Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.506
Cevap
185
Favori
831.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Mi 13'e tekrar elveda ettim. Alıcı çıktı, üste nakit para da aldım. İstemeye istemeye kürkçü dükkanına geri döndük.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazondan 19800 liraya S22 + Watch 4 Classic almıştım. Kılıf olarak burada birkaç arkadaşın "siyah almayın, telefonu kaba gösteriyor" önerisi üzerine, trendyolda bir satıcıdan orijinal beyaz renk çerçeve kılıf aldım. Üstelik arkasında 2 farklı aparat(beyaz ve aynalı füme) var, s22ye özel yapılmış bu ürün tam uyumlu ve telefonu çok havalı gösteriyor. Şiddetle tavsiye ederim.

    S21 Fe ile çok arasında kalmıştım, s21 Feyi kullanmadım. Ancak kısa süre deneyimleme şansım oldu. S22 kesinlikle çok daha premium bir hissiyata sahip. Ben ideal telefon boyutu olarak hep s21 FE düşünürdüm ama, kılıf işin içine girdiğinde kesinlikle s22 en optimum ergonomiye sahip. A52'den geçtim bu telefona ve ekranı da öyle çok küçük gelmedi bana eski telefonuma kıyasla.

    Şimdi en ilginç konuya gelmek istiyorum ve fotoğrafları da paylaşacağım. Telefonu konum ve NFC nadir olmak şartıyla (30ar dk) her şey açık kullandım. Gün boyu Watch 4'e bağlı zaten Bluetooth ile. Gün içinde yaklaşık 4 saatten fazla mobil veri hep açıktı. 15 dk Whatsappten görüntülü konuştum(mobil veri). Yaklaşık 30 dk şebeke üzerinden sesli görüşme yaptım. Bir süre Facebookta ve Twitterda içerik tükettim. Chromedan işlerimi hallettim, vsvs. Standart günlük kullanımımın bile üzerinde neredeyse diyebilirim rahatlıkla. Ve arkadaşlar saat 22:00'da şarjım hala %50 seviyesinde kaldı.

    Şimdi Allah aşkına bu telefon, ki bataryasıyla ön plana çıkmak gibi bir hedefi olmayan, kompakt premium 3700 mah bir telefon daha ne yapabilir?

    Bu arada telefon gelir gelmez şarja taktım %52'den tam şarj olana kadar. Hattımı takmadan güncelleri yaptım. Son güncellemeler tamamlandıktan sonra telefona factory reset attım. Son halinde S24/s24 plus konusunda 155. Sayfadaki önerileri telefona uyguladım. Tüm bunları bitirdikten sonra artık A52 ile yolumu ayırarak hattı s22ye taktım. 2 gündür beni akşama gayet güvenli bir şekilde ulaştırdı.

    Watch 4 classicteki deneyimim ise böyle olmadı, o gerçekten günü çıkarmadı. Ancak ona fabrika verilerine dön vs uygulamadım nasılsa bir saat değil mi diye. Ama haftasonu aynı işlemi ona da yapacağım.

    Bu telefon, 2.5 yıllık a52 kullanıcısı olarak beni üzmedi şarj performansı olarak, diğer hususlarda konuşmaya bile lüzum görmüyorum. Xperia x telefonumun kompaktlığı hep özlediğim bir konuydu, buna da ulaşmış oldum.

    Açık ve net, tavsiye ediyorum. Umarım bu 2 günlük kullanıcı deneyimim uzun vadede de devam eder ve S26yı alır geçerim sonra.
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ktfark K kullanıcısına yanıt

    Full mobil veri ve 120 hz ile konum bluetooth vs hiçbirini açmıyorken maksimum 3.5 saat ekran süresi gördüğüm için ve zamanla düzelmediği için iade ettim yahu telefonu %100 şarj ediyordum balkona çıkıp sigara içip içeri girince % 97 kalıyordu şarj bu sırada da yaptığım tek şey chrome'da gezmek :) kamerası kasası ekranı çok iyi hatta kamerası gece çekimlerinde bu fiyata imkansız işler başarıyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgox -- 30 Mart 2024; 11:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt

    Sabah 10 gece 22:00 arası bahsettiğim kullanım senaryosunda %50 şarjı gitti telefonun. Fazlası vardır, eksiği yoktur bu arada bahsettiğim senaryonun. En basitinden health çalışıyor arkada sürekli. Bu bana yeter günlük kullanımda.


    Ben dediğim işlemleri yaptım belki etkisi olmuş olabilir. 3.5 saatte kalsa ekran süresi benim için de kabul edilemez olurdu. İşlemcisi %15 daha verimli çalışıp 300 mah daha kapasitesi olsa, uzun yıllar götürecek bi cihaz olurmuş şüphesiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benim kullanımım saat bağlı kulaklık bağlı full mobil veri SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ktfark K kullanıcısına yanıt
    Detaylı inceleme için teşekkürler. Kılıf linkini de paylaşabilir misiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugururuk U kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Spigen Galaxy S22 Plus 5G Kılıf Rugged Armor Matte Black Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s22-plus-5g-kilif-rugged-armor-matte-black-p-HBCV00001EYQF9?magaza=Hepsiburada


    S22 plus'ın spigen kılıfı 199tl, bizim S22'lerin 700tl? ne dersiniz fiyat iner mi buralara bekleyeyim mi? çok anlamsız bir fark bu.


    Aşağıdaki kılıfı kullanıyorum, tavsiye etmem. kamera kısmının olduğu sağ çerçeve tam oturmuyor, yan metal çerçeve görünüyor, içeri de toz alıyor.. spigen'den başka herşeyiyle tam olan bir kılıf daha görmedim ama aşırı geliyor bu fiyat farkı da. şimdi alsam 3 vakte 200lere düşeceği garanti =)


    https://www.amazon.com.tr/Galaxy-Kılıf-Zore-Silikon-Kapak/dp/B09WKF4KTR/ref=sr_1_24?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2SZH8YY3IJMCC&dib=eyJ2IjoiMSJ9.UUPsCakz7OPEXIwFRzKVAQ2N9PpQ4gMJt8wEF4oPIw-X4zPdq8eVuV_VzaswQrh8BBAVyRrRel2l4hFomuzUvHGFoqpUJl1JpF54en8G0Gl1EOJQklYgOVJlnhMYX0KcVo3jGdpluGCrNR8jeACbA5qabsMtxcFNcgaMagrFat560LvclJd9NXFtB9a9WCHeJ2rwO0TvLJZr3LoiteE-ivFLGSzQBoRIKi9qkmvloq0IeYgTZI8pVbbb1AqM5-viPudwB9z-0bTz1fqIe8bmWT1rrA0A9xvtOuHYZ0O2P8E.V0FQOAy0XOu4UDuA-U5vxnbvt23jC-gri-VSgKXD-gw&dib_tag=se&keywords=s22+zore&qid=1711830902&sprefix=s22+zore%2Caps%2C162&sr=8-24




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 30 Mart 2024; 23:39:37 >




  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt



    Hocam buna ne dersiniz ? İndirim ile birlikte sepette 462 TL'ye iniyor. 660 TL normal fiyatı, bu ürün iyi derseniz alacağım ben de. Piyasada pek S22 kılıfları olmadığından diğer modellere nazaran fiyatı biraz daha fazla ne yazık ki. Dükkanlar bile S22 ultra ve üste elimizde mevcut diyor direkt sorulduğunda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salas09 -- 1 Nisan 2024; 16:19:2 >
  • salas09 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer koruma istiyorsanız benzer fiyatta rugged armor olanı öneririm. Birde tough armor en iyisi diye biliyorum ama biraz pahalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salas09 kullanıcısına yanıt

    İade ettiğim telefon için amazondan 80 liraya şeffaf kılıf almıştım valla çok da güzeldi değer mi bu paraya?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salas09 kullanıcısına yanıt

    Ben bunun glitter crystal simli olanını (A52 için) almıştım, kılıf kaliteli ama birkaç aya sarardı gitti.. maalesef sararmayan şeffaf kılıf bulmak çok zor.


    Rugged armor en dengeli ve optimum kılıfıdır spigen'in. 400e bulsam bende alacağım.

  • Selam herkese, aklimda s23 256 vardi. Ancak fiyattan dolayi, batarya konusunda biraz tereddut ederek de olsa s22 aldim. Aslinda iki cihazin da hemen hemen ayni oldugunu ve aralarindaki en onemli fark yaratan noktanin batarya oldugunu ve cok da sorun olmayabilecegini dusunerek s22 aldim. Açıkçası cok baska bir cihazmis. Eminim s23 batarya konusunda daha da iyidir. A70 ten gectim. Batarya, bekledigim gibi benim isimi rahatlikla goruyor. Oyun vs yok. Mail, whatsapp sosyal medya vs. Ancak surekli disarida mobil olanlarin yanlarinda ya sarj cihazi ya da harici batarya olması gerekir. Bir de s23 nasildir batarya konusuda, onu da merak ediyorum acikcasi. Arada muazzam fark var midir bilmiyorum. Buradaki arkadaslar uzmandir ve daha iyileri vardir ama bu kilifi aldim, acayip memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba, s22 kullananlar memnun mu? bütçeme uygun olan ve beğendiğim telefon aslında ama okuduğum kadarıyla ısınan ve bataryası çabuk biten bir telefon.


    s21 fe, s22 arasında kaldım. s23 fe'de olabilirdi ama işlemcisi exynos ve kalın bir telefon.


    sizlerin değerli görüşlerini duymak isterim

  • first9 kullanıcısına yanıt

    Gün içinde telefon elinizden düşmüyorsa ve şarja erişim kısıtlı ise S22 almayın.. yarı yolda bırakır, şarj bitince telefonun ne kadar iyi olduğunun önemi kalmıyor. kapanıyor sonuçta cihaz =)


    bende dikkate değer bir ısınma sorunu yok o konuda bir şey diyemem.


    Eğer çok aktif bir kullanıcı değilseniz ve şarj imkanınız varsa , daha iyisi telefon wi-fi bağlı kalıyorsa gün içinde, tereddütsüz öneririm.. S21fe-23fe falan bunlar amiral değil. S22 her detayı ile amiral gemisi bir cihaz. bir küçük android telefon laneti olarak pek tutulmuyor orası ayrı.

  • first9 kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınma updatelerden sonra daha iyi duruma geliyor ama batarya maalesef biraz eksi, eğer oyun vs oynamıyorsanız bir günü çıkarır diye düşünüyorum. Birde ben updatelerden sonra sıfırlama vs. yapmadım belki o işlemlerden sonra biraz daha iyi duruma geliyordur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uhavukat U kullanıcısına yanıt
    S22 kullandım hatta şimdi s23 kullanıyorum. Batarya farkı nasıl diyeyim gerçekten çok farklı. Şöyle ki s22 bir kere sürekli ılık çalışıyor. Ben yazın da kullandım s22 maalesef o zaman berbat oluyor termal olarak. Bir de benim kullanımımda telefon sanki 3.5-4 saat ekran süresine fix ayarlanmış gibiydi. Wifi sabit kullanımda s23 1 saat daha ekran süresi veriyordur belki. Ancak günlük karışık kullanımda sıcaklık vs olarak çok fark var. S22 4 veriyorsa s23 6.5 verebiliyor yani. Fark muazzam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, düz S22'mi Mayıs 2022'den beri kullanan biri olarak öncelikle telefonu nasıl kullandığımı anlatayım. Telefon son sürümde ve aldığımdan beri sıfırlama/format, pil değişimi vs yapmadığımı belirtmek istiyorum. Oyun oynamıyorum, kamera kullanımım arada bir oluyor, günlük uygulamaları kullanıyorum ve sık sık müzik dinliyorum. Cihazda yüklü gelen kullanmadığım uygulamalar her zaman devre dışıdır, nadir kullandığım uygulamaları cihaz otomatik olarak derin uyku moduna alıyor, parlaklık ayarım otomatikte, senkronizasyonum açık, 5g kapalı. Son olarak S24 serisi ana konusunda 155. sayfada bulunan ayarlardan işime yarayanları yapmıştım cihazı ilk aldığımda.
    Gelelim ısınma ve pil ilgili yorumlarıma. Isınma gibi bir sorunu ben günlük kullanımda yaşamıyorum. Çok sıcak havalarda ve güneş altında tabii ki ısınıyor fakat bu senaryolarda ısınmayan telefon zaten yok. Fazla ısınırsa telefon ekran parlaklığını bir miktar kısarak daha fazla ısınmanın önüne geçmeye çalışıyor.
    Pile gelecek olursak, 2 yıldır bu şekilde kullanan biri olarak telefon hala benim 1 günümü çıkartabiliyor. Evet kasasından ötürü pili küçük fakat abartıldığı kadar kötü olduğunu da düşünmüyorum. Örneğin geçenlerde cihazı uzun yolda yoğun kullandığım günki pil performansını aktarayım; Sabah 6'da %100 şarj ile güne başladım. Yol boyunca mobil verim hep açıktı ve ara ara şebeke git gelleri yaşandı. Arabada güneş altında parlaklık hep fulldeydi, bu yüzden cihaz sıcaktı. 3-4 saat bluetooth kulaklığım ile spotify'dan müzik dinledim, yol boyunca whatsapp'tan canlı konum paylaşımı yaptım ve yarım saat kadar navigasyon kullandım. 2.30 saat ekran sürem vardı ve saat 16.00 civarı %30 şarjım kalmıştı. Bu senaryoda 2 yıllık bir pil de olduğunu düşünürsek benim beklentimi gayet karşıladı, herkesinkini karşılamayabilir tabii ki, şans meselesi de olabilir. Daha normal bir senaryoda ise akşam 9-10'a kadar beni idare ediyor ortalama 4 saat bir ekran süresi ile. Performans, tasarım, kamera konularında ise zaten söylenecek söz yok, fiyat bandındaki en kaliteli telefonlardan birisi. Fazlasıyla uzun oldu fakat umarım bir fikir verebilmişimdir. Alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Elimde hiç kullanılmamış 2 adet ( siyah ve yeşil) silikon kılıf ve bir adet şeffaf silikon kılıf var telefonu iade ettim boşa çıktılar Çanakkale merkezde olan varsa hayrına vereyim kullansın özelden veya buradan ulaşın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerebileceğiniz ekran koruyucu var mıdır ? Mevcut koruyucumda parmak izi sorunu yasıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.