Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge mi Apple Iphone 7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler forumdaşlar , öncelikle açılan konuları okudum ve tatmin olmadığım için bir kez daha sorma gereğinde bulunmak istiyorum.

    Lg G4 kullanıyordum 15. ayın sonunda Bootloop oldu ve ben de ücret iadesini azami tamir iş günü geçer geçmez tüketici hakem heyetine giderek istediğimi bildirdim. Sonuç kazandım ve fatura bedelimi aldım. Lg daha asla almam. Bu benim minik hikayem :)

    Ayrıca Mart 2013 te de Galaxy S4 alıp 2,5 yıl kullandım. Tabir yerinde olursa kabız oldum donmalardan kasmalardan. Lg nin hakkını yemem bir kere bile donmadı ama o olayı kökten çözdü komple kapanarak :D

    Şimdi ben baya araştırdım ama önemli olan kullanıcı yorumları.

    S8 i hem beğenmedim hem de bütçemi hallice aşar. Şuan 2,700 ye Samsung Garantili S7 edge piyasada var.

    İphone 7 Fiyatı > 3,300 TL
    S7 Edge Fiyatı > 2,700 TL

    Ekran Olarak --- Samsung ezer geçer
    Batarya kullanım süresi ve dolum süresi olarak --- Samsung ezer geçer , (apple ile şarja mahkum kalınıyormuş)
    Kamera Olarak --- Samsung daha yakın olsa da ezip geçecek bir durum yok ikisi de güzel
    Ses Kalitesi --- Apple daha iyi
    Parmak izi --- Samsung çok belli belirsiz önde ama ikisi de gayet iyi
    Şıklık olarak --- Samsung un albenisi çok fazla fakat apple da prestij sahibi.

    İzlenimlerim bu şekilde gelelim kararsız olduğum noktalara.

    İki dir android kullanıyorum , ve artık ios a geçmek istiyorum.Bir yanım istese de diğer yanım s7 edge yi elime aldığımda apple ı unutuyorum. Cihazımı asla satmam ikinci el piyasası umrumda değil. benden sonra muhakkak kullanacaklar olur ailemden. Samsung donup kasar mı ? okuduğum kadarıyla artık o devir kapandı diyorlar. ama hala içimde bir tereddüt var. kasan donan telefon görünce sinirlerim bozuluyor :( Kalbim samsung tan yana ama apple a da sıcak bakıyorum. acayip bir ikilemdeyim. beni tamamen bu ikilemden kurtaracak deneyim sahibi arkadaşlar yorumlarda bulunurlarsa sevinirim.







  • Iki cihazda iyi kotu degil lakin yukarida verdigin bilgilerde hata var.



    iPhone sarj konusunda daha iyi neden diyeceksin beklemede sarj yemiyor %90 gece yatarken koy sabah aldiginda yine %90 alirsin Note5 kullanmis biri olarak soyluyorum bunu



    Parmak izi hizi konusunda iPhone bariz önde animasyondan dolayi sana yavas gelmistir fakat ikisinide cokca denedim



    Kamera konusunda iPhone renk dogrulugunu daha iyi veriyor fakat keskinlik baya dusuk buda fotografta ki objelerin sönük cikmasina cevrenin detaysiz durmasina neden oluyor..



    Ekran konusunda denilecek cok bisey yok QHD Amoled ekran kusursuz guzellikte eski yapay renkler olmasa da yine de cok renkli bi ekrani var (zamanla gözü cok yoruyor)



    Tasarim konusunda S7 Edge tartismasiz önde



    Yazilimsal acidan eski kasma sisme donma vs gibi sorun yasamazsin Note5 i 1 sene kullandim hic sifirlama yapmadim S7 edgede de durum ayni



    iOs stabilitesi eskisi gibi degil suan 6S kullaniyorum bi cok bug mevcut ana konularina bakarsan orda da cok sikayet var



    iOsta Jb olmadan pek bisey yapamazsin android bu konuda önü acik tum özellestirmeler mevcut





    Cihazi uzun sure kullanacaksan iPhone 7 alabilirsin.3-4 yil kullanip sattiginda bile hatri sayilir bi para alabilirsin ama samsungta bu durum malesef yok paralel ithalat satislari yuzunden..



    Ben cihazi alir 1 2 sene kullanir degistiririm dersen s7 edgeyi oneririm sahsen bende 6S i satip S7 edge alicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ıphone kullanamıyorum bence samsung , samsungta donma sorunları oluyor ama kullanımı daha kolay bana göre..
  • Yaşadığın deneyimden yola çıkarsak eğer; 2,5 yıl sonra kabız olmak istersen s7 edge al, 3-4 yıl kullanayım satarken de zarar etmeyim diyorsan i7 al. s7 edgenin ön-arka camlarını kırmadan 2-3 yıl kullanana samsung ödül vermeli orası da ayrı konu

    i7 nin şarjı kesinlikle günlük ihtiyacını karşılar o konuda sorun yaşamazsın.
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    bir cihazla çok fazla vakit geçiremem en fazla kullanacağım 3 yıl olsun. Oyun ile aram yok. Oynasamda ahım şahım fps oyunları oynamam. FaceBook uygulamalarınıda asla indirip kullanmam. standartın altında bir kullanıcıyım. şarjı hızlı dolsun uzun gitsin ala. instagram youtube yi sonuna kadar kullanırım. whatsapp ile sesli grüşme daha çok yaparım. fotoğraf çekerim. hat safhada müzik dinlerim.

    Kullanım alanım bu şekilde , sanırım aktif kullanımda apple ın şarjı bittiğinde samsungun %25 şarjı daha kalıyor. Çok daha hızlı şarj oluyor. Belki ekran kapalı da şarj yiyor ama samsung hızlı şarj ile o kusurunu kapatıyor bana göre. İkinci el piyasası ile ilglenmiyorum o yüzden sanırım s7 edge alacağım. teşekkür ederim kasma donma konusunda içimi rahatlattığınız için.
  • daha ucuza xz varken 1 2 sene sonra yine kabız olacağın tek düşüşte kırılacak s7eyi ve arkadaki elma için fiyatı çok daha pahalı ve hiç bir artısi olmayan i7yi önermem. Al xz 4 sene kullan. Sıfır kasma. Kabız değil ishal olursun stabilliğinden. alternatif htc 10 ve huawei mate 9 var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    aslında sony ye çok sıcak bakıyorum. özellikle şimdi XZ premium tanıtıldı. aynalı olanına bayıldım denebilir. beni cezbeden edge ekranı aslında. yoksa yeminliyim samsung almamaya. s6 ile kasma sorununu çözdü diyorlardı samsung için...
  • Nerden alacaksın? iyiymiş fiyatlar
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    edge ekranın bir işlevselliği yok ki. Dünya genelinde sevilmedi edge ekran.

    S6 benim arkadaşta vardı elime aldım oyun açtım oyun oynarken ani hareketle home tuşuna bastım hızlı hareketlerle ayarlara girdim frame atlamalari vardı. 1,5 sene önce falan. Sonra 6 1 sene sonra telefon ekranı sarardı ghost screen oluşmuş. Lanet okudu bir daha samsung almam sony alırım dedi gitti s7 aldı. :) S7de bile forumda bir arkadaş frame atlamalarindan xz almış. Eğer 4000 lirayi gözden çıkarabiliyorsanız xz premium gerçekten çok iyi cihaz olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 5 Mart 2017; 20:8:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada fiyatları.
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Bayıldım XZ Premium 'a fakat 4.000 tl bir telefon için bana göre çok fazla. Oyun neredeyse hiç oynamam. Günlük kullanımda sorun yoksa benim için kafidir. Bir yıldır aktif olarak kullanan arkadaşlara denk geldim kasma donma gibi sorunları olmadığını söylediler. Lg ye yaklaşmak istemiyorum. İstisnasız her telefonlarında muhakkak bir kronik sorun çıkıyor. Bir de fiyatları samsung tan bile hızlı düşüyor. Çok araştırdım apple almayacağım. deneyimledim ve kullandım iphone 7 yi fakat anladım ki beni asla tatmin etmeyecek. Marka değeri için de tabiri caizse hava atmak için de asla almam öyle bir karakterim yok. Note 7 olsaydı tartışmasız kesinlikle onu alırdım. s8 in çıkmasına günler kaldı fakat kanımca o da 4,000 tl gibi bir fiyat bandıyla çıkacak. Yine de bekliyorum görme taraftarıyım. Hem bu sürede lg g6 nın s8 in ve xz premium un fiyatlarıda belli olmuş olur.
  • i7 al uzun süre güncelleme desteği ve stabillik konusunda kafan rahat olur.
  • İkiside değil, xz ya da xzp derim ben. İlla ikisinden biri olacaksa s7e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamin 5 cumlesinden 3 u yanlis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben s7 edge öneririm 1 haftadır kullanıyorum,ne kasma ne de donma yaşadım seri ve şık bir cihaz
  • S7 edge iphone 7 nin içinden geçer



    Ekran kamera batarya olarak iphone 7 den daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmalik dolu bir yazi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3800 e iPhone 7 32 ilk almış biri olarak 7 daha tam oturmadı ya da bende sorum var çünkü cihazda kasma da oluyor yavaşlıkta ana menüde gezerken sorun yok ama oyunlarda oluyor genellikle ekranını ben pek beğenmedim eski 5s den tek farkı büyümesi ekran senin için önemliyse durma s7 edge al tabii iPhone'unun iyi yanlarında var kamerası efsane ve onun dışında şu buglar düzenlene kadar birşey demiyorum onlar düzelince de performansı bayağı iyi olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Junace

    3800 e iPhone 7 32 ilk almış biri olarak 7 daha tam oturmadı ya da bende sorum var çünkü cihazda kasma da oluyor yavaşlıkta ana menüde gezerken sorun yok ama oyunlarda oluyor genellikle ekranını ben pek beğenmedim eski 5s den tek farkı büyümesi ekran senin için önemliyse durma s7 edge al tabii iPhone'unun iyi yanlarında var kamerası efsane ve onun dışında şu buglar düzenlene kadar birşey demiyorum onlar düzelince de performansı bayağı iyi olur bence

    ip7 kullanıcısıyım hiç donma takılma denk gelmedi bana. Ses kalitesi çok iyi, her iki Kamerada kezâ öyle. Parmak izi okuyucusuda çok başarılı. Benim için tek olumsuz yanı var ekranı küçük birde 32gb kesmeyecek. 7 plus 128 gb bakıyorum bu aralar o cihazı alırsam sanırım ömürlük olacak benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 24 Mart 2017; 22:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.