Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Serserigönlüm12 , Serserigönlüm12 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.824
Cevap
106
Favori
130.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sadece 35dk ekran süresi ile 1gün 10 saat gibi bir sürede %26 sarj eksildi %80 e tamamlamıştım %54 düştü. Boşta bekleme için bence bu rakam çok fazla snapdragonlu s23 olsa sanırsam boşta beklemede %20 yerine %3 %5 yerdi max diye düşünüyorum. Normal kullanımda da diğer cihazlara göre her uygulama extra sarj yiyiyor. Çok daha hızlı pili tüketiyor. 1gün 10 saatlik kısımda sadece 10 saat wifi açıktı 1gün açık değildi. eğer wifi sürekli açık olsaydı bu rakam biraz daha artacaktı.
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 19 Nisan 2024; 8:47:9 >




  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

    İyiymiş batarya performansı, sd gen 2 nimeti sanırım, dediğim gibi aralarında yanliş hatirlamiyorsam 7-8 k fiyat farkı var , bütçe meselesi .

  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

    İşlemci optimizasyonu iyi değil bence , güncelleme öncesi berbattı ekran süresi, son guncelleme sonrası güzel oldu fakat %10 kaldığında güç tasarrufu modunda telefon beklemede iken 1 saat içinde cebimde %0 düşüp kapanmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawash35

    İyiymiş batarya performansı, sd gen 2 nimeti sanırım, dediğim gibi aralarında yanliş hatirlamiyorsam 7-8 k fiyat farkı var , bütçe meselesi .

    Evet sd gen 2 gerçekten çok başarılı bir işlemci kullandığım tablette var çok memnunum işlemciden. Telefon konusunda da benim şahsi düşüncem ihtiyacın ötesinde bana göre lüks olan cihazı tercih etmemek elbette bu herkes için değişir bana göre s23 lüks olabilir ama bir arkadaşa göre s24 ultra dahi ihtiyaç olabilir bu kişisel olarak hesaplanan bir şey. tablette bilgisayarda olabilir ama telefonda ben tercih etmiyorum. s23 benim için lüks ben standart bir kullanıcıyım aslında bu karar tamamen benim verdiğim bir karar lüks olmaya da bilir daha önceden 2017-2023 6 yıl iphone 7 kullandım eğer s23 alıp 6 yıl kullanmaya karar verseydim bu bir lüks olmazdı. Vergisi inanılmaz yüksek faturada kdv si gözüküyor bir de normal fiyatın içindeki ötv si var %100 gibi düşünebilirsiniz vergisini. Çok fazla ücret ödemeden ihtiyaçlarıma karşılık verebilecek bir cihaz olarak s23 fe tercih ettim. ilerleyen zamanda ek takas ile daha verimli ve uygun fiyatlı olursa s24 fe çıktığında ona geçebilirim kim bilir belki sd gen 2 ile gelir bu sefer :)





  • sawash35 kullanıcısına yanıt

    bence de işlemcisi gerçekten çok güçlü bir işlemci ama aynı orantıda enerji tüketmesi çok kötü. boşta beklemede bence yattıktan sonra 8 saat sonra uyandığımızı varsayalım en fazla %2 gibi bir sarj yemesi gerekiyor ama gel gör ki çok daha fazlasını tüketiyor. Şimdi şikayet vara baktım elbette her cihaz için şikayetler var s23 için bile 500e yakın şikayet var ama farklı farklı şikayetler s23 fe için 300e yakın şikayet var ve %90 dan fazlası pil sorunu olarak bildirilmiş. Pil konusunda ben ileri dönük dahi bir çözüm olacağını düşünmüyorum çıkalı uzun zaman oldu boşta bile çok sarj tüketiyor. s24 fe çıktığında ya da s23 için samsung kendi sitesinde güzel bir indirim-kampanya yaparsa değiştirmeyi düşünebilirim onun haricinde telefonu kullanmaktan memnunun bataryası sorun sadece benim için aman aman önem arz etmiyor ama uygun bir fırsat gelirse elbette ki değerlendireceğim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 19 Nisan 2024; 9:58:30 >




  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

    Nothing Phone 3 bekliyorum ben. Yaza çıktığında S23FE ye bay bay.

  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

    Olabilir. Neden olmasın. İyi bir fırsat olduğunda ben de değerlendirdiğimden emin olacağım. Şimdi bir wp görüntülü görüşme gerçekleştirdim 24dk boyunca görüştüm ve %51 den %43 e %8 sarj tüketti hafif de ısındı telefon. Daha önceden kullandığım telefon orta segmentti ne bu kadar sarj tüketiyordu ne de böyle ısınıyordu. Açıkcası ısınma olayına hiç takılmıyorum ama batarya olayı sorun eski telefondaki gibi bir kullanım yaparsam asla günü çıkartamam çabucak tüketir, ekranın açık olması yetiyor güç isteyen bir uygulama kullanmasına bile gerek yok gündelik kullanımda bile su gibi içiyor sarjı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 19 Nisan 2024; 11:1:23 >
  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle problemli olduğuna kanaat getirdim artık.

    Samsung s24FE yi çıkartırken S23FE yi toplatıp elimizdekileri değiştirmesi gerekir bence.

  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

    ben kullanmadım ama s21fe - s22 serisinde de batarya sorunu varmış hatta bundan daha kötü durumdaymış bu düzeltilmiş hali tamamen sorunlar ortadan kalktı diye bir beyan tabi ki yok ama düzeltildiği ifade edilmiş özel soğutma odası falan yapılmış s23 fe için ve sentetik test sonuçlarına göre de bir düzelme görülüyor. Yine de ben ve bir çok kullanıcı memnun değil. Samsung maalesef problemli olsa bile bataryası asla bunu kabul etmez ve asla toplatmaz ancak tüketici hakem heyeti lehinize bir karar verirse o zaman karara uymak durumunda. Onun yerine s24 fe çıktığında s23 fe takasa vererek değiştirilebilir ama almadan önce kullanılan işlemciye ve cihazın sentetik test sonuçlarına bakmak lazım. Tekrar belirtmek isterim ben halen s23 fe ödendiği ücretin karşılığını tam olarak verdiğini ücretini hak ettiğini ve kullanımından memnun olduğumu belirtmek istiyorum beni ne çerçevesi ne kalınlığı ne ağırlığı ne ısınması rahatsız etmiyor tek rahatsız olduğum nokta var batarya kullanımı. Boşta da çok tüketiyor, günlük kullanımda da. Ekstrem bir kullanım yapsak acaba nasıl tüketecek. Ve yazılımla ya da kısmakla düzelebileceğini düşünmüyorum sorun işlemcide diye düşünüyorum batarya performansı olarak hiç verimli bir işlemci değil güç olarak ne kadar verimliyse batarya olarak da o kadar verimsiz bir işlemci. Muhtemelen bir daha başka cihazda kullanmazlar elde kalan s22 serisinden kalan işlemcileri kullandılar bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 19 Nisan 2024; 11:25:23 >




  • SinanLG S kullanıcısına yanıt
    Cift hat acik surekli hucresel kullanimda 7 saatten fazla ekran suresi veriyor. Az bir sure mi bu sizce? Anlik isinmalar oluyor fakat hizli soguyor ve bu performansi etkilemiyor. Telefonun begenmedigim tek ozelligi kalin ve agir olmasi. ozellikler acisindan samsung ekososteminde olmak isteyenler icin bu fiyata daha iyisi yok.
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    Bu konu hakkında tam bir fikrim yok açıkçası hem çift hat kullanmıyorum hem de hücresel veriyi kullanmıyorum, kullandığım zamanlarda da hep bilgisayarım için wi-fi paylaşmak için kullandım. Fikrimi soruyorsanız nasıl olması gerektiğini bilemiyorum ama bence 7 saat ekran süresi ideal olarak varsayabiliriz. Günlük kullanımda evden çıkıp, eve geri döneceğiniz süre zarfınca 7 saat ekran kullanacak vaktiniz yoktur diye düşünüyorum 1 günü çıkartıyorsa sizin kullanımız için bence sorun teşkil etmiyor kullanılabilir. Ağırlık ve kalın olması zamanla alışabilirsiniz alışamayacağınızı düşünüyorsanız çok vakit geçmeden s23 geçebilirsiniz ekran boyutu sizi rahatsız etmeyecekse oldukça kompakt bir cihaz ve ısınma sorunu vs olmaz verimli bir işlemcisi var.

  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

    Ben 8 saatten fazla ekran süresi alıyorum, son güncellemeyi yapıp sıfırlayın deneyin birde

  • Paylaştığım bütün ekran süreleri karanlık mod açık- ekstra karartma açık- ekran yenileme hızı 60- güç tasarruf modunda ve hep yarıdan daha az yaklaşık 2/5 parlaklık ve yarı yarıya wi-fi açık olarak kullanım sonuçlarıdır.
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 19 Nisan 2024; 11:49:32 >
  • Samsungun amiral gemisi exynos işlemcileri (exynos 990,2100,2200) çok şarj yiyor. Benim eski telefonum A53 de de exynos vardı ama şarj 2 gün gidiyordu bu verimsizlik amiral gemisi işlemcilerde geçerli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 19 Nisan 2024; 12:15:43 >
  • SinanLG S kullanıcısına yanıt
    Ben alacagim zaman s23 fiyatlari cok yuksekti aslinda tam istedigim boyut 6.1 inc ona en yakin bu var diye aldim. Bence islemciye karsi onyargi cok buyutuluyor. Tabi ki bir sd degil bunu kimse iddia etmiyor fakat cokta gomulecek bir islemci degil gunluk kullanimda sorunsuz kullanilabilir bir cihaz. Batarya ilk zamanlarda fazla gidiyor ama 1-2 haftada ve gelen guncellemelerle cok iyi bir noktaya ulasti. 20-22 bin tl ye gayet iyi bir fiyat. 15 yil iphone kullandim butun ekosistem urunleri ile birlikte su anda hepsi kenarda duruyor 3 aydir samsung kullaniyorum. Benim icin onemli olan ekosistem apple dan alistigim gibi samsung saat kulaklik tablet bu ekosistem turkiye de bedavadan biraz pahali ;) piyasada ki en iyi ikinci ekosistem bence.
  • sawash35 kullanıcısına yanıt

    8 saat ekran süresi aldığınızda ekran kapalıyken geçen süre ne kadar yazıyor çünkü kapalıyken de çok fazla sarj tüketiyor. bir de güç tasarruf- karanlık mod- ekran yenileme hızı gibi koşullar nasıl acaba

  • Bende de ekran kapalıyken:

    Eğer sadece mobil veri açıksa saatte %1.1 şarj yiyor.

    Eğer mobil veri yani 3g-4g kapalıysa saatte %0.6-0.7.

    Daha fazla düşürmek için ise gece uçuş modunda saatte %0.3.

    Uyandırmak için ekranı kaldırma özelliği her zaman açık.

    Always on display kapalı.

    Bluetooth-wifi taraması kapalı.

    Gece ortalama şarj tüketimi %6-7 civarında.

    Gece otomatik 2g'ye geçiren rutin kullanıyorum.

    Accubattery programı ile takip ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 19 Nisan 2024; 12:5:16 >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    Ben de cihazdan memnunum. İşlemcinin gücüyle ilgili bir problemim de yok. Alırken de bilerek aldım ekran süreleri diğer cihazların hep gerisindeydi onlarca cihaz kıyaslamasında hep en gerilerdeydi. 6 7 saat ekran süresi bence sorun değil yeterli ama ben o sürelere ulaşmam için 10 saat kullanıp 3 saat kapalı 7 saat ekran açık gibi koşullarda olması lazım. Bekleme modunda çok fazla tüketiyor. Ben şuan kullanıyorum bir fırsat olmadığı sürece de 4 5 yıl dahi kullanırım bence cihaz çok iyi tüm ihtiyaçlarıma karşılık veriyor. tek sorun batarya. ben bir süredir kullanıyorum pil de optimize ama halen iyi gibi değil batarya belki biraz daha zaman geçince daha oturur. Ben cihaza 100e yakın uygulama indirdim belki tam kullanımımı optimize edemedi derin uykuya alamadı arkaplanda sarj tüketiyorlar bilemiyorum biraz daha zaman geçsin bakalım ekran kapalıyken süre ne olacak. siz 25 dk görüntülü görüşmelerde ne kadar sarj yiyiyor. %8 sizce 25 dk için ideal mi?





  • SinanLG S kullanıcısına yanıt
    Orjinal yazilimi indirip odin ile sifirdan kurup herseyi sifirdan ayarlayip denemen gerek bir problem var mi yok mu diye.
  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

    Karanlık mod kullanmıyorum, onemli programlar dışında diğerlerini derin uykuya aldım. Ekran 120 hz de .Bu süreyi tamamen mobil veride aldım. Ben bu süreyi 5000 ma pille poco x6 pro da zar zor alıyordum.

    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.