Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
68
Favori
84.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kalemli orjinal kılıf bende de var kapak kısmı laçkalaştı cebimdeyken ekranı sık sık açıp kapatıyor. Kulaklık takılıyken kilit açılma sesinden anlıyorum her adımda açılıyor. Kalemden vazgeçemiyorum. Uygun bir kılıf tespit edemedim. Bazı kılıflar anormal pahalı sebebi fold olması mı anlamadım.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Samsung bir kıyak geçerse 60'tan başlar. Geçmezse 70'ten başlar.  

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    🥲
  • POLMEN P kullanıcısına yanıt
    Kapak kısmının kenarlarında yapışkan bantlar var, o bantlarla kayması, hareket etmesi mümkün değil. Sizin bu bantlar çıkmış olabilir bir bakın. Uzun kenarda uzun bir bant, kısa kenarlarda da minik birer bant bulunuyor.
    Deri kılıf geldi, oldukça ince ve rahat. Sevdim bunu.
    Evet fold diye pahalı başka açıklaması yok 🥲
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

    Kaç gayme? :) Düştüğünde ettiğinde koruyacak cinsten mi?

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    600'e falan geldi Amazon Tr'den aldım yurtdışından geldi. Kenarları diğeri gibi kalın, korur gayet diye düşünüyorum. Ben kenarlarının da ince olmasını istiyordum, niyeyse orijinal kılıfların kenarları kalın oluyor ve hoparlör ve mikrofonların etkilendiğini düşünüyorum.
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

    Kenarları zaten esas darbeleri alıyor. Ağır bir cihaz olunca da yapacak bir şey yok.

  • fold kullanıcıları acaba zaman zaman yav neden ben de katlanmayan/düz normal telefon kullanmıyorum herkes gibi. ne bu şimdi. hissine kapılıyor mu?
  • Merhaba arkadaslar mevcutta s23 kullanıcısıyım daha tanıtılmadı ama zfold 5 e geçmeye deger mi ? Tablet almayı düsünüyordum spen ile pdf ustu not almak oyun oynamak vs icin ama tabletten vazgecip zfold 5 e mi yonelmeliyim

    S23 yanina tab s9+ almak mi
    Yada s23 u degisime verip fold 5 e gecmek mi?

    Z fold 5 e yonelirsem cebimden cok daha fazla para cikacak ama tablet ve telefon bir arada tasinabilirlik ust seviyede olacak diger yandan tab s9+ cok daha buyuk ekrana sahip, fold 4 ile verimli olarak not alinabiliyor mu spen ile deneyimleyen var mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 25 Temmuz 2023; 21:51:35 >
  • Katlama boşluğu var foldlarda, bazen canımı sıkıyor çünkü gereksiz kalınlık oluşturuyor, onun haricinde katlanır telefon harika bir olay. Fold 5'te katlama boşluğu diğer markalardaki gibi yok edilirse ince ve çok daha fazla kullanışlı olacak telefon yarın gorecegiz bakalım.
  • volnes V kullanıcısına yanıt
    Bu ikilemde ben de kalmıştım, foldu tercih ettim. Tablet vs uğraşamam açıkçası, tablet+telefon alsam tableti haftada 1-2 kullanırdım muhtemelenz taşınabilirliği de zayıf tutmak zor vs onunla kim uğraşacak yanımda da taşımam. Kalemle not alma olayını mağazalarda deneyin, iPad Air kadar kullanışlı değil çünkü ekranı ufak kalıyor. Ama yeterli not almak için hassasiyet vs klasik Samsung kalitesi.
    Oyun için uygun olduğunu düşünmüyorum, kareye yakın ekranda oyun oynamak pek keyifli değil bence, bazı oyunlar hariç tabi örneğin Subway surfers keyifli ama Asphalt keyifli olmuyor görüntü garip oluyor. Bunu da uygulama en boy ayarı yaparak çözebiliyorsunuz ama asphaltta çözülmedi örneğin çalışmadı en boy oranıyla. Ama yine de tableti elime alıp oyun oynamaktansa foldda oynamayı tercih ederim kocaman tableti elde tutup oyun oynamak çok zor.
    S23'ten fold 5'e gecmeye değer mi? Zor bir soru. Fold 5'te menteşe boşluğu diğer markalardaki gibi yok edilmezse fold 4 de alabilirsiniz açıkçası, fiyat farkı yüksek olursa. Çünkü pek bir değişiklik yok sızıntılardan takip ettiğim kadarıyla. S23 ile fold 5 farklı ihtiyaçlara cevap veriyor, ihtiyacınıza göre değişir, tablet artı telefon ihtiyacınız varsa fold 4 veya 5e geçilir tabi ki. Şunu da söyleyeyim, fold 5te menteşe boşluğu yok edilmezse s23'ten geçtiğiniz zaman biraz daha hantal bir his verecek size bilginiz olsun. Ama sıfırlanırsa (Huawei mate x3, vivo magic v2 gibi) çok tatlı ve şık bir telefon olacak. Bu arada s23'ten fold 5e değil de 4'3 geçerseniz kamerada geriye gitmiş olursunuz tabi bu da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukuk20 -- 26 Temmuz 2023; 1:24:54 >




  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle tesekkur ederim uzun yorumunuz için, aslinda tablette spen ile not alma ihtiyacim 1 sene kadar sonrasinda oyle bir ihtiyacim olacagini sanmiyorum ama 1 sene haftada 1-2 kere degil hergun kullanacagim , fold4 de dusundum ama 8gen2 islemciden 8+gen1 e dusmekde mantikli gelmiyor her nekadar 8+gen1 de gayet iyi bir islemci olmasina ragmen , tab s9+ alip bir sene sonrasinda ne kadar kullanirim oda dusunduruyor sadece film izleme , oyun oynamak icinde gereksiz bir masraf gibi geliyor , aklim fold5 e kayiyor fazlasiyla ama oda 70k dan cikacagi soyleniyor ve dediginiz gibi ekstra bir yenilik de yok sadece katlaniyor diye aşırı pahalı , piskolojik sinirim 60k ama o fiyatada gelmez gibi yarin gorecegiz 60k gibi bir fiyata cikarsa gecebilirim , tasinabilir buyuk ekran bir telefonda cok cazip geliyor ,tabi o fiyatlara değer mi tartisilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 26 Temmuz 2023; 1:36:58 >
  • volnes V kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Her gün spen yoğun kullanacaksanız yeterli gelmez size fold bence. 256 GB 1900 Euro diye sızdı fold 5, 60'a gelirse öpüp başımıza koyacağız 100'e falan gelmesin de 🤣 böyle bir fiyat söz konusu olunca tabi tüm kriterlerin önüne geçiyor, bir de her gün yoğun kalem kullanacaksınız fold ile sinirleriniz yipranabilir bu konuda benim kanaatim s8 ultra ve s23 ile devam etmeniz. Ufak tefek gün içi not alacaksınız diye düşünmüştüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukuk20 -- 26 Temmuz 2023; 1:46:27 >
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

    yorum için.teşekkür başka arkadaşların yorumlarını da bekliyorum.

  • z fold serisi bazı güzellikler

    https://www.youtube.com/watch?v=x1IRy9ULXHY

    https://www.youtube.com/watch?v=00JFXyU3lK8

    https://www.youtube.com/watch?v=nC0bLKVgOAI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 26 Temmuz 2023; 11:50:46 >




  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt
    Fold5 65 k fiyatla cikti bence o paralari haketmiyor , s23 e takas destegi ile 24.5 k sayiyor ustune 40k para istiyor islemci felan ayni tek avantaj katlanir ekran bence suan fold 4 almak daha mantikli, bende tab s9+ aldim gectim 256gb fiyati 23k ama ayni fiyata 512gb veriyor , kullanmadigim 44mm watch 4 vardi tertemiz onada 1.5 k sayiyor totalde 21.5k ya tab s9+ aldim 512gb depolama 12gb ram piyasada 8gen1 li s8+ lar 20k civari gercekten iyi fiyata cikti tab s serisi ustune birde pesin fiyatina 6 taksit ekstrada 250 lira bonus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 26 Temmuz 2023; 15:30:15 >
  • Selamlar , s23ten Z Fold 5'e geçmiş bulunmaktayım an itibari ile . Siparişi geçtik heyecanla bekliyoruz. Z4 aradaki boşluktan dolayı hoşuma gitmemiş idi . Bakalım bekliyoruz 😃
  • thegent kullanıcısına yanıt
    S23 ne kadar saydılar ön siparişte
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.