Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enver49 , 3yuq , Berk E. , Berk E. , The white warrior Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü5 Mobil
5 sn
11.217
Cevap
327
Favori
564.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normal şeyler aslında...
    Uygulama bilgilerinden arka plan veri ve pil kısıtlaması yapıyorum.
    Artı olarak greenify uygulaması ile sonradan yüklediğim ve arka planda çalışmasını istemediğim uygulamaları uyutuyorum. Eskiden sistem uygulamalarını da uyutur du ama artık destek kesildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 8 Mayıs 2024; 11:4:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Hocam gece yüksek parlaklıkta bildirim panelini indirip baktığınızda da biraz zorlamayla orda da belli oluyor sanki ama bunlar hep zorlama ile olan şeyler normal bakışta direkt belli olan şeyler değil. Ayriyeten videoda benim bahsettiğim kısımda sizde de mi dalgalanma oluyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berkx1925 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. İmza atarım.
    Bu kadar göbek çatlatıp zar zor tespit edilebilen, kullanım kalitesini ve seyir zevkini hiç etkilemeyen bir şey için kahrolup karalar bağlamak yerine herkes yeni telefonlarının keyfini çıkarmaya çalışsa daha iyi olmaz mı? Umarım bu konu artık bir an önce kapanır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

    Tek tek girip tüm uygulamaları mı kısıtlıyorsun yoksa pil ekranından şarj tüketenlere mi girip kısıtlıyorsun?

    Dün akşam başıma bir şey geldi pil çok hızlı tükeniyordu gözle görülür şekilde wifi ye bağlıydım ve yarım saatte yüzde 30 şarjım gitti. pil kullanım ekranında hiç aşırı pil tüketen bir uygulama görünmüyordu. sanırım o ekran pek güvenilir değil. telefonu yeniden başlattım düzeldi.

  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Bende katılıyorum karalar bağlama konusunda ama şöyle bir durum var.Ortada bir sorun var ve bu sorun üretim kaynaklı dolayısı ile firmanın buna sahip çıkması gerekir isteyen herkesin cihazını değiştirmek ya da bizde bunun bu sorun olmayanı yok isterseniz para iadesi yapalım şeklinde çözmesi gerekir kullanıcı düşünür kullanır yada iade eder o kendi bileceği iş birde bu pencereden bakalım lütfen kimsenin bu durumu kabul etme mecburiyeti yok.

    Sorun yok deyip işin içinden çıkması benim eleştirdiğim ve kabul etmediğim nokta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Mayıs 2024; 12:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One UI 7 betası testleri başlamış ilerleyen aylarda gelecektir bun kurmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli benim gibi sıradan günlük kullanıcı olmak 🙂🙂
    Böyle zorlamayla tespit edilecek ütopik sorunları imkanı yok farketmeden keyifle kullanıyorsunuz cihazı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tahtaci T kullanıcısına yanıt
    Tümünü değil de kendi kullanım durumuma göre tek tek girip hallediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Ne buraya, ne reddit e ,ne de o Twitter da bunu yazan inceleme sitesi yorumuna milyonlarca kişi milyonlarca satır yazı da yazsa bir şey farketmeyecek bundan eminim. O yüzden diyorum ki niçin kendimizi, birbirimizi yiyip bitiriyoruz burada? Bir hiç uğruna sağlığımıza yazık, bu kadar stres ve mutsuzluğa gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Mutsuzluk konusunda size katılıyorum sonuna kadar başta da belirttim.Ama tepki çok olursa firma aksiyon almak zorunda kalacaktır.En kötü ihtimalle sonraki üretimleri düzeltir bakın aynı ekranı apple a da veriyor ama orada çok şikayet yok belki belli olmuyor kullanıcılar düşük miktarda olduğundan farketmiyorlar belki onlara verdikleri ekranlarda sorun yok bilemiyorum ama kendi tarafında aynı ekranlarda bu kadar sorun belirtilirken buna susmak çok mantıklı gelmiyor ben istesem bu cihazı değiştiririm yenisi ile ama gelecek olanda aynı olacak yüksek ihtimalle ve sorun normal kullanımda belli olmuyor o yüzden uğraşmayacağım yoksa bu tip dayatmalara gereken cevabı her zaman vermek gerektiğine inanırım.Kendilerinden aldığım OLED tv yi 4 defa değiştirttim mahkeme kararı ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Mayıs 2024; 12:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız ama bu kadar zor yöntemler ile bile herkes tarafından tespit edilemeyen bir kusur için bu cihaz için bir aksiyon alacaklarını düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir sonraki üretim için bir önlem alabilirler. Ama zaten yeteri kadar tepki aldı düşünüyorum. Her gün burada bu konuyu konuşmak ile artık daha fazla bir yaptırım yaratacağımıza inanmıyorum.

    Ben nerdeyse 4 aydır uğraşıyorum hala göremedim mesela bu kusuru. Belki bende de var ama tespit edemiyorum. Birçok kişi de benim durumumda eminim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Herkeste aynı oranda değil ancak tespiti zor birşey de değil sadece doğru yerde doğru şekilde bakmanız lazım varsa tespit etmemek için göz problemi olması lazım.Sıfır ışıkta buraya da attığım videoda varsa görürsünüz orada yoksa başka yerde de yoktur bu kadar toplamda 5dk nızı almaz tespiti.

    Ben kendim de uğraşmayı düşünmüyorum şahsen önemli birşey değil bu problemin olmadığı cihaz sayısının oranının çok çok düşük olduğuna da eminim ama ispatlayamam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Mayıs 2024; 13:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb herkese s24+ için gcam kullanan varmi. Kullanan varsa bana link verebilirmi acaba?

  • Selamlar herkese s24 standart kaç megapikselle çekiyor? Diyelim ki 50 megapiksel çekimlerinde kalite düşüyor mu? İphone 12'yi takasa verip s24 plus veya iphone 15 almayı düşünüyorum. 10 yıldır iphone kullanıcısı olarak soruyorum.

  • Deae kullanıcısına yanıt

    Algı çok önemli. Burada ayarlardaki mevcut çözünürlük opsiyonlarıyla oynayınca ekran çözünürlüğünün değiştiğini algıladığını söyleyenler oldu, bir farklılık olmadığını söyleyen de. Gündüz ben de bir değişim algılamadım ama gece değiştirince farklı geldi ama beynimin bir oyunu ya da çözünürlüğün fark edilir biçimde değişmesi gerektiğine dair kanıksaması bile olabilir. Kusur aramaya meyilliysen kusur, mükemmel görmenin peşindeysen mükemmellik görüyorsun; deneyimleyen kişi mobil cihaz uzmanı olsun veya olmasın, genelde belirli müşterek kriterler çerçevesinde dönse de rölativizm herkes için geçerli. Bazısı da fabrika hatalı veya tedarik ve dağıtım kazası cihazla talihsizlik yaşıyor. Bu durumda da çoğunun yaşamadığı müstakil olumsuz deneyim gelişiyor. Ölümcül olan herkesin aynı hatayla karşılaşması ve hatanın - bence - yazılımsal değil de donanımsal olması. Yazılım hatası geri bildirimle düzeltilebilir veya iyileştirilebilir. Ama donanımda hata bulunuyorsa iş telefonları yeniden toplamaya kadar gidebilir veya zaten kusurlu donanım düzeltilemez. Öylece kalır.


    Sadece önemli addettiğim hareket noktalarının ve nasıl yaklaşılabileceğinin altını çizdim yoksa negatif veya pozitif bir görüş bildirmiyorum. Ekranda bir kusur görmemem hiçbir kusur olmadığı anlamına gelmiyor ama bir sorun da hissetmedim. Başkası da herhangi bir talihsizlikle yaşayabilir veya ekranlardan daha iyi anladığı için gözü benden iyi görüyordur. İnsanlar tasarruf ve birikimlerini ortaya koyup aldıkları cihazlara çok fazla anlam yüklüyorlar ve bir yatırım gözüyle bakıyorlar; bu anlaşılabilir bir durum ama bir eşyaya çok da büyük anlamlar yüklememek de gerek. Tadını çıkarmaya çalışmak gerek. Bu sadece akıllı mobil cihazlarla ilgili değil, çağdaş dünyamızın nimeti sayılabilecek diğer metalarla da ilgili bir duruş olmalı. Bir kişi aldığı ürünü beğenmiyorsa, daha iyisini veya kendi kendi ölçütlerine daha çok hitap eden bir şey arıyorsa satabilir ve biraz daha maliyete girip başka bir şey alabilir. Onun için yalnızca negatif deneyim paylaşmak ve diğerlerinin durumuna bakmak yerine kapsamlı bir muhalefete girişilmesini pek anlayamam. Ultra modeli için sanırım ünlü bir eleştirmen herkesi firmayı dava etmeye çağırmış. Bir yandan da aynı cihaz en çok satan 5.telefon, tüketici talebi kriterinde ilgili markanın şu anki en başarılı modeli. Mevzubahis cihazı kullanmadım ama bu tavrın azıcık da olsa meşru olabilmesi için diğerlerinin de mesela onun gördüğü aynı sıkıntıları bildirmesi gerekir. İşi birçok farklı açıdan değerlendirmeden, genel tabloya bakmadan tek boyutlu görünen fevri çıkışlar yapmak pek makul değil. O zaman mesela yanlı (bias) tavır sergilendiği için cihazlar konusundaki teknik bilginin de anlamı kalmamaya başlıyor. Belki de eleştirmenin cihazının kuturu rutubet aldı ve ekranı ondan sorunlu? Bilhassa başkasında aynı sorun yoksa bunları hep düşünmek gerek. Eleştirmensen zaten eleştiri yapma konusunda profesyonellik de bunu lazım kılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Firmanın bu denli aksiyon alması için gerçekten de günlük hayattaki kullanımı etkileyen bir durumun oluşması gerekiyor misal note 7 de oldugu gibi

    bahsettiğiniz durum ultra serisi disinda çok cok anormal sartlarda dahi tek renkte tespit edilen bir durum. Hatta form ve interneti takip etmeyen teknoloji ile alakasi olmayan biri farketmeden yillarca kullanir. Bunu Firmanın kabul etmesi çok zor ama sonraki seride kesinlikle olmayacaktır. En fazla şikayet olan cihazları değiştirir o kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt

    Benim anlatmak istediğim bu durum normal değil memnun olmayanın cihazını iade almak zorundalar ötesi yok.

    Herkes herşeyi kabul ederse çözmek için uğraşmazlar bile ben kendim de zaten değiştirmeyi düşünmediğimi ama durumun normal olmadığını öyle kabul edilmemesi gerektiğini anlatmak istedim buradaki asıl sorun firmanın sorunu kabul etmemesi.Anlık olarak dizi film izlerkende görülebilecek bir sorun karanlık sahnelerde ama ekran tv ekranı gibi büyük olmadığı için farketmek zor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Mayıs 2024; 14:51:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Samsung bizim eski cihazlara çökmüş olabilir mi 😇 Hala arayan soran yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deae kullanıcısına yanıt

    Benim iadem 2 gün önce yattı sorun olmaz merak etmeyin :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Mayıs 2024; 15:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.