Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.645
Cevap
186
Favori
841.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yavuz5511 Y kullanıcısına yanıt

    Yok hocam onu kendim satacağım HTC desire 530 diye bir telefon vardı kenarda duran onu verdim

  • Keşke benimde elimin altında bir telefon olsaydı, 10₺ olsa okuturdum. Mi 9T'yide daha yüksek fiyata satardım, misal easycep. Çok daha fazla veriyor. Ama ne yazık ki bu şekilde işlem sağladım.

  • Tekrardan iletişime geçtim, nazik bir şekilde anlattım olayı. Telefon size teslim olunca oranın güncelleneceği belirtildi. Bana yarın teslim edilecek gözüküyor. Eski telefon için cuma günü gelecekler. Bakalım teslim sonrası bilgilendirme mesajı vs. gözükecek mi, yoksa zaten eski telefonu vermem. Çok daha yüksek fiyata satarım. 2000₺ verecekler diye hepsiburadaya veriyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz5511 -- 24 Mayıs 2022; 23:29:41 >
  • yavuz5511 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de yarın teslim olacak. Gelişme olursa bilgilendirir misiniz? Ben de size yazayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabii, buradan yazacağım.


    Bu arada arkadaşlar merak eden olursa diye eklemek istiyorum.


    Amazon üzerinden yurt dışından ESR markasının kılıfını aldım 200₺,

    amazon
    ESR Samsung Galaxy S22 (6,1 inç) (2022) ile uyumlu, Çok Yönlü Patentli Kickstand, Kristal Netliğinde Çizilmeye Dayanıklı Arka Kapak, Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09LCPHKZT/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3035QQWH1OFH7&psc=1

    (Kılıf elime ulaşınca fotoğrafını atarım.)


    Şarj adaptörünüde Vatandan 180₺'ye aldım.


    Ekran koruyucusu kaldı sadece, öneriniz nedir? Kendim alıp yapmaktan biraz çekiniyorum çöp ederim diye. Bir telefoncudan alıp yaptırmayı düşünüyorum, sonuçta garanti tertemiz yapıp veriyor. (Temperli sevmiyorum, çizilmeleri önlemesi yeter.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz5511 -- 24 Mayıs 2022; 23:55:30 >




  • yavuz5511 Y kullanıcısına yanıt

    Bulunduğunuz şehirde nettech varsa orada taktırın. Ama kesme değil paketten çıkanlardan. Ben 50 tlye taktırdım cam yok gibi. Parmak izini de yokmuşçasına okuyor.

  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar’da eninde sonunda almışlar fakat geç olmuş. Ben fiyatı göremedikten sonra güvenemedim. Kampanya Kazanımı 2000 TL’yi göremiyorum. Ben biraz takıntılıyım. Sonuçta senelerin OKB’lisi olarak ben istisna kalıyorum. Birde destekte iade hakkı bittikten sonra ek ödeme verilecek dediklerinde, benim için olmaz dedim.

    Siz haklısız forumda erken veya geç, herkes almış ama ben ispat edemem. Elimde bir ekran görüntüsü bile olmayacaksa, birde telefonu iade hakkı bittikten sonra ek ödemeyi alacaksınız diye ısrar edince dedim. Benim için uygun değil. Takıntılı insanım o sıkıntıyı çekeceğime S22 sevdamı ertelerim. Geç alırım elden alırım diye karar verdim. İptal ettim hocam fakat 2000 TL ek ödeme S22’yi iade etme günü bitmeden sistemde yazacak veya gelecek deseydi. Telefonu açmaz elimde tutardım. Hayırlısı olsun. Takıntı meselesi olmasa büyük ihtimal olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressten 60tl ye kılıf aldım.61 tl vergi çıkarmışlar..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, ben de halen S22'mi açamadım. Eski telefon bugün firmaya ulaştı, bakalım geri ödeme için ne zaman aksiyon alacaklar.

    Bu esnada kılıf satın aldım. Biraz tuzlu oldu ama Spigen Ciel by Cyrill siyah kılıfı aldım. Son olarak ekran koruyucusuna ihtiyacım var. Başlıkta da 30 sayfa kadar geriye giderek baktım ancak kolay ulaşılabilir, parmak izinde sorun çıkmayan tavsiye göremedim. Aliexpress olanda 15 gün beklemem zor, paralelde onu yine alırım ama 15 gün ekran koruyucusuz kullanmak istemem. Yukarıda nettech denilmiş ancak pendik diyor, aşırı uzak..

    Spigen modellerine baktım ancak yorumlar çok tutarsız. Kimisi parmak izi iptal demiş, kimi tekrar tanımlayınca çalışıyor demiş.

    Başka çözüm önerisi olan var mıdır ekran koruyucu için?

  • Bir de ek olarak, kablosuz kulaklık alan oldu mu aranızda? Kulaklık çok sık kullanıyorum, açıkçası kablosuz kulaklık meraklısı da değilim, s9 umda klasik kablolu kulaklık kullanıyordum ancak bu cihazda kablolu kulaklık girişi olmadığından mecbur kablosuz bir model satın alacağım.


    Galaxy buds 2'den genel olarak insanlar memnun gibi. veya bu kadar para vermeyip 200-300 tl lik bir ürün de iş görür mü?

  • cnsuff C kullanıcısına yanıt

    Kablosuz kulaklık almanıza gerek yok hocam. Type c to 3.5mm kulaklık dönüştürücü alabilirsiniz. Samsungun orjinali 100-150lira civarı. Kablosuz kulaklık olarak buds2 var bende, telefonun yanında hediye gelmişti. Kaliteli kulaklık ancak bende s9 dan kalma kablolu akg kulaklık var. Onun basları falan daha tok, daha güzel geliyor bana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz5511 Y kullanıcısına yanıt

    Şarj adaptörü düşünenler için a101de 25w Ta800N modeli (kablosuz olan) sepette yüzde 10 indirimle 161e geliyor. Mediamarkt ta Ta800X(type c kablosu içinde) 197tl.. En uygun fiyatta, orjinalliği kesin ürünler. Trendyol vs sitelerde daha uygunu olabilse de çoğu sahte.. Siz de vatandan iyi almışsınız hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece internette gezinirken Amazondan S22 yeşili 12950TL ye 6 taksit olarak sipariş geçtim bakalım. Fiyat daha da düşer mi düşmez mi ikilemde kaldım. Taksit yapınca bastım direkt butona. Umarım memnun kalırım. Nasip bu zamanaymış.




    Hepsiburada da telefon yenile ek destekle uğraşmak istemedim. Öyle 11k civarlarına geliyordu ama taksitli almak daha işime geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 25 Mayıs 2022; 1:18:33 >
  • verdiğiniz örnekleme bir fikir oluşturdu bende. Büyük ihtimalle geçiş yapacağım s22 ye. teşekkür ederim değerli bilgiler için.

  • Spigenin ekran camlarında sıkıntı mı var? Parmak okuma açısından yorumlar da hep sıkıntılı olduğundan bahsedilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Spigenin Uygulaması kolay olan cam modeli mi hocam?


    Umarım Spigen ilerde ürünü yenileyip düzeltir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam. Tam anlamıyla berbat. Bir parmağı 4 kere tanıttım yine de 5-10 kere basınca ancak algılıyor. Hem de baya bastırmak zorunda kalıyorsunuz. Spigen'den kaçarak uzaklaşın. s22 için ekran koruyucusu tam bir çöp.


    @ssavtak hocanın tavsiye ettiği ekran koruyucu var. Onu kullanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Mayıs 2022; 3:22:4 >
  • Spigen film kullanıyorum Önceki telefonum s10+ ta da çok kullandım fakat bu sefer ürünü geliştirmişler Parmağın kayma hissiyatı çok kötüydü kaymıyordu ve ekranda film takılı olduğu çok rahat belli oluyordu görüntüden Şimdi ise s22ler için olan üründe bu sorunlar yok Nerdeyse normal camdaki gibi kayıyor parmak ve görüntüden nerdeyse hiç anlaşılmıyor ekranda bişey olduğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz5511 Y kullanıcısına yanıt

    Easycep sattığınız cihazin yurt dışı olup olmamasina bakıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.