Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
17
Favori
75.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saat eskiyince konu da ölmüş. ben daha yeni almıştım halbuki :)
  • Bende yeni aldım.ama gayet başarılı bir cihaz .sorunsuz calısrığı için konu ölmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    çok da sorunsuz sayılmaz. ben 1 ay sorunsuz kullandım,şimdi kendi kendine kapanmaya başladı. 2 kere saati açmak zorunda kaldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 2 yildir kullaniyorum, baya sorunlu diyebilirim. Ama Samsung servisi daha da sorunlu, yasadigim servis deneyimleri bana bir daha Samsung'den cop dahi almam dedirtti.

    Mesela Fit2'yi uzun sure kullanmadiginizda, ornegin 6 saat vs, ana ekrandayken yukaridan kaydirip ekran parlakligi tusuna dokunmayi deneyin, bende cihaz kitleniyor 1-2 saniye sonra ana ekrana donuyor, 5-6 kere ayni sey oluyor, ondan sonra yukari asagi oklarinin oldugu ekran geliyor da parlakligi ayarlayabiliyorum.
  • Cok da onemli değilmiş.Allah baska dert vermesin.ben 1 aydır gearfit2 pro,xaomi mi band4,amazfit verge,6 aydirda huawei watch gt,amazfit stratos ticwatch express kingwear kw88 zeblaze rhor4 pro,samsung galaxy watch i ya aynı anda yada donüsumlı kullaniyorum.en problemsiz samsun fit2 pro ve galaxy watch .
    En problemli de miband 4.
    2000 adım atiyorsun 10 000 sayıyor.uykuda sayıyor.arabada sayıyor.akillara zarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 11 Ağustos 2019; 0:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    O nasıl cihaz listesi arkadaş? Hepsi neden sende var? Saat delisin misin sen? Yok o kadar saatin var gelmiş bizim fit 2 yi övüyorsun. Canımızı çıkardı bu saat bizim. Benim şarj pinleri korozyından dolayı şarj edilemez hale getirdi saati saatin kasa pil ekran hepsi değişti şimdi yine pinler korozyondan bozulmak üzere. Gps bulmak bilmez, bulur kopar geri bağlanmaz... Saatten kopar bağlanmaz. Yani maalesef bu saat çok sorunlu. Bakalım şarj olamaz duruma gelsin o zaman ne alacağımızı sana soracaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek icabı deniyorum.yakın koruma ve hayatta kalma programları içın ...
    Doğal yaşam sporları için garmin oneririm.
    Sakin sehir yasamı için.galaxy watch veya yeni çıkacak olan watch active 2 ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Şarj olayı beni çok geriyor. Sanırım gönlüm yeni çıkan Amazfit gtr 42mm kayıyor. Bakalım incelemeler gelsin, burdan birkaç kişi alsın eğer beğenirlerse 42mm olanı alacağım. 46mm olan saatleri Fit2 gibi kullanmam. Çok büyükler ve 24 Saat takmaya uygun değiller ama bu 42mm amazfit gtr benim istediğim hemen her şeyi karşılıyor. Özellikle gps takibini 22 saat yapabiliyor olması çok iyi. Bisiklet turlarında fit 2 çok problem çıkarıyordu. Şarj zaten problem bir de gps koptuğu zaman bağlanmıyor. Oturuyoruz bir kahveye çay muhabbet otomatik duruyor sonra başlatıyorum gps bağlanmıyor, takip rezil oluyordu. Bakalım hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    [Samsung fanboy detected] :)

    Sorunlardan sadece birini ornek gosterdim, en buyuk sorunum bu demedim, cihazin genel olarak sorunlu oldugunu soyledim, isteyen bu baslikta 42 sayfa yaziyi okuyup kimler nasil sorunlar yasamis gorebilir. Ayrica neyin onemli olup olmadigi da kisiye gore degisir.

    Bir kere elma ile armutlari da ayiralim, Gear Fit serisi, Mi Band serisi akilli saat degil, akilli bileklikler. Fitness Band vs Smart Watch. Birbirleriyle karsilastirmak sacma olur, band'ler kendi aralarinda watch'lar kendi aralarinda karsilastirilmali.

    Gear Fit2'den once Miband 1S kullaniyordum, adim olcumleri birbirlerine cok yakindi, kalp atisi olcumleri de oyle. Adimlari telefonumla karsilastiriyordum hic oyle telefonun 2000 saydigi yerde Miband'in 10000 saydigini gormedim.
  • Aslında fit 2 yi ayırmak lazım diğer bilekliklerden. Çünkü Samsung Galaxy watch serisinin yaptığı hemen her şeyi yapıyor. Mesela huawei watch gt den veya yeni çıkan Amazfit gtr den daha akıllı. Yani instagram bildirimler ünde fotoğraf bile gösteriyor. Ama bu söylediklerim Fit2 yi sorunsuz bir cihaz haline getirmiyor. Aslında vadettiklerini sorunsuz bir şekilde yapabilse gerçekten çok iyi bir cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonlunüz tahat olsun.oyle yüzde yüz kusursuz cihaz yok.
    Kiminin gps performansı,kiminin egzersiz performansı,kiminin pili,kiminin tasarımı,kiminin isletim sistemi,kiminin uygulama ve watchface desteği sorunlu.
    En iyisi en çok zevkine hitabeni kullanmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Potansiyeli olan ama Samsung'un kisitli ve sorunlu yazilimi yuzunden harcanan bir urun bu. Ama sorunlari bitmekle bilmedi dunya capinda, dogru duzgun testleri tamamlanmamis kayis tasarimi yuzunden surekli kayisi kopan ve Samsung servisin garanti disi diyerek 100-400 TL arasi ucret talep ettigi bir cihaz bu. Hatta ayni kayis tasarimini Gear S2'de de kullaniyordu, onda da yine sorun yasayan ve servis tarafindan geri cevrilen kisi coktu. Hatta bir ara ucretsiz kayis degisim programi baslatti ama onun da gostermelik oldugu anlasildi. Sonraki modelde farkli bir kayis tasarimi gorduk, acaba neden? Pil sorunlari ayri, baslarda Samsung disinda pek fazla android markali telefonda calismayan, sonra calissa da bazi ozellikleri sadece Samsung'da calisan bir cihazdi. Gariptir, o diger marka android cihazlarda calismayan ozellikler iPhone'da calisiyordu ama. Pil sorunlari ayri, bazi sensorlerin calismamasi ayri... Ayrica evet, Fit2'yi ayirmak lazim, artik ne yazilim destegi kaldi ne de watchface. Samsung gectigimiz aylarda Watchface Designer programindan Fit2 destegini de kaldirdi. Yani artik yeni watchface de gelistirilemeyecek.

    Android tarafinda bu cok da sasirilacak bir durum degil zaten, bir urun heralde en fazla 1 yil yazilim destegi aliyor sonrasi cop. Diger taraftan 2015'te cikan Apple Watch S1 Eylul'de cikacak olan WatchOS 6'yi kullanilabilecek.
    https://www.sammobile.com/2016/03/21/samsungs-now-sending-out-free-replacement-sports-straps-for-the-gear-s2/

    Bu arada yeni Galaxy Fit almayi dusunenler guncel bir telefonlari yoksa bosuna almasinlar cunku kullanamazlar. Bluetooth 5 LE alti cihazlarda calismiyor.

    Bluetooth Versiyon
    Bluetooth v5.0, yalnızca LE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 15 Ağustos 2019; 18:41:49 >




  • merhabalar kısa bir seyahatin ardından döndüğümde gear fit 2 ne şarj oluyor nede açılıyor ne yapmam gerekli acaba? teşekkürler.
  • kumtanesi77 kullanıcısına yanıt
    İçini açıp pilinin kontaktorünü cikarip geri takın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupe96

    İçini açıp pilinin kontaktorünü cikarip geri takın.
    tamam bir deneyeyim ,teşekkürler.
  • Satıp casio edifice aldım birdaha da akıllı saat almam
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle. Yorumlara baktımda şüpheye düştüm şimdi
    Bu gün Mediamarkt da kapalı kutu Gear Fit 2 Pro Large 477 TL ye görünce direk aldım, internette en ucuz 800 civarı.
    Çok mu sorunlu bir cihaz acaba.

    Not: Ürün mediamarkt sitesinde zaten tükendi gözüküyor mağaza stoğundanda kalan son ürün olduğu için indirimde idi yani şu an bu fiyata yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Yazilim ve watchface destegi sona ermis bir cihaz aldiniz, cihazin sorunlarindan ote bunu endise ederdim ben. Ayrica cihazin yenisi Galaxy Fit 599 TL'den satistayken eski modeli 800 ve uzeri satanlara soz bulmak guc. Tek kelimeyle "almayin".

    Eger telefonunuz Bluetooth v.5.0 LE desteklemiyorsa Fit 2 uygun bir secim olmus, 2,5 yildir sorunlarina ragmen severek kullaniyorum.
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Ne için kullanacağınız önemli. Bildirim konusunda çok iyi,ekran da güzel. Yüzme gibi sporlar için de gayet yeterli. Biraz sıkıntıları olabiliyor,örneğin ben 3 kere içini açıp pil çıkarmak zorunda kaldım.Ama genel olarak memnun kalırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    Eşimde kırmızı/pembe var. Kullanamadı. Kordon kolay olabilir de, kasa nasıl siyah ile değiştirilebilir. Değişimi oluyor mu?

    Nette bunla ilgili bilgi bulamadım, bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.