Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
67
Favori
85.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FastegL F kullanıcısına yanıt

    Fiyat sizi kuşkuya düşürmüyorsa alınır. :)

    Taşıma olarak ilk başta normal aktivitelerinize entegre ederken alternatifler üretmek gerekebiliyor. Benim cebine telefon koyabildiğim koşu şortunun cebine girmiyor mesela, girdiği ceplerin de tam içine girmiyor. :D Ama biraz alışınca rahatsız eden bir yanı yok. Zaten dar uzun olduğundan kalınlığı ile de eli iyi dolduruyor, ele tam oturuyor hani. Gayet rahat oluyor tek elle kullanması da.

    Kılıfsız kullanacaksan sağlamlığından emin olacak telefon yok bu zamanda. Her tarafı ekran olmayan telefonların da her tarafı cam oluyor bu devirde. :)

    Manyetik tutucu falan hikaye. Tablet tutucu kullanıyorum ben, ekran açık şekilde iyi oluyor. Zaten ekranın iki tarafına da farklı baskı uygulayacak tutucular kullanmak iyi değil.

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak fiyatı için almak istiyorum :) Hala taksitini ödediğim s23'ü şu an aldığım fiyatın üzerine satabiliyorum :) Her şeyin fiyatı sürekli yükseliyor çünkü. Bu telefonu alırsam güzel bir cihaz kullanacağım bu esnada fiyatı artacak. Almazsam fiyatı yine artacak. Bir daha alamayacağım ve param eriyecek :) Türkiye şartları artık böyle maalesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Ben de s23ten bu cihaza geçiyorum. Siparişi verildi. Yarın fiyatının artmayacağını bilemiyoruz :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de bir süredir Z Fold 4 kullanıyorum ve Z Fold 5'e geçmeyi düşünüyordum. Geçiş nedeni olarak da daha iyi işlemci, daha iyi modem ve S23 serisindeki gibi şarj esnasında pilin devre dışı bırakılabilmesi ile oyunlarda vs. pili koruma özelliği idi. S serisinin Ultra modelleri gibi bir 10x optik zoom kamerası da olsa tadından yenmez diyordum. Zaten modelin tüm özellikleri yavaş yavaş sızdıkça da cihazı az çok gördüm. Beklediklerim dışında çok kayda değer bir şeyler olmadı. Samsung hâlâ bu cihazları insanların sadece katlanabildiği için tercih ettiğini düşünüp bir amiral gemisi gibi hissettiremiyor. Z Flip'in optik zoom kamerasını eksik görmüşümdür, hâlâ eksik. Fold'un 10x optik zoom kamerası da bence eksik ama o da hâlâ eksik. Fiyatı da düşününce Z Fold 5'e geçiş hevesim oldukça azaldı diyebilirim.

    Ekran kapatıldığında kasanın tam kapanması da ilgimi çekmiyor. Aradaki boşluktan en azından ekran önünden hava dolaşımı olup cihazın soğumasına yardımcı olurdu... :D Şimdilik takipteyim ama aman aman da bir hevesim yok. İncelemeleri takip ediyorum bakalım.





  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Pilin devre dışı kalması özelliği fold 4'te var zaten hocam, etkinleştirmesi biraz garip bir yolla yapılıyordu o yüzden yok sanmış olabilirsiniz. Oyun açıkken ve PD 25w şarj aleti takılıyken bildirimden oyun optimize ayarları mı ne oraya girin orada göreceksiniz aktif edin böyle bir şeydi ben kullanıyorum. Fold 5'e geçmek için hiçbir neden yok, aynen öyle ultra serisinden pahalı ama kameralar düz s serisi. Fold 6 21:9 ekran ve ultra kameralarla gelir umarım. Şuan 30-40 bin fark vermek için bir sebep yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fold5e geçiş gerekçesi göremiyorum, fold6da çok yüksek ihtimalle spen fold edition kasada saklı/çıkarılabilir gelir. o da bir nebze geçiş gerekçesini çoğaltır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flip5in ön ekranı ise çok iş görür ve fiyakalı olmuş. flipçilerin flip5e geçiş kararı vermesinin anlamı olur. ama insanlar yurtdışında alt modelin üzerine 100 dolar fark verip üst modele geçerken... bu ülkede...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 28 Temmuz 2023; 19:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

    Hımm, ilk S23 serisi ile gelen özellik diye deniyordu. Bir kurcalayayım bakayım.

  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

    Buldum hocam. İlk pasifti seçenek. Sonra hızlı şarjı açıp denediğimde devreye alabildim. Fold 5 almamak için bir seçenek daha çıktı ama bakalım. Almayacağıma da alacağıma da söz veremiyorum. :D İşlemci çok iyi deniyor. Bir pil kullanım sürelerini görelim incelemelerde...

  • Kalemi bir şekilde kasaya entegre etmeli samsung. Bu haliyle içerik tüketim cihazı oluyor. Kalemli kılıfı almak şart, o zaman da aşırı kalınlaşır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz teknoloji marketlerine gelmiş midir acaba? İlk defa fold serisi niyetim var. Bir ellemek istiyorum almadan önce :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FastegL F kullanıcısına yanıt

    Daha gelmemiştir hocam. Ama ölçü ve genel özellikleri Z Fold 4'ten çok farklı değil. Genel yapıyı ondan da inceleyebilirsiniz. Birkaç iyileştirmesi var tabi Z Fold 5'in.

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    2008 yılından buyana İPhone kullanıyorum hiç android tecrübem olmadı acaba diyorum Fold 5 alsammı tabi iPhone kullanmaya devam edeceğim ikiz hat ile kullanmak isterim.tabi birde operatör değiştirmem gerek telekomda ikiz hat yokmuş.

  • Bugun izmir istinye park samsung shoptan abime fold5 aldık. Hemen teslim ettiler halbuki ayın 10 unda çıkıyor global olarak. Şaşırdım biraz. Ömründe hic android kullanmadı şimdi alışmaya çalışıyor bakalım. iPhone X kullaniyordu 6 yıldır.


    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Temmuz 2023; 19:15:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güzel günlerde kullanın , ben online verdim siparişi daha bekleyeceğiz bakalım 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar cihaz elime sürpriz bir şekilde geçti. Muhtemelen ilk alanlardan biriyim :)

    Bugün Samsung mağazasına gittim. Daha önce fold kullanmadığım için alıcı gözle bakayım dedim. Fold 5'in standları vardı ama kendisi henüz yoktu. Teşhirler gelmemiş daha cihazda yoktu zaten. Satış danışmanına sordum online verebilirsiniz ama 4 ağustos'ta dağıtılmaya başlayacak. İsterseniz şu an otelde lansman yapılıyor. Gidip direkt satın alabilirsiniz hem de kılıf hediyesi var lansman özel deyince bastım gittim Şişli'ye :)

    Cihazı inceledim. Beklediğim kadar kaba gelmedi. Malum s23'ten geçince büyük gelir diye düşündüm. Sordum ettim dediler kılıf hediyemiz var. Yedek telefon s20 fe'yi 13.500'den aldılar. Hafıza kampanyası da geçerli oldu. S penli kılıf ve otelde yiyip içmek işin ekstrası oldu. Şu an bu yorumu Fold 5'ten yapıyorum. Eski foldları kullanmadığım için net bir karşılaştırma yapamıyorum ama Fold 3'ünü değişime vermeye gelen başka müşterinin telefonunu inceleyince özellikle tasarımda fark olduğunu gördüm. Katlama boşluğu çok göze gelmese de o milimetrik kalınlığı elinize alınca hissediyorsunuz. Bana kalırsa eski fold'dan geçilmez. Ama benim gibi ilk foldunuzu alacaksanız 5 almalısınız. Telefon kaç saattir elimde kurulumları falan yapıyorum. Performans çok iyi. S23'e göre fark hissetmedim. Zaten donanım aynı. Herhangi bir ısınma falanda hissetmedim. S penli kılıfla kullanıyorum. Öyle aman aman kalınlaştırmadı da. Açıkçası bir kılıfa 3 bin TL vermezdim. Ama lansman fırsatı olunca şeker gibi oldu :)

    Edit: ek olarak inanılmaz bir ilgi gösterdiler. Hatta rahatsız olduk artık lütfen oturun bir şey getirmeyin diye :) Lansmanda tanıtılan tüm cihazlar orada vardı ve satışı yapılıyordu. Tab S9'da çok başarılı olmuş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FastegL -- 29 Temmuz 2023; 22:53:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun hocam , güzel günlerde kullanın :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thegent kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Sayılı müşterileriz. Artık biz çalıp oynayacağız sanırım :) Daha önce s serisi kullandım. Onların konuları çok canlı oluyordu. Burası ortak konu olmasına rağmen çok hareket yok. Yeni lansman yapılmasına rağmen yine de sakin. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    S20Fe konusu çok iyiydi oradan çok yararlandım. S23 konusu da hala canlı ama insanlar ekran süresine çok fena takıntılı. S23 konusuna çok uzun süre girmedim , bu aralar bakıyorum hala ekran süresi konuşuluyor 😃 Bence telefonlar artık standartlaştı. İnovasyon fold, flip gibi telefonlarda. Daha da çok yaygınlaşması gerekiyor. Ayrıca fiyat Türkiye şartlarına göre biraz uçuk olunca , bir çekince de oluyor ister istemez :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thegent kullanıcısına yanıt
    S20 fe'yi ne zaman aldınız bilmiyorum ama ilk zamanlar orada da sadece ekran süresi konuşuluyordu. Fold tutulsa burada da aynı şey konuşulurdu :)

    Aslında Türkiye şartlarında Fold serisi diğer ülkelere kıyasla ucuz. Burada ileride satarım diye iPhone alınıyor. Maalesef telefon bile yatırım aracı oldu. Diğer ülkelerde iphone'dan pahalıyken Türkiye'de ucuz :) ama diğer ülkelere göre fold dolar bazında ucuz. Bizim ülkede maalesef ucuz bir şey yok. Bu saatten sonra hiç olmayacak :)

    Samsung bu sefer güzel çalışmış. Flip'e özen göstermiş ama bence o fiyatı verdikten sonra s23 ultra alınır. Oldukça gereksiz olmuş. Fold'un ekstra sunduğu bir şey var. Aynı zamanda güçlü bir tablet. Ama flip gerçekten gereksiz pahalı. Ama iyi bir telefon + tablet aldığınızda hemen hemen Fold fiyatına geliyor zaten :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.