kullanimlardan sonra cihazin altindaki vidalarda paslanma, oksitlenme olabiliyor. ayrica kayislari cok dandik, orijinal kayisi 4-5 ayda koptu, servise verdim, normalde garantiye girmiyor ama degistirdiler, aradan bi 5 ay daha gecti, bu sefer diger tarafi koptu, cihaz kolumdan yere dustu ekranin ustune, sansa ekran kirilmadi. tekrar servise gittim cihaz kadar para istediler, ben de cin'den bi kayis aldim, 3 liralik kayis kendi kayisindan bin kat daha saglam cikti, 2 yildir kullaniyorum. kisaca, 2. el isi sakat.
  • bu yüzden ve pil durumunu düşünerek 250 tl'ye kutulu garantili sıfır değil ama sıfır gibi olan buldum ve onu alacağım sanırım.

    arada 75 tl var. o yüzden fazla kullanılmamış olan daha mantıklı olacak gibi
  • bu saati iki yıl önce kullanıyordum ve iş gördüğünü hatırlıyordum özellikle spotify uygulaması ile , saati sıkışık olduğum bir dönemde satmıştım fakat şuan tekrar satın almak istiyorum ama bir kaç sorum var

    bazı gear modellerinden spotify desteği çekilmiş şuan hala güncel mi ?
    kullandığım dönemlerde şarjı 2-3 gün arası gidebiliyordu sanırım şuan ne durumda ?
    hangi fiyata kadar alınabilir şuan ederi sizce nedir ?
  • Arkadaşlar bir arkadaşım da bu cihazdan var
    Cihaz 3 yıl önce bir telefon ile birlikte hediye olarak gelmiş
    ve ilk geldiği zaman sadece bir hafta kullanmış ve kutusuna koymuş yani cihaz 3 yıldır yatıyordu, şuan ise şarja taktı zaman pil simgesi geliyor ve geri gidiyor sonra hiçbir tepki vermiyor cihaz tekrar şarjdan çıkarıp takınca yine pil simgesi geliyor geri gidiyor
    Benim tahminim pil ölmüş gibi sizce sorun nedir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barlas

    quote:

    Orijinalden alıntı: ybguvenc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Barlas

    Anasayfadaki Pro başlığına da yazdım. Buraya da ekliyorum dikkatli olmanız adına arkadaşlar.


    Yaklaşık 4 aydır Gear Fit 2 kullanıyorum. Amacına uygun olarak, yoğunlukla spor yaparken kullandım. Yaklaşık 2 ay kullanım sonunda şarj pinlerinin değdiği yuvalar oksitlenme yapmaya başladı, başka kir tutuyor gibiydi ben de yumuşak plastik malzeme ile temizliyordum ancak bir süre sonra yuva üstünde birikenin pislik değil küf olduğunu anladım. Üzerini ne kadar temizlesem de artık şarj almıyor saat. Samsung'un yurtdışı teknik destek forumlarında bu durumdan müzdarip insanlar çok ve terdeki pH dengesinin iyi hesaplanamadığı ve üründe bir tasarım hatası oluşturduğu söyleniyor. Samsung maalesef bunları üretim hatası olarak kabul etmemiş okuğum örneklerde ve insanlar arka paneli değiştirmek suretiyle çözüm bulabilmişler.

    Ben de benim saati en kısa süre içerisinde servise götüreceğim ancak Eskişehir'deki Samsung servisi ile bundan önce problem yaşamıştım. Bu sefer önce Samsung'u arayıp kaydı orada oluşturup tüm detayları aktardım, yerel servise gittiğimde bana verilen ID'yi Samsung merkezi servise ileteceğim. Karşılaşmadıkları bir problem olduğundan takip edeceklerini söylediler.







    Cihazın arkası nemli yada islak iken şarj etmeye çalıştın mı hiç, belki ondan olmuştur.

    Herhangi bir ürünü kullanırken çok dikkat ederim, tabii ki ıslakken şarj etmeye çalışmadım. Nemli iken şarj edilse bu sorun nasıl oluşabilir onu da anlayamadım, bahsettiğimiz şey küflenme; yani terdeki asidin oraya nüfuz etmesi, temizlenememesi ve zamanla o bölgeyi deforme etmesi dolayısıyla artık şarj almıyor saat.

    Alıntıları Göster
    HB üzerinden geçen sen aldığım Gear Fit2 de dün itibari ile aynı sorunu yaşıyorum, şarj olan pinler resmen kağıt gibi soyuldu, ve artık şarj olmuyor, çok araştırdım reset yaptım ancak yine nafile, aynı sorunu yaşayan çok kişi varmış, pinleri araştırdım sadece aliexpress de 12 dolar!!!

    Acaba sizler bu soruna nasıl bir sorun buldunuz arkadaşlar, şu anda saati bu sorundan dolayı kullanamıyorum :((




  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Samsung garanti kapsamında değiştirdi arka kısmı tamamen.
  • Arkadaşlar bu bileklikte alarm kurabiliyor muyuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Menüde alarm uygulaması mevcut.
  • mehmet_75 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam detaylı olarak bakmamıştım, zaten yakın arkadaşımdan Bir günlüğüne aldım
    Bu arada şarjının daha uzun gitmesi için ne yapmalıyız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fceliktas

    bu saati iki yıl önce kullanıyordum ve iş gördüğünü hatırlıyordum özellikle spotify uygulaması ile , saati sıkışık olduğum bir dönemde satmıştım fakat şuan tekrar satın almak istiyorum ama bir kaç sorum var

    bazı gear modellerinden spotify desteği çekilmiş şuan hala güncel mi ?
    kullandığım dönemlerde şarjı 2-3 gün arası gidebiliyordu sanırım şuan ne durumda ?
    hangi fiyata kadar alınabilir şuan ederi sizce nedir ?
    Destegi kesilen bir cihaz oldugu icin bu saatten sonra alinacaksa telefona gelen bildirimleri almaktan cok oteye gitmeyecektir. Buyuk beklentiler icine girmeyin. 3 yildir kullaniyorum, wifi ve gps hep kapaliydi, bluetooth ise son 1 yildir tamamen kapali ve pil artik ortalama 1 gun gidiyor. ilk aldigimda 2 gun gidiyordu. Su an yenisinin galaxy fit 500 TL civari, fit2'nin sifiri bu noktada 400'den pahaliysa alinmaz. Ortalam 300 iyi gibi. internette 800 TL ve uzeri fiyatlara satanlar goruyorum, aman diyeyim.

    @jackhammer, daha once de yazmistim, her ne kadar IP68 sertifikasi olsa da internette su ve terle ilgili sorun yasayan cok, genel olarak dusta, havuzda ve denizde kullanmamakta fayda var. Benim 3. yilinda, haftada bir islak mendille temizliyorum, gozle gorulmese bile bakteri, ter vs cihazin arkasinda sorunlara neden olabiliyor, tavsiye ederim.

    @receep 32, yukarida da yazdigim gibi genel olarak wifi ve gps kapali olsun, always on da yine kapali olsun. bluetooth'u gun icinde kullanmak yeterli, aksam eve donunce veya en kotu yatarken bluetooth'u da kapatmakta fayda var. ek olarak Do not disturb ozelligi ekranin bilek hareketiyle uyanmasini ve diger bazi ozellikleri kapatiyor, yine bu ozelligi kurarak, mesela aksam 12 sabah 7 arasi aktif ol gibi, yatarken yine ekranin kapali kalmasini ve surekli acilarak pilden yemesi onlenebilir. Bir diger tavsiye watchface'lerde arka plani tamamen siyah olanlari tercih etmek ve ekran parlakligini da minimum'a yakin tutmakta fayda var. Parlak ve beyaz agirlikli watchface'lerden uzak durun. Otomatik nabiz olcumu de always olmamali, frequent tasarruf acisindan yeterli, hic olcmesin derseniz kapatilabilir. Workout detection'i da kapatmakta fayda var. En onemlisi de ekran parlakligi, malesef otomatik parlaklik ozelligi yok bu yuzden aksam evdeyken en dusuk 1'de, gunduz disaridayken 5-6'da kullaniyorum ve yeterli oluyor. Bu en cok pile etkisi olanlardan biri, bir digeri watchface, yukarida yazdim.




  • Hocam öncelikle cevap için teşekkürler
    Ben parlaklığı evde 4D kullanıyorum dışarıda ise neredeyse fulluyorum, zaten sadece arada sırada kullanıyorum saat arkadaşımın bazen birkaç günlük ödünç alıyorum 🙂
    Ben zaten 100 de 85 görme engelliyim o yüzden normal saatleri fazla kullanamıyorum bunun ekranı canlı olduğu için ve saatler büyük şekilde yazıldığı için rahatlıkla görebiliyorum
    Pil için tavsiyelerini uygulayacağım
    zaten benim kullanmış olduğum saat 3 yıllık ama 3 yıl içerisinde sadece son 2 haftadır kullanılıyor 🙂
    bir şey daha diyeceğim saat birkaç saat bileğimde durunca kolumdan çıkartınca bileğimde iz yapmış oluyor acaba ben mi çok sıkıyorum diye düşünüyorum aten bileklerim İnce
    mesela şarjı şu an 27 ve şarj aleti yanımda yok İnşallah yarın öğlene kadar gider

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir şey daha soracağım wi-fi ne işe yarıyor saatte

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,

    samsung servislerde hala bataryasını değiştiriyorlar mı bu ürünün?

    benim bileklikte de kayış çıkma problemi var. batarya ve kayış problemini servis kaç liraya yapar?
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Ben WiFi açıp hava durumu güncelliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fit 2 için ekrana istediğimiz resmi koyabileceğimiz ücretsiz uygulama var mı?

    Veya indirdiğimiz uygulamadaki resmi beğenmedik kendi galerimizden resim koyabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barlas

    Samsung garanti kapsamında değiştirdi arka kısmı tamamen.
    benım saatın garantısı bıtmemesıne ragmen ankara da yetkılı servıs maalesef ucretsız degıstırmedı, kullanıcı hatası dedıler ve 650TL fıyat verdıler, bende gıttım saatı gerı aldım.

    Hepsiburada zaten hıc ılgılenmıyor saatı satıcısı HB olarak almama ragmen, saat resmen arkadaki pin temas etmedıgı ıcın yatıyor, kendım nasıl yaparım dıye arastırdım ancak zor durum, aliexpress den parca baktım $15

    Anlamadıgım olay şu, garant devam edıyor, bu kronik bir sorun saat şarj olmuyor ve para ile değişim diyorlar, saatı cok sevıyorum ancak bu durumdan dolayı su an kullanamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.