Şimdi Ara

samsung galaxy s3 donma sorunu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
6
Favori
108.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhank

    Selamlar,

    Ağustos 2012 den beri sorunsuz kullandığım s3 telefonum, son 2 haftadır , internete bağlı olduğum bazı durumlarda (değişken olsada yarım saatte bir gibi) donuyor, hiç bir şey yapmadan ekran öyle kalıyor.düzeltmek için power tuşuna 7sn basılı tutuyorum reset atıyor anca açılıyor.

    Başka batarya denedim, sorun devam etti, 2 kez fabrika ayarlaına döndüm fayda etmedi.*#0011# yaparak wifi power safe i kapadım yine olmadı
    Ram kullanımıda çok yoğun kullanımda 700-800 de en fazla.Tek şüphelendiğim yeni android sürüm yüklemesinden olması (4.1.2). Garanti olduğundan root işlemleriyle uğraşmak istemiyorum.
    Servise götürmeyi son çare düşünüyorum, hem geç verirler, hemde başka başına ne gelir emin olamıyorum.Muhtemel yapacaklarıda 4.1.2 yi yeniden yüklemek olacaktır.şimdilik düşüncem yeni versiyonu beklemek.Benzer durum başına gelen yada önerisi olan varsa dinlemek isterim.

    I9300XXELLA

    Teşekkürler.

    aynı sorun bende de var. Telefon bir yarım saat veya 1 saat civarı bir süre geçtikten sonra siyah ekran geliyor, ve sol üstte yeşil ışık yanıp sönüyor, power tuşu vs. hiçbirşey çalışmıyor, ancak bataryayı söküp çıkarınca tekrar açılıyor.

    Bir de bu bekleme olayında şarj normalden çabuk bitiyor. Yine donma olduğu zaman beni arayanlar ulaşamıyor, fakat çok enteresan Şöyle bir durum daha var ki bu donma olayı internete bağlıyken oluyor sadece.

    bu sorun nedir acaba tam olarak, nasıl çözülür?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 31 Ekim 2015; 2:32:37 >




  • arkadaşlar s3 mini kullanıcısı olarak bu konu hakkında bir iki cümlede ben yazayım son 2 aydır telefonum donuyor kendi kendine kapanıyor orjinal android 4,1,2 kullanıcısıyım telefona bu yüzden 2 defa reset attım 5 sefer fabrika ayarlarına döndürdüm hiç düzelme yapmadı 20 gündür kullanmıyorum araştırıyorum 2012 2013 yıllarından beri samsungun bu sorunu çözülememiş hayret büyük şirketim diye övünürler 20 gündür ıphone 4 kullanıyorum eski bir telefon güncellemesi yok ama SAMSUNG en yeni en üstü ne varsa hepsinden iyi ve memnunum tek kelime ile yazmam gerekirse samsung rezaletsin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.