Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.506
Cevap
185
Favori
831.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düz s22 telefonumu satacağım. Faturalı, kutulu, garantili. 2024 Eylül'e kadar garantisi var. Kutu içeriği ne geldiyse aynı şekilde vereceğim. Bataryası hariç memnun olmadığım bir yanı yok. Bildiğiniz şeyler, yoğun kullanımda günü çıkarmayan batarya ve kasada boya atmaları. Harici bence kusursuz bir telefon. Alır almaz kamera lenslerine ve ekrana koruyucu film taktırarak kullanmıştım. Pazarlık yok, son fiyat 15 bin. S23 e geçtiğim için satıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flypow3r kullanıcısına yanıt

    Batarya ne kadar fark etti?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt

    Daha yeni başladım kullanmaya ancak bariz bir fark var. Ekran süresi bakamıyorum one ui 6.0 ile gitmiş. S22 de 4.5 saat görüyordum. Bunda tahmini 6 falan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada üzerinden S22 verip İphone 13'e geçen oldu mu arkadaşlar? Batarya konusunu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon’dan kampanyaya katılarak S22 Beyaz + Watch 4 Classic 46 mm siyah sipariş verdim 20.300₺ geldi bana.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krki K kullanıcısına yanıt
    Allah şimdiden sabır versin hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Ya aslında S22'nin de batarya yeterli. 3700MAH ile günü çıkarabilirsiniz, ama olay Samsung üretimi olan bir işlemci, işlemci dehşet güç tüketiyor. Yoksa S22'de de teorik olarak 5-6 saat pil kullanımı yapabilirsiniz. 3000mAh cihazlarla bile 6-7 saat kullanım yapılabiliyor. 3700MAH S22 mi kullanamayacak. Exynoslu modelde de bu durum var, muhtemelen Exynos 2200'ü artık üstüne Snapdragon 8 Gen 1 diyerek mi verdiler anlayamadım. İkisinin de performansı birebir aynı. İkisi de verimsiz, fazla güç tüketiyor.

    8 Gen 2'li 4500MAH cihazım ile 6-7 saat rahat görüyorum zorlasam 8 saati göreceğimi umuyorum. Oyunda güç tüketimi artıyor sadece o da normaldir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krki K kullanıcısına yanıt

    üzücü. hem iyi günlerde kullanın hem geçmiş olsun.

  • Merhaba herkese, cihaz sıfır bir şekilde 20.03.2024 tarihinde elime geçti 4-5 günlük deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle ileride uzun kullanım deneyimimi de paylaşacağım.


    Cihazın kronik sorunlarından başlayalım:


    Isınma: Telefon ilk kurulum kısmında çok ama çok ısındı, kurulum bittikten 2-3 saat sonra bir daha ısınma hissetmedim kılıfsız kullanmama rağmen.


    Pil: Evet bu telefonun da kusuru bu maalesef. Ekran süresi rezalet gerçekten, bu segmentte bir cihazdan beklemeyeceğiniz kadar kötü. Üç buçuk saatlik ekran süremin ardından pilimin yüzde 15'e dayandığını görünce gözlerime inanamadım. Hemen Samsung Shop'ta eğitim programı indirimiyle 500 TL'ye Powerbank sipariş ettim ve benim tüm derdimi çözdü. Günlük hayatta telefonu fazlaca kullanacaksanız ve powerbank taşımak hoşunuza gitmiyorsa bu cihazı önermem. Ancak ben bir öğrenciyim ve her dışarı çıktığımda yanımda küçükte olsa bir çanta taşıyorum.


    Cihazın artıları:


    Geri kalan her şey muhteşem aslında. Ben bu telefona A13'ten geçtim ve neye uğradığımı şaşırdım gerçekten. Ben hayatımda bu kadar kaliteli bir ekrana hiç bakmamıştım, gözlerim bayram etti adeta. 120hz gerçekten bambaşka bir şey. Kamerası, yazılımı ve çerçevesi gerçekten mükemmel. Çerçeve oldukça premium bir cihaz hissini veriyor ki öyle zaten. Ekranı bazı kişilere küçük gelebilir ancak ben 6.1" telefonlara bayılıyorum tam anlamıyla. Cepte abes durmaz, ağır olmaz ve tek elle kullanımda çok rahatlatır sizi. Ben oyun oynayan birisi değilim ancak oynadığım mini oyunlarda ne bir kasma, donma ve ısınma gibi bir sorunla karşlılaşmadım. Eğer yüksek hacimli oyunlar oynuyorsanız Youtube'dan testlerini izlemenizi tavsiye ederim.


    Sonuç


    Eğer powerbank taşımak sizi yoruyorsa ve günlük hayatta telefonu fazlaca kullanıyorsanız bu telefonu size önermiyorum, yarı yolda bırakabilir. Ancak kalan her türlü durumda bu cihazı size ŞİDDETLE tavsiye ediyorum. Beni fazlaca memnun etti ve verdiğim paranın karşılığını "şimdilik" fazlaca aldığımı düşünüyorum.


    Dipnot: Arkadaşlar kılıf siparişini verdim ancak ekran koruyucu önerileriniz varsa bekliyorum.





  • S22 cihazımı geçen gün yetkili servise teslim etmiştim sonraki gün almıştım. Ekranda amoled yanığı vardı, batarya ömrünü dolduruyor demiştim. Ekran ve batarya garanti dahilinde değiştirilmiş ancak telefonumun şebekesi çekmemeye başladı. Şaka gibi, kapalı alana girince anında cihazın şebekesi gidiyor, iPhone 13 ile sorunsuz kullanım sağlıyorum aynı operatör aynı yer de. Hatta cihazı servise vermeden önce de o konumda kullanıyordum. Şimdi bugün tekrar servise götüreceğim.


    Edit: Servis 30dk içerisinde flexleri değiştirip sorunumu çözdü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 25 Mart 2024; 19:38:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    gerçekten bu kadar kötümü ? snapdragon işlemci garanti bitiminde custom rom kurulabilir diye tercih edecektim .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • budamigoldiil B kullanıcısına yanıt

    telefonu yeni alan bir kullanıcı, yukarıda artılarını eksilerini yazmış. doğru şeylerden bahsetmiş. tekrara düşmeyeyim.


    samsung'un güzelliği ise one ui. 4 ya da 5 android sürümü güncellemesi de alacak telefon. 10 sene kullanmayı düşünmüyorsanız, custom rom'a pek gerek yok. zaten custom rom'dan bağımsız olarak, işlemcisi verimsiz cihazın.


    bir gün 11'de evden %100 ile çıktım, 17'de %15in altına düşmüştü. ekranı da fazla kullanmadım, youtube'dan videoları dinliyordum kulaklık ile.

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    yanıt için teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung pass e giriş yapamadığım için kayıt açmıştım, uzaktan bağlantıyla cihaza bağladılar, sorun çözülmedi ve o sırada telefona komple test yaptılar. Ekran görüntüsünü de bana attılar. Batarya döngüsü 752 de ve pil sağlığı %96 yazıyor. 14 pro cihazım da var 300 döngüde sağlığı %92ye düştü.

    752 devir için bu sağlık çok fazla değil mi? Ekran süresi 4 saat ancak alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • curiolus C kullanıcısına yanıt

    nereden yaptılar bu testi?

  • flypow3r kullanıcısına yanıt

    S22 oneui 6 dan sonra batarya 5-5,5 saatleri görüyorsun siz sanırım güncellemeden sattınız s22 yi

  • curiolus C kullanıcısına yanıt

    S22 nin sorunu batarya değil hocam s23 de 200 mah arttırdılar aynı bataryayı. Sorun işlemci de s8gen1 verimsiz çalışıyor

  • lugalzagizi kullanıcısına yanıt
    Yani dolayı yoldan batarya sorunu oluyor hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lordem kullanıcısına yanıt

    Kamera ve günlük işlemci konularında s23 ve s24 ü aratacak cihaz değil de maalesef batarya ve ısınma problem

  • lugalzagizi kullanıcısına yanıt

    Güncellemiştim. O kadar da kötü değildi ancak ben daha az şarj endişesi taşımak için değiştirdim ve şuan yaptığım değişiklikten memnunum. Sonuçta bariz daha iyi s23'ün bataryası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.