Şimdi Ara

Samsung GALAXY SIII Mini video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu cihazdan kat kat daha iyi bir akıllı telefon olan Xperia P'ye dahi şöyle 35 dakikalık bir video hazırlamadınız ya, ne deyim.

    DH'nin Sony'ye olan üvey evlat muamelesi devam ediyor.

    Bu arada Xperia P'yi S3 mini fiyatına bulanlar sakın kaçırmasın çünkü hem işlemci hem de multimedya(8 MP kamera, 1080p video çekimi) özellikleriyle S3 Mini'den çok ama çok daha üstün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    Bu cihazdan kat kat daha iyi bir akıllı telefon olan Xperia P'ye dahi şöyle 35 dakikalık bir video hazırlamadınız ya, ne deyim.

    DH'nin Sony'ye olan üvey evlat muamelesi devam ediyor.

    Bu arada Xperia P'yi S3 mini fiyatına bulanlar sakın kaçırmasın çünkü hem işlemci hem de multimedya(8 MP kamera, 1080p video çekimi) özellikleriyle S3 Mini'den çok ama çok daha üstün.






  • Aynı chipsetli hatta 8500 olan Xperia P, U, Sola hatta Xperia S'den çok çok daha iyi bir tarayıcı performansı sunuyor. Xperia telefonlar browserda kasım kasım kasılıyor.

    Ama gereksiz bir telefon ne donanınımın ne çözünürlüğünün S3 ile alakası yok, Samsung'un bu işlerden anlmayan insanları kandırmak için sürdüğü bir telefon. İnsanlar S3 ile aynı donanımda olacak beklerken bu çıktı, ölü doğan bir çocuk... Bunu alcağınıza gidip Ace 2 veya Xperia P alın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    Bu cihazdan kat kat daha iyi bir akıllı telefon olan Xperia P'ye dahi şöyle 35 dakikalık bir video hazırlamadınız ya, ne deyim.

    DH'nin Sony'ye olan üvey evlat muamelesi devam ediyor.

    Bu arada Xperia P'yi S3 mini fiyatına bulanlar sakın kaçırmasın çünkü hem işlemci hem de multimedya(8 MP kamera, 1080p video çekimi) özellikleriyle S3 Mini'den çok ama çok daha üstün.


    whitemagic ile piyasadaki en parlak ekran ve led aydınlatmalı. ayrıca çözünürlükte 540*960 275 ppi kasa ful aliminyum. bunları unutmuşsun dostum xperia p s3 mini ile aynı fiyatta s3 mini alan aptallık yapar p varken. allahtan bizde bişiler biliyoruzda bu videolara kanmıyoruz. herkes dıoduda ınanmıodum ama bu vıdeoyu sırf acaba ınceleme kac dakıka dıye actım ama mıllet haklıymıs dh için.




  • Cihazı iki haftadır kullanıyorum burada yazılanlar ile alakası yok zaten artık bütün cihazlar kötü bir iyi cihaz çıksa dişimi kıracağım yok samsung almam artık htc zaten bitti lg yazılım desteği yok bla bla bla ..

    Cihazın son android sürümü olması ve sistem belleğinin 1gb olması cihazı çok akıcı ve keyifli hale getiriyor bu fiyat aralığında ve bundan az pahalı xperia serisi cihazlar ile kesinlikle kıyaslanmamalı xperia serisi cihazlar donanım olarak ne kadar iyi olsalarda yazılımsal olarak çok geride kaldıkları için hakkını veremiyorlar yeni nesil xperialar ile bu değişecek mi göreceğiz lafın kısası ben tavsiye ediyorum boyutları donanımı fiyatı gayet başarılı 3 günde bir cihaz değiştirmeyecek arkadaşlara tavsiyemdir ekranıda abartıldığı kadar hatta hiç kötü değil..

    Artık biraz akıllı yorum yapın kopya yorum değil

  • telefon haber ve videolarından bıktık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Ocak 2013; 1:37:27 >
  • Sayin donanimhaber ekibi.. samsunga neden bukadar asiri bir sekilde ayricalik taniyorsunuz pek anlam veremedim.. nitekim sony xperia S e bile zamaninda bu kadar inceleme yapmadiniz.. hayir yani marka fanatikligim falan yok zira s3 kullaniyorum.. ama incelemelerdeki ayeicalikli urun inceleme buram buram kokuyor malesef.. lutfen biraz adil olun.. samsung ve apple a nasil ilgiliyseniz ayni ilgiyi lutfen SONY e ve diger markalarada gosterin.... saygilar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekno_gus

    telefonun en kötü yanı uygulama ve oyunları sd karta taşıma özelliği yok ...hatta böyle bir seçenekte yok (o kısım pasifi değil bildğiniz o seçenek yok) ve bu yüzden app to sd vb.. aklınıza gelecek tüm sd kartta taşıma programları bu telefon işe yaramıyor..8gb versiyonda( size bu kadar alan vermez kullanmak için max 5-6gb verir) 2gb nfs ve gta yüklerseniz telefon dahili bellek ile gilgli sıkıntı yaşama riski var ben illa alacak varsa 16gb versiyonu varsa türkiyede onu alsın derim bide flash desteği yok eğer illa flash istiyorsanız
    çözüm 4,0 için olan flash kurun tarayıcı olarak da firefox kurun ayarlarda plugini açın flash destekli tarayıcız olur diğer tarayıcılarda bu sistem işe yaramaz dolpin, opera, chrome ve stock tarayıcı da denemiştir

    Hocam önceki gün telefoncuda teşhir cihazını inceledim.

    Otomatik parlaklık ayarı da yoktu. Bu kafama takıldı.

    Acaba bu özelliğin olmayışı standart mı? Standartsa daha sonra güncellemeyle düzeltildi mi?




  • DH'nin Sony politikasını doğru bulmuyorum. Üvey evlat muamalesi yapıyor. İncelemeler Aylar sonra geliyor. Hatta Xperia Neo incelemesi yayınlandığında İCS gelmişti, Fakat DH'nin bundan haberi yoktu.
    Bu cihaz da bayağı abartılımış. Bi kere tek çekirdek Mali 400, daha fazla söze gerek yok. Günümüz şartlarında bile yetersiz. Xperia'ya alternatif bile olamaz diyoruz...

  • Kim ne dersin desin tam bir fiyat performans cihazı.

    İçinde JellyBean direkt yüklü gelen ve 800-900TL arasına alınabilen kaç cihaz var?

  • Alanı memnun edecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.



    Bir de test masanızı değiştirmek isterseniz sizdekini ikinci elden almak istiyorum :)

  • Donanımı Galaxy Nexus ile aynı olduğundan yeni bir sürüm Nexus a entegre edildiğinde direk olarak o versiyonu S3 Mini de alıcak bence bu yüzden donanımı S2 den bile kötü falan dendi. Bana kalırsa 800 lira civarında alınabilecek güzel telefonlardan birisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __BadblooD__

    Donanımı Galaxy Nexus ile aynı olduğundan yeni bir sürüm Nexus a entegre edildiğinde direk olarak o versiyonu S3 Mini de alıcak bence bu yüzden donanımı S2 den bile kötü falan dendi. Bana kalırsa 800 lira civarında alınabilecek güzel telefonlardan birisi

    Fiyati icin bencede iyi ama guncelleme konusunda emin olma 4.1.2 de kalir buyuk ihtimalle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung 600 mhz 64 mb ramli telefon yapsa donanım haber bunu cilalar,boyalar harika telefon yapar.Biraz objektif ol donanımhaber,bu telefon 1000 ile 1100 arası satılıyor.Şahsen inceledim berbat bir kamera,pikselleri sayılan gene samsungun öve öve bitemediği ama güneş altında ezilen amoled ekranı,ericsson 1ghz çift çekirdek orta sınıf bir işlemci.Kısacası bu para eder mi?asla etmez zaten 1 ay sonra 750 olur samsung galaxy wonder gibi.900 tlye xperai p var buna on basar,böyle tellere para vermeyin samsung kasmışta kasmış...

  • aynı fiyata xperia p'nin daha iyi bir seçim olduğu aşikar. xperialar yazılımsal olarak geride denmiş de ikisi de android, ne kadar fark olabilir ki? xperia p de ics güncellemesi alınca yeterince akıcı olur.

  • Samsung kesin 512mb ram koyar diye düşünüyordum, 1gb ram görünce evde Ankara havası oynamaya başladım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 21 Ocak 2013; 11:38:06 >
  • Bu firmaların ürünlerini isimlendirme mantıklarını doğru bulmuyorum, Mesela Fiyat olarak uygun seviyede piyasaya giren bu cihazın ismi neden S3 Mini oldu? Direkt olarak S3 gibi bir cihazın adeta "çakması" olarak ortaya çıkmış gibi görünmesine sebep oluyor üstelik performans bakımından abisi S3 ile o kadar büyük farklar varken, dahası devamı gelirse s4 mini s5 olarak gidecektir Peki nerde s1,s2? Ortada kalmış bir model, Samsung gibi firmadan bu cihazın piyasaya Galaxy S Mini olarak çıkarması kullanıcı tarafında daha düzgün bir psikolojik etki bırakacağını düşünmekteydim, beklenen olmadı ne yazık ki. Sadece Samsung değil Apple cephesinde de iPad'e yapılan hamlenin iPhonelara gelmesi gerekli, yoksa bu rakamlar biz ölene kadar 50-60ları geçicek.

  • Almayı düşünüyordum açıklayıcı olmuş teşekkürler...

  • Bunu alacağına Galaxy S2 al. Hem de ismi mini olmaz özgün bir ismi telefon olur.

  • Her firma plastik kullanıyor telefonlarında ama hiçbiri bana samsung ürünleri kadar güvensizlik vermiyor,S3 te kullanılan yapı kaliteli plastik ama tasarımdan mıdır bilmiyorum çok dandik hissettiriyor,bu cihaz da aynı, sanki samsung un 200 liraya satılan ucuz telefonlarıyla aynı malzemeden üretilmiş gibi bir hissi var.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.