Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 28 ülkede satışa sunuldu, Vodafone'da 4 Haziran'da piyasada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
14.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şık ürün.

    Alanlara şimdiden hayırlı olsun...

  • turkcel kanyona gittim sgs3 e 1999 tl fiyat koymuslar kontratlı satışlara 4 haziranda başlayacaklarmış. One x ile arsında kaldım ne yapacağımı bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriz var kriz!



    Ama ekonomik değil, lükse ait kriz.



    Vay be! Adamlar neden fiyatı düşük tuttuklarını düşünüp hayıflanıyor mudur acaba?

  • 64 GB olan Galaxy S3 Türkiye'de satılacaktır değil mi? Birde NFC teknolojisi tüm Galaxy S3'lerde var mıdır? :( Çok sorum var bu telefon hakkında, almak istiyorum ve bir süredir bekliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Çift çekirdekli telefonu olanların SGS 3 veya benzeri 4 çekirdekli telefon alacağını düşünmüyorum.Almamalıda.Çok abarttılar bu çekirdek işini.Seneye 8 çekirdekli telefonlar çıkar ama batarya yine 2000 olur.Şuan için bütçesi 2000 TL civarı olanlar içinde alınabilecek en iyi seçenektir diye düşünüyorum.


    Çekirdek sayısı arttıkça güç ihtiyacı azalır. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Saat hızını artırmaktansa fazladan çekirdek koymak hem performans için hem de batarya ömrü için daha mantıklı.

    Velhasılı güzel telefon, alana hayırlı uğurlu olsun.

  • Samsung 20m. S3 satar ve bu 20m. telefonun tek bir kalıpda olmasını beklemek yanlış olur. ABD, Kore ve Japonya gibi ülkeler 4g altyapısını yoğun bir şekilde kullanıyor. Dolayısıylada o pazarlarda 4G desteği olan cihazları satmak zorunda Samsung. Lte teknolojisi olan telefonlar kasa olarak daha büyük oluyor ve dolayısı ile farklı bir cihaz olmak zorunda. Kaldı ki şuanki S3 çip setleri Lte teknolojisini desteklemediği için farklı bir çip set ve 2 çekirdekli işlemci ile geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: anlmk

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxmaniaumarım ilk galaxy steki turkcellin yaptığı açılış ekranı, içinin ıvır zıvır programlarla dolu olması olayı yoktur. sırf o olaylar yüzünden başka yollarla almak zorunda kalmıştım.bizdeki operatörlerin uygun fiyatlı bir şey satmasını da beklemeyin benden tavsiye. benim tahminim kampanyalı tarifelerle 2500+ fiyat çekerler.bu arada vergi yüksek herkes dertli bundan ama gözden kaçan şey fahiş kar marjları. vergiden şikayet ederken bunu da dile getirin.
    Galaxy s 2 mi turkcellden aldim ve turkcell ile alakali hicbirsey yok cihazda.


    evet arkadaşın dediği gibi içine kendi uygulamalarını koymuyorlar. Samsung galaxy s2 almıştım bende turkcell den uygulama olmadığını söymişlerdi ve dedikleri gibi çıktı.ve böyle üst düzey telefonlara uygulama koymazlar Galaxy 3 içinde böyle olacaktır.





  • Süper Ama fiyatı inş çok yuksek olur her bebenin elinde olmasında iphone gibi.:))

  • ben arabstandaym ve 650 dolara aldim kendinden turkce menu ve dunyanin her yerinde garantisi var. uluslar arasi garantiyle aldimm ve on numara bir telefon

  • Ne telefon ama helal olsun be ben kullandım eşime verdim hala ilk günkü gibi çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.