Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 mü LG G2 mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
20.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DjElvin

    ben de bu iki telefon arasında kalldım bence g2 her turlu s4 den daha iyi bir cihaz ama g2 de ekran sararma sorunu oluyormus telefonda da en önemli şeylerden biri ekran.zaten ekranda da böyle bir sorun varsa neden alıyım ki g2 yi

    1yildir ben ve bu surede es dost akraba aldirdigim 6 kiside g2 var ne ekranına nede başka bir arizasina rastlamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce alinir mi g2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DjElvin

    sizce alinir mi g2

    suankı fıyatı ıle gayet cazıp,alınır.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim arasdirmaktan deli olacaktim
  • Artık bıktım LG G2 gibi bir ürünü Samsung Galaxy S4 ile karşılaşrırmanıza.Ben tam 4 buçuk aydır araştırıyorum S4 dün hataları saymakla bitmez ama LG G2 gibi bir ürünün hatası olursa bilin ki o Kore malıdır.Uzun yıllar güzelce kullanışlı havalı kullanmak istiyorsanız Lg g2.Ama eğer ben paramı çöpe atmak istiyorum derseniz başka.Ama heeee samsung galaxy s6 edge gibi bir ürüne söyleyemem ama bana göre s serisinin en kötü telefonu S4 tür.Alın ucuza kullanın uzun yıllar artık bu kadr be yaaa hemde duyduğuma göre avrupada başlanmış Lg g2 yede 5 lolipop geliyormuş.Türküuyedede başlanıyormuş eğer gelirse artık LG G2 nin eze eze yeneceğini anlayın yaaa ama şu anlık lolipop gelmediği sürece Smsungtaki bütün özwelkler lg dede var.Eğer herkezin kullanmadığı özeliklik diyosan s4 ama herkezin kullandığı özelik için lg al derim benden bu kadar ama bide iphone 5 in 2. el temizi veya iphone s4 ün sıfırında da eğer ios deneyimi yaşamak istiyosanız alın yoksa iphone ye de fazla yaklaşmayınbana kalırsa herkezxe iyi günler.




  • Konu hort olacak ancak tartışmayı görünce yazmadan edemedim. Yabancı forumlarda G2 için hız canavarı denilirken s4'e eşşek deniliyor. 2 gömlek fark var arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.