Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
63
Favori
128.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1453frkn kullanıcısına yanıt

    İstanbuldan mı temin ettiniz acaba? Birde servise tablet ve kalemi bir götürmek zorunda mıyız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oshinankara kullanıcısına yanıt

    Hocam düzeldi mi benimde şarz hızlı bitiyor gibime geldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    2 ay önce aldığım tabletten çalışma sırasında ekranın ortasından kulağa yaklaştırınca sürekli bir cızırtı ve sinyal sesi geldiği için ve ayrıca şarjı hızlı gittiğinden dolayı 15 gün önce servise verdim, dün tablet yenisiyle değişim yapıldı.

    Yeni gelen tableti açtım halen daha kurulum yapmadım ancak bu tablette de ekranı açınca aynı cızırtı ve sinyal sesi var. Ses ekranı kapatınca kesiliyor.

    Yani ilk tablette ses olması üretim kaynaklı bir hata var diye düşünmüştüm. Ama aynı sorun yeni gelen tablette de var.
    Tableti kurmayıp tekrar servise mi versem ne yapsam bilemedim. Tableti kullanmaya da ihtiyaç var.

    Daha önce de sormuştum ama yine sorayım, böyle bir problemi yaşayan var mı acaba? Bu sorun kronik bir sorun gibi geliyor bana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAİM MAKAM kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazda da hoparlörden müzik dinlerken seste kesilme oluyordu. Forumda birkaç arkadaşın daha başına gelmiş okuduğuma göre. Bu cihazda kronik sorunlar var sanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alik21 kullanıcısına yanıt
    Bence de kronik sorun var. İlk cihazda biz fark etmemiştik ama serviste ayrıca hoparlör ve mikrofonda da test sırasında problem olduğu söylenmişti.

    Yeni tableti kurmadım, müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım kayıt açıldı gelecek cevaba göre hareket edeceğim.

    Bu tableti kalemi için almıştım. Keşke ipad alsaymışım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAİM MAKAM kullanıcısına yanıt
    Ben satıp ipad aldım mutluyum şu an. Ayrıca s pen apple pencilin çok gerisinde kalıyor. İmkanınız varsa ipad alın bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alik21 kullanıcısına yanıt

    Hangi modelden aldınız? Bende de iPad 9th Gen var ama ekranın altındaki boşluk çok rahatsız ediyor. Bir de ben kılıfsız kullanıyorum. Kalemini ayrı yere koymam gerekiyor ya da elimde tutmam gerekiyor. Masada çalışırken problem değil de metrodayken bir şeyin altını çizmek için çok rahatsız edici oluyor. iPad Air çok hoşuma gidiyor ama 13,250 lira şu an :/

  • alik21 kullanıcısına yanıt
    Bugün müşteri hizmetleri dönüş yaptı yeni cihazı daha kurmadığımı ve aynı sorunun olduğunu söyledim. Bugün hemen servise vermeniz ilk 24 saat çok önemli süreç için dedi.

    Ya ben zaten ilk cihazda bir 20 gün bekledim bir daha mı bekleyecem dedim. Yok efendim hemen sonuca ulaştıracaz falan siz merak etmeyin. Eee sonuç.
    Yani haklarını yiyemem 20 gün boyunca nerdeyse 2 günde bir arayıp süreciniz bu şekilde diye bilgilendirdiler. Bu kadar alakalı olacaklarını hiç beklememiştım.

    Bugün mecbur ne olur olmaz diye servise yeni cihazı götürdüm. Yanımda inceleme yapan eleman yok efendim ses falan gelmiyor diyor bana. Alıp içeri götürdü teknisyene o da ses falan gelmiyor demiş sözde.
    Ya ben gaipten ses almıyorum herhalde dedim. Orada kurulum yaptı güncelledi falan yok ses gelmiyor diyor. Tabiki o gürültülü ortamda sesi duyamazsın diyorum onda geveliyip duruyorlar.Tableti geri aldım Eve geldim denedim yine aynı ses var.

    Sonuç olarak çıktıktan sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım durumu anlattım. O zaman problem yoktuysa ilk cihazı niye değişim yaptınız dedim. Bakalım hafta içi ararlar herhalde. En kötü tüketici hakem heyetinden paramı alırım ama o zamana kadarda para pul olur yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • KAİM MAKAM kullanıcısına yanıt
    Hocam ümidinizi kırmak gibi olmasın ama tüketici hakem heyeti böyle küçük detayları anlamıyor genelde. Benim cihazımın hoparlörü sorunlu olmasına rağmen tabletin ses kalitesi çok iyi kafaya takmayın demişlerdi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    İkinci el garantili iPad Pro 10.5 aldım. Ekranında küçük siyah nokta şeklinde bir piksel hatası oluştu. Daha sonra şansa garantide sıfıryla değişimi oldu. Düz iPad modellerini ekran altındaki boşluktan dolayı tercih etmedim. Ekranın altındaki boşluk teknolojiden anlamayan insanlar için hiç sorun olmuyor ama ben ekran konusunda takıntılı olduğum için çok gözüme batmıştı mağazada incelediğimde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alik21 kullanıcısına yanıt
    Yok ümit kırmak niye olsun. Ama tüketici hakem heyeti durumlarında kanuni süreci iyi bilmek ve yönetebilmek gerekiyor. çok başvuru olduğundan dolayı son dönemde eskisi gibi iade kararları çıkmıyor.
    Kişi eğer aldığı malda sorun olduğuna iyice kanaat getiriyorsa hakem heyetinin kararıyla yetinmeyip risk alıp Tüketici mahkemesi yoluna gitmeli bence.

    Benim durumumda ise zaten bir kez aynı sorundan değişim yapıldı bu samsung için aleyhe bir durum. Servisteki elemanın yok ses gelmiyor demesi kraldan çok kralcılık yapması işte. Ama en nihayetinde en kötü tuketici mahkemesinde bilirkişi tayin edilip bu durum tespit edilir sonuçta.
    Tabi bu en son isteyeceğim şey. Bu durumda hem zaman hemde enflasyondan dolayı para kaybı olur.

    Ben ilk aşamada sorunu samsungun çözmesi için çabalayacağım. Ayrıca ya benim aldığım mavi renkte bu bir kronik sorun olarak var ya da bu seri ve bütün s6 lite larda ses sorunu var ve birçok insan bu sesi fark etmiyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAİM MAKAM -- 9 Aralık 2022; 20:37:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • KAİM MAKAM kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Cihazın daha önce aynı sorundan dolayı değişmiş olması sizin için iyi bir kanıt. Umarım para iadesi alabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alik21 kullanıcısına yanıt
    Temennim bizim adımıza olumlu olması. Teşekkürler, sağolun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ablama tablet alacağım. Kendisi youtube ve netflix izlemek amaçlı kullanacak genel olarak. 5100 liraya bunu mu alayım yoksa, 7 bin liraya ipad 9. nesil mi alayım? Sadece video izleme amaçlı kullanacak bir tablet için 7 bin lira vermek gereksiz geliyor. Lenovo tabletlerde netflix'de hd izleyememe sorunu oluyormuş. Samsung'un bu modelinde sorun olmaz sanırım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NG Ç. -- 18 Kasım 2022; 10:36:53 >
  • K1NG Ç. kullanıcısına yanıt

    PT'de 6500 lira. Netflix ve YouTube sorunsuz çalışıyor. Bir de çift tarafta da hoparlör olduğu için ses çok dengeli geliyor. O nedenle alınabilir bence gayet.

  • scientia kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. PT fiyatı çok iyi ama öğrenci değilim. Ekran ve görüntü kalitesi nasıldır? IPS değil TFT ekran sanırım.

  • Kılıf tavsiyesi: Kalem yeri, farklı stant çeşitleri ve dayanıklı malzemesi ile dikkatimi çekti. (Siyah ya da gri rengi hiç bir yerde malesef)


    www.n11.com
    Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf Kalem Bölmeli Silikon Smart Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-tab-s6-lite-p610-kilif-kalem-bolmeli-silikon-smart-20294618?magaza=ceplab
  • Nerde kaldı bizim one ui 5

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazı 2. el olarak alacağım fakat telefonlarda olduğu gibi bir test menüsüne nereden erişebileceğimi düşünüyorum cihazı test etmek için. Sizce nelere dikkat etmeliyim almadan önce ?

  • arkadaşlar Samsung s6 lite ım için Klavyeli Kılıf düşünüyorum öneriniz varmıdır acaba ?

  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.