Şimdi Ara

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition ile tanışın

    Windows dünyasının en iyi tabletlerinden birisi kabul edilen Samsung Galaxy TabPro S modeli önemli bir güncelleme aldı. Donanım tarafında daha güçlü bir konfigürasyona sahip olan yeni sürüm, yeni renk seçeneği ile Gold Edition olarak karşımıza çıkıyor.

     

    Samsung’un Geri Dönüşü

     

    Uzun süre Windows tablet pazarından uzak kalan Samsung, yılın başlarında sürpriz bir geri dönüş yapmıştı. Android tarafının en incelerinden Galaxy Tab S serisini temel alan firma, Windows cephesine güzel bir tablet hediye etmişti. Anlaşılan firma tüketici ilgisini yakalamışken bırakmak niyetinde değil.

     

    Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition adından da anlaşılacağı üzere altın sarısı bir gövdeye sahip. En ince Windows tabletlerden birisi olma özelliğini taşıyan modelde 6.3mm kalınlık değeri yer alıyor. Metal gövde üzerinde sadece USB Tip-C ve kulaklık girişi yer alıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note ismi tarihe karışabilir

    12 inçlik 2160x1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan tablet modelinde Skylake tabanlı Core M3 6Y30 işlemci 2.2GHz saat hızına kadar çıkabiliyor. Orijinal versiyondaki 4GB RAM yerine 8GB RAM kullanan Samsung, sistem akıcılığını arttırmış. Ayrıca depolama tarafında da 256GB seçeneği yer alıyor.

     

    WiFi AC, Bluetooth 4.1, NFC, 5MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera, 5200mAh kapasiteli batarya, klavyeli kılıf, Windows 10 Home veya Pro seçeneği gibi özellikler korunurken fiyat konusunda 100$ artış mevcut. Yani Gold versiyonu 1000$ civarında piyasaya çıkacak. 
     
     







  • Artırılan özelliklere nazaran fiyat epey makul düzeyde artmış. Yanına bir de kalem verilseydi daha tercih edilebilir bir seçenek olabilirdi gene de.

  • O islemciye 1000 dolar vermek ekran ne kadar guzel olursa olsun gunahtir

  • 1000 dolara lenovonun u işlemcili yoga serisi var. Ayrıca klavyesinde herhangi bir iyileştirme yapılmadıysa geçen seriye göre onun klavyesi de çok daha iyi bundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski model baktim suan 1,800 den satiliyor bunun fiyatida kabaca 3,500'u bulur. Neredeyse iki kat fiyatina eklenmis 4 gb ram ve altin renk....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB type c ve Samsung kaç kaç kaç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran pentile olmasi sebebiyle Efektif Piksel olarak %33 kayip var. Yani

    12 inçlik 2160x1440 cozunurluk aslinda :


    12 inch lik 1440x960 cozunurlukten hicbir farki yoktur.

    Sonucta ekrani ayni eski tableti ile sahsen kullandim da pikseller cok bariz keskinlik cok dusuk .


    Okunacak kelimeler vs bulanik !.


    Pentile den vazgecse Samsung !

  • Apple a gelince ipad pro 4000 tlden başlıyor ona laf yok.Samsung da pahalı satıncada çok pahalı sende alma, sana al diyen olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kvrcklarn_yucesi

    Apple a gelince ipad pro 4000 tlden başlıyor ona laf yok.Samsung da pahalı satıncada çok pahalı sende alma, sana al diyen olmadı.

    Apple'ı kendi kulvarında karşılaştıracak bir cihaz yok lakin iOS kullanıyor fakat Windows tarafında emin olun aynı fiyata bu cihazdan çok çok daha iyi ürünler var. Olmadı az daha eklenip Surface Pro alınır.




  • Vergisiz, satıcı karsız hali bile 3000 tl den fazla yapıyor, yani eklemelerle 4.500 tl lere rahat dayanacak ki alanın alnına enayi yazısını da yazıyorlardır satarken. Canavar gibi laptop alınır o parayla ya da daha ucuza en iyisinden ipad pro. Samsung iyi sallamış fiyatı.

  • ben buna para vermem açıkcası ya surface ler'e yada ipad'lere bakarım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.