Şimdi Ara

samsung galaxy s3 donma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
6
Favori
108.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Donma ve reset sorunu olan herkes için yazıyorum.Cihaz rootlumu eğer rootluysa uyumsuz bir root işlemi yapmış olabilirsiniz.Tamamen orijinal stock romunu yükleyin recovery moddan wipe data ve wipe data factory reset yapın.Sonra üstüne tekrar orijinal romu yükleyip bir test edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 21 Mart 2013; 12:32:49 >
  • Selamlar,

    Ağustos 2012 den beri sorunsuz kullandığım s3 telefonum, son 2 haftadır , internete bağlı olduğum bazı durumlarda (değişken olsada yarım saatte bir gibi) donuyor, hiç bir şey yapmadan ekran öyle kalıyor.düzeltmek için power tuşuna 7sn basılı tutuyorum reset atıyor anca açılıyor.

    Başka batarya denedim, sorun devam etti, 2 kez fabrika ayarlaına döndüm fayda etmedi.*#0011# yaparak wifi power safe i kapadım yine olmadı
    Ram kullanımıda çok yoğun kullanımda 700-800 de en fazla.Tek şüphelendiğim yeni android sürüm yüklemesinden olması (4.1.2). Garanti olduğundan root işlemleriyle uğraşmak istemiyorum.
    Servise götürmeyi son çare düşünüyorum, hem geç verirler, hemde başka başına ne gelir emin olamıyorum.Muhtemel yapacaklarıda 4.1.2 yi yeniden yüklemek olacaktır.şimdilik düşüncem yeni versiyonu beklemek.Benzer durum başına gelen yada önerisi olan varsa dinlemek isterim.

    I9300XXELLA

    Teşekkürler.




  • Bende de bu sorun sonradan oluştu ve bu sorun yaygınlaşmaya başladı :S

    Neden acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farego

    Bende de bu sorun sonradan oluştu ve bu sorun yaygınlaşmaya başladı :S

    Neden acaba ?

    Servise verin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii


    quote:

    Orijinalden alıntı: farego

    Bende de bu sorun sonradan oluştu ve bu sorun yaygınlaşmaya başladı :S

    Neden acaba ?

    Servise verin

    Paralel ithalat telefon aslında herkes de bu sorun var yani servislik bir durum değil aslında.
  • Bende de aynı sorun olmaya başladı. sonra farkettim ki bu sorunlar SD kart takmaya başladıktan sonra olmaya başladı. SD kartı çıkardım 1 haftadır öyle bir sorun olmadı. Kesin olmayabilir ama sanırım bu sorunun SD kart ile bağlantısı olabilir.
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var ağustos 2012 de aldım beyaz renk bulgaristandan ve 1 haftdır sürekli donmalar v.s işin ilginci hepimizin yaklaşık aynı zamanda aynı sorunları yaşamamız bence sorun android sürümüyle ilgili sonuçta değişen o oldu hepimizin telefonunda anakart problemli olacak değil ya eski android sürümünü yükleyen varmı bence o şekilde düzelecektir ben yüklemeyi bilmiyorum bilsem ilk iş onu yapardım
  • yok ama artık... sabah beri 1 defa kendini kapatıp açtı, 7 defa donu... en son arama yaparken dondu. delirtecek bu telefon beni. koray3321'in de dediği gibi yakın tarihlerde başgöstermiş kilitlenme sorunu. ama tabi bu, sorunumuzun cevabı değil maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koray3321

    arkadaşlar aynı sorun bende de var ağustos 2012 de aldım beyaz renk bulgaristandan ve 1 haftdır sürekli donmalar v.s işin ilginci hepimizin yaklaşık aynı zamanda aynı sorunları yaşamamız bence sorun android sürümüyle ilgili sonuçta değişen o oldu hepimizin telefonunda anakart problemli olacak değil ya eski android sürümünü yükleyen varmı bence o şekilde düzelecektir ben yüklemeyi bilmiyorum bilsem ilk iş onu yapardım

    Aynen öyle belli bir süreden sonra herkesin telefonunun böyle olması da ayrı bir ironi
  • Yeni rom yükleyip çözüm bulan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün saçma bir şey yüzünden bir deneme yapmak zorunda kaldım ve sabah itibariyle hiç sorun yaşamadım, aniden geçiverdi sanki...

    Bu sabaha kadar çalışmakta olan bir oyunumu çalıştırmak istedim. Oyun ilk yükleme ekranından doğruca telefon ekranına geri düştü. 3-4 defa aynı şeyi denedim, ama olmadı. Daha sonra ayarlar menüsünde ta en altta bulunan geliştirme seçeneğine bakayım dedim, arka planda çalışan program sayısını sıfıra indirmiştim belki ondandır dedim. Enteresan bir şekilde yaptığım ayarlamalar kendiliğinde telefon tarafından resetleniyor ki bu yeni bir şey değil benim için, bilemiyorum bunu yaşayan var mı.. Baktım zaten arka plan programları standart kısıtlamada yani hiç değiştirilmemiş gibi. Sonra sanki şeytan dürtmüş gibi geliştirme seçeneğini kapattım ve bu mesajı yazdığım an itibariyle sorun yaşamadım, bilakis rehber v.b. uygulamaların sürati arttı.

    Dediğim gibi, saçma bir şey ama bir deneyim derim. Kaybedecek bir şey yok zaten.




  • Ben şimdiye kadar S3'te bir sürü değişik ülkenin resmi romunu kullandım, hiçbir romda bu problemle karşılaşmadım. Bu problemle karşılaşan arkadaşların telefonunda bence donanımsal sorun var. Garanti varsa servise götürün. Telefon yapılmazsa da ya da yazılım yükleyip geri gönderirlerse de tüketici hakem heyetine gidip paranızı geri isteyin.
  • 8 ay Galaxy S III kullanmış birisi olarak sana şunu söyleyim. Cihaza kesinlikle Jelly Bean kurmamalısın. Stabillik yavaşlıyor ve Google Chrome kendisi yüklü olarak geldiği için cihaz kasıyor. Google Chrome s3 te kusurlu bir uygulama. Çalışmasa bile telefonu donduruyor. Sana tavsiyem şu; 4.0.4 ice cream sandwich romunu yukle ınternetten. Sonra odin ile cihaza yükle. Sonra cihazı fabrika ayarlarına döndür. Ve google+ uygulamasını yükleme. Yeniden bi google hesabı aç ve senkrizasyon yapma. Ve juicedefender adlı uygulamayı yükle. Agressive modu seç. Güç tasarrufunu açabilirsin. Bi sorun teşkil etmez. Facebook uygulamasını yükle. Fakat kişi senkrizasyonu yapma. Bunlar hep telefonun yavaşlamasına neden oluyor. Telefonu icecreamsandwich (4.0.4) te kullan. Tek kötü yanı bazı özelliklerin olmaması. Ama fazla gerekli değil zaten. Bunları yaptığın taktirde telefon düzelicektir. Bu arada sakın custom rom kurma telefona. Orjinal romunu kullan telefonun. Eğer kafana takılan bir soru varsa sorabilirsin. Ve son olarak google playdan Dr Web Light antivürüs ü yüklemeni öneririm. :)




  • aynı sorun 2 adet s3 telefonumda mevcuttu ikisi de yurtdışından gelme ve beyaz renk. ikisine de orjinal stock rom kurdum ama sorunu birkaç gün sonra tekrar yaşıyordum. Şimdi cyanogenMod kurdum ve herhangi bir sorunum yok. Biraz garip gelebilir belki size ama dikkat ettiniz mi galaxy s4 çıkmadan önce böyle bir sorunumuz yoktu. Ve galaxy s4 çıktığından beri samsung push service e 5-6 defa güncelleme geldi. Ben hep bunu düşünüyorum bu üreticilerin bilerek yaptığı birşey bence. Çünkü eski bir iphone kullanıcısıyım ve iphone 2g almıştım ilk aldığımda inanılmaz hızlıydı taa ki iphone 3g çıktı telefonum yavaşlamıştı. İphone 3g aldım o da çok hızlıydı aynı durum onda da oldu. İsterseniz şimdi elinize bir iphone 5 alın ve hızına bakın. Sonra iphone 6 çıktığında aynı telefonu yine kullanmayı deneyin demek istediğimi anlayacaksınız. Durumun işletim sistemi ya da uygulamalarla alakası yok eski sürüm işletim sistemine dönünce de aynısı oluyor. Bence bu üreticilerin bize bir oyunu.




  • Wipe yapin bir cogunuzun sorunu duzelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Sorunum cozulmedi wipe ile

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk da bir donan bir s3 telefonahttp://hotfile.com/dl/198098982/7564552/Samsung-Updates.com-GT-I9300-AUT-I9300XXEMB1-1359712648.zip.html adresinden stock rom u indirip kurdum. Herhangi bir sorun yok çok iyi çalışıyor. Bilginize
  • xxemc2 daha iyi yeni indircekler onu indirsin (xxemc3 de modem sorunu var tavsiye etmem)
  • Son zamanlarda aynı sorun başladı.
    Geçen sene Haziranda Vatan'dan alınma Telpa garantili orjinal beyaz renk telefon.
    Custom Rom vs. hiç yüklenmedi. Orjinal güncellemeler yapıldı, farklı olarak ExDialer yüklü.
    SD kart hiç takılmadı.

    JB yüklü olup bu sorunu hiç yaşamayan var mı acaba?
  • Selam ;
    Bende de aynı sorun olmaya başladı ne yaptıysam para etmedi:(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.