Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben Erdi Özüağğğ

  • S6'dan pek bir farkı yok gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f_m_y

    Merhaba ben Erdi Özüağğğ


    yanlış yazmışsın "Merhaba ben Erdi Özouağğğ" :D

  • fiyat ne olur acaba ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKira

    fiyat ne olur acaba ?

    Çıkış fiyatı(ilk alacaklara kazıklanacak fiyat) tahminim S7 2200-2500tl S7 edge 3000tl olur. 3-4 ay sonra resmi fiyatlar 300-400 tl kadar düşer ve orada uzun süre rayına oturur.
    Çıktığı anda almak hiçbir zaman mantıklı değil.
  • şu snapdragon ile gelmeyecek diyenleri anlayamiyorum, geçen yılı ne çabuk unuttunuz snapdrogon samsung işlemcileri karşısında perişan olmuştu, 8890 çok şeker bir işlemci bana göre hangisi gelirse gelsin fark etmez

  • gsmarena.com da kamera testleri yapıldı ve özellikle kapalı mekanlardaki vede akşam çekimlerindeki performansı bir telefon için en mükemmeli..

    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge_mwc_2016-review-1400.php#
  • Yine diyorum bunu almayı düşünen arkadaşlar gidin galaxy s6 alın paranız cebinizde kalsın. Tasarim olarak arka kamera yapısı dışında fark yok. Donanım olarakta galaxy s6 zaten cok güçlü. S6 var iken ve muhtemelen çıktığında s7 ile ciddi fiyat farkı olacak ki s7 almak icin hic bir sebeb yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni bişey görmedim telefonda. s6 edge kullanıcısı olarak s7 yi hatta beğenmedim.

  • Samsung son zamanlarda ciddi şekilde dikkatimi çekmeye başladı, özellikle edge modeliyle. Ancak geçenlerde s6 edgeyi incelediğimde elimdeki lg g4'e göre ekraninin ciddi derecede sarı oldugunu farkettim. Bu da bütün albenisini kaybettirdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    Samsung son zamanlarda ciddi şekilde dikkatimi çekmeye başladı, özellikle edge modeliyle. Ancak geçenlerde s6 edgeyi incelediğimde elimdeki lg g4e göre ekraninin ciddi derecede sarı oldugunu farkettim. Bu da bütün albenisini kaybettirdi.


    teknoloji mağazalarında uzun süre ekranı açık duran telefonların ekranında hayalet görüntü veya sararma olur, muhtemelen öyle bir telefona denk geldiniz.

  • daha iyi kamera, daha iyi ekran, daha güçlü işlemci, daha iyi pil kapasitesi, suya toza karşı dayanıklılık vs vs vs derken S6 ile arasında fark yok almayın diyenlerin bi zahmet burda işi yok ya..

    tasarım aynı diyenler; bu telefonu elinize aldığınızda eğer bir şıklık hissi veriyorsa tasarım aynı değildir, tasarıma şekik olarak bakıp detayı fark etmeyen adam elma ile armutta aynıdır der, telefonun çizgileri daha modern ve şık olmuş, elinize aldığınız zaman o hissiyatı veriyorsa eğer bitmiştir..

    birde şu forumda tasarım geyiği yapmaktan bi vazgeçin audi mercedes bmw içinde yıllardır aynı tasarım diyormusunv veya volkswagen için, tasarım markanın yüzüdür, buda samsungun yüzüdür..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinadin
    note 5 de yedikleri haltı bundada yediler herşey 10 numara ama INFRARED YOK ! almama sebebi ...


    Ya inan bana, ilk çıktığı zaman GSMARENA sayfasına bakmıştım ve Infrared'i aradım. Baktım VAR yazıyor. Görünce sevindim. Ulan dedim. İyi bari Infrared de var. Hatta bende LG G2 var. Onun uzaktan kumandasıyla karşılaştırınca acaba nasıldır. Daha fazla cihaz mı vardır vs. diye de düşündüm. Sen öyle söyleyince "Nasıl olmaz canım, vardı" diye yine GSMARENA sayfasını açtım. Şimdi bakıyorum. Infrared yazmıyor. Çıldıracağım. Var mı yok mu? Daha önce var yazıyordu. Şimdi bir şey yazmıyor. Yok mu, yoksa emin değiller diye mi kaldırdılar. İnşallah vardır...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: unununium
    usb type-c olmaması üzdü :( .en çok beklediğim şeylerden biriydi.


    USB Type C olmamasına o kadar sevindim ki anlatamam. Zira 1 Allah'ın kulunda Type C kablosu yok. Hadi kablo almayı unuttum diyelim. Bir yere gittim. Herkeste Micro USB var. Valla en iyisini yapmışlar. Ama Micro USB olup USB 3.0 olsa iyi olurdu.

    Zaten düşünsene. Telefonda canavar gibi pil var. 2 günde bir şarja takacaksın. Şarja kablosunu sokması 2 saniye sürüyor.
    2 günde bir 2 saniye, koskoca bir yılda 6 dakika 5 saniye yapacağım bir işlem için type c olsa ne olmasa ne.

    Bu arada Dranas kardeşim. Niye koymamışlar? Nerede yazıyor, ben de okuyayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 25 Şubat 2016; 11:00:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhanacars
    Bence bu sene lg g5 s7 nin onunde..cunku 1- ulkemize s7 ler sd820 ile gelmeyecek fakat lg g5 direk sd820 li (su an note 3 n9000q kullanan biri olarak note 3 un snapdragonlu yurt disi versiyonunun cok daha iyi oldugunu bir cok yorumdan ve kullanici tecrubelerinden biliyorum) 2- lg g5 de arti olarak infrared portu var 3) kamerasi 16 mp bence daha iyi 4) degistirilebilir batarya 5) fm radio 6) usb type c portu 7) daha buyuk ekran 8)eklenebilir kamera tarzi bir suru sey vs...bunlar su an ilk bakista aklima gelenler..ayrica s4 den beri samsunglarin hepsi ayni gibi..cok buyuk bir yenilik yok.. bu yuzden kesinlikle lg g5 ...

    Sen büyük ekran istersin, ben ise tek elle daha rahat tutabilmeyi isterim. 70mm den daha geniş telefonları elde tutması daha zor oluyor. Mesela bende LG G2 var ve tek elle en sağdaki butona elim yetişmiyor. Ayrıca daha büyük ekran diyorsun. Sanal tuşlarla ekrandan çaldıktan sonra büyütsen ne olacak. Ben fiziki tuş isterim arkadaş. 16Mpixel yerine 12 olması benim için sorun değil, daha iyi bir şey. Hatta Samsung 16:9 olarak 9.1 Mpixel çekiyor. Ben fotoğraflarımı 9.1 de çekerim. 16 Mpixel çekip 1000 fotoğrafın 5-6 GB tutmasındansa, 9.1 Mpixel olup 2.5 GB tutmasını tercih ederim. Snapdragon 820 mi? Aman aa. Benden uzak, Allah'a yakın olsun. En ısınmayan dediği çiplerini bile biliyorum. Azıcık daha yavaş olsun, Snapdragon olmasın. Pil demişsin. 2 günde bir şarj ettikten sonra, fark etmez. Değişmeyiversin. Zaten 30 dakikada %80 şarj oluyor. Yanımda powerbank'ın kralı var. Takarım 20 dakikada 1 günlük şarj doldurur. Type C zaten istemiyordum. İyi ki de koymamışlar. Gittiğim her yerde micro USB kablo bulunur. Ama USB3.0 olması gerekirdi. Ona diyeceğim yok.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: unununium
    usb type-c olmaması üzdü :( .en çok beklediğim şeylerden biriydi.


    USB Type C olmamasına o kadar sevindim ki anlatamam. Zira 1 Allah'ın kulunda Type C kablosu yok. Hadi kablo almayı unuttum diyelim. Bir yere gittim. Herkeste Micro USB var. Valla en iyisini yapmışlar. Ama Micro USB olup USB 3.0 olsa iyi olurdu.

    Zaten düşünsene. Telefonda canavar gibi pil var. 2 günde bir şarja takacaksın. Şarja kablosunu sokması 2 saniye sürüyor.
    2 günde bir 2 saniye, koskoca bir yılda 6 dakika 5 saniye yapacağım bir işlem için type c olsa ne olmasa ne.

    Bu arada Dranas kardeşim. Niye koymamışlar? Nerede yazıyor, ben de okuyayım.

    http://www.teknokulis.com/haberler/mobil/2016/02/24/samsung-galaxy-s7de-usb-typec-yok-cunku




  • Her markanın bi tasarım anlayışı vardır. Ben Samsungu sevmiyo olmama ve tasarımını beğenmiyo olmama rağmen tasarım anlayışını ısrarla surdurmesini tuhafsamam. Asıl mesele tasarımlar beraber neler gelişti veya değişti..



    Suya ve toza karşı dayanıklılık..

    Daha yüksek RAM..

    Daha yüksek pil..

    Daha iyi ekran ( soylenenlere göre )..

    Daha iyi işlemci..



    Vesaire bunlar telefonun adını S6dan S7 yapmak için yeterli mi bilemem.. Ama eksikleri var.. Biri appleda olan 3D touch veya huaweide olan force touch teknolojisi.. Diğeri ise her ne kadar yeni yenibyaygınlasmaya baslasada C-Type ayrıntısı.. Onun dışında alınabilir bi amiral gemisi Kesinlikle ama çıktığı gibi değil bi kaç ay sonra.. :)

  • Bizi (cebimizi) düşünen ne çok arkadaş var!

    S6 dan ne farkı varmış!
    Bu kadar para verilmezmiş!

    Ya Hu! Milletin parasının derdi sizi mi gerdi.
    İsteyen alır isteyen almaz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir inceleme olmuş gerçekten , burada incelemeye laf yapan arkadaşlar diğer teknoloji sitelerinin incelemelerine bir göz atsın.Adamların sesi fuar sesinden duyulmuyor ve incelemeler çok basit olmuş.Bu konuda erdi abi yine farkını ortaya koymuş.

    Emeği geçen herkese teşekkürler , keyifle izledim.
  • Söylemek istediğim şey o değil, yeni icat çıkarmış gibi tanıtıyorlar..

    Kendi markalarını oluşturmaları gayet normal bence de, ki oluşturmaları da lazım zaten. Apple-pay'i alıp apple-pay olarak kullanacak halleri yok sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 25 Şubat 2016; 13:57:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.