Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hamza06018 , hamza06018 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.607
Cevap
187
Favori
837.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 85% kadar mı 100% kadar mı şarj ediyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sipariş verdim bende de 2000 lira görünmüyor. Sadece 20 lira yazıyor. Ben de kutuyu açmadan düzelmesini bekleyeceğim artık yarın geldiğinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Ben 100 e kadar şarj ediyorum. %10 - 15 arası şarja koyuyorum.

  • Arkadaşlar merhaba. ben şu an ip12 kullanıyorum. bundan önce samsung olarak devam ediyordum.son 2 cihazım note 20 ultra ve s21 ultra idi. ama ufak kompakt bir cihaza geçmek istiyordum ve iphone 12ye geçtim. ama s22 aklımı çeliyor teknoloji marketlerde inceledim bu sefer güzel olmuş. tek sıkıntım batarya performansı. bu konuda fikir verirseniz sevinirim. ben şu an ip 12 de bugün için söyleyeyim sabah 8.00 da şarjdan çıkardım ve şu an 15:50 ve şarjım %47 ekran sürem 2 saat 47 dakika oyun oynamam hiç. sosyal medya konuşma mesajlaşma sadece. günde 1 foto anca. wifi,bluetooth hep açık. ekran ışığı hep full açık kullanırım. ayrıca incelediğimde extra parlaklık var s22 de alırsam hep o açık şekilde kullanacağım ben. sizce bu senaryoda nasıl olur s22. oneplus 9 pro ve s22 arasındayım açıkcası. Ama gönlüm samsung ve one Uİ diyor.Teşekkür ederim şimdiden. İyi forumlar.

  • Destek taleplerim > eskiyi yenile ekranında bulunuyor bu sayfa. Telefonu sepete eklemeden önce Eski ürününü yenisi ile değiştirmek ister misin? yazısının yanında yer alan Faydalan butonu ile işlem yapıyorsunuz eski ürününüz ile ilgili sonrasında telefonu sepete ekliyor ve satın alım işlemini gerçekleştiriyorsunuz (satıcının Hepsiburada olması şart).


    Sonrasında Destek taleplerim > eskiyi yenile ekranında teklif tutarının hemen altında kampanya kazanımı tutarı yer alması gerekiyor. Telefonu teslim etmeden, telefon siparişini geçtriği anda bu ekranda 2000 TL + teklif tutarı gözüküyor.


    Eğerki siz göremediyseniz ya Hepsiburada satıcısından almadınız yada farklı bir sorun var. Destek ile iletişime geçmeniz gerekli diye düşünüyorum.

  • Crebros C kullanıcısına yanıt

    Ek olarak dün onayı verilen 2000 tl iade az önce kredi kartına yatırıldı. Yaklaşık 24 saatte geçmiş oldu karta. Hesap kartı ile yaptıysanız ödemeyi bu süre ortalama 4 gün olacaktır

  • Crebros C kullanıcısına yanıt

    Sadece telefonu göndersem yetiyor mu, şarj aleti falan istiyorlar mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamlar selam, bana arkasını net biçimde gösteren ve ince s22 şeffaf kılıf önerebilir misiniz ? Hepsiburada satıcılı samsung marka bi kılıf buldum ama rengine buzlu şeffaf diyor. Var mıdır kullanan veya öneride bulunan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanyc kullanıcısına yanıt

    Sadece telefon yeterli. Farklı bir aksesuar talep etmiyorlar.

  • @ssavtak

    Dostum Ekran koruyucu tavsiyen icin cok tesekkur ediyorum,

    Dun geldi,bugun takma sansım oldu gayet memnunum,

    tum ekranı kapatıyor dokunma hassasiyeti ve parmak izi okuyucusu sorunsuz calısıyor,

  • Santini.737 S kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Memnun olduğunuza çok sevindim. Bende halen kullanıyorum. Yedek iki tane daha olması da güven veriyor. Bu işi çözmüş olduk. Kafamız rahat. 😊😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada 12999₺ mu şuan benmi yanlış görüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de araç şarj aleti düşünenlere tavsiyemi yazayim,


    amazon
    Belkin Çift USB Araç Şarj Cihazı 24 W USB-C Kablosu, Boost Charge Çift Bağlantı Noktalı Araç Şarjı, 2 Bağlantı Noktalı USB Araç Şarjı, CCE001bt1MBK
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08558BTD2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

    10 gundur kullanıyorum,

    Artıları,

    + Kablosu çok kaliteli,

    + şarj aleti çok kaliteli oyanama yapmıyor,

    Evde de hızlı şarj kullanmıyorum, araçta navigasyon ve ekran kapalı ise evdekiyle aynı şarj süresini veriyor takriben 2dk da %1 şarj artıyor,

    Ekran ve navigasyon açıksa 3dk da %1 artıyor gibi

    Eksileri,

    • Hızlı şarj yok


    hızlı şarj şart demeyenler için tavsiye ederim.





  • 14-15 gün sonra sistemde gözükecek diyor hocam. Bildiğin mağdur edecekler. Ben iptal ettim. İade etme süreci bittikten sonra verilecek dendi. Şikayetvarda da mağdur olan kişiler mevcut, ben de olmaz dedim yanıldım.

    Size önerim arayın, konuşun. 2000 TL ek ödemenin bildiğin üstüne yatmaya çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 24 Mayıs 2022; 17:20:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayet var ı bilemiyorum ama bu konuda iki aydır bu kampanyayadan faydalanan herkes geri ödemesini aldı. Bir daha düşünün isterseniz. Yeni mi başladı bu mağdur olanlar. Biz burada daha hiç rastlamadık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce hepsiburada müşteri temsilcisi ile görüştüm bilgisiz biriydi kampanyayı okudu bana. İadenin yatması için eski telefonunuzu teslim etmeniz gerekiyor dedi. Gerçekten öyle mi oluyor eski telefonu teslim etmeden ek ödemesini alan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Buradan takip ettiğim kadarıyla öyle olması gerekiyor. Önce eski telefonun iadesi gerçekleşmesi lazım. Sonra o iade easy cep tarafından onaylanıyor ve son teklif tutarı alıcıya ödeniyor. Bunun hemen akabinde de Hepsiburada S22 için 2000 TL S22 Plus için 2500 TL yi alıcının kartına iade ediyor.

    Bu süreç tamamlanmadan 2000 TL ödemesi yapılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 24 Mayıs 2022; 19:22:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her şeyiyle bugüne kadar ki en dolu Samsung sayfası olma yolunda ilerliyor konu. Umarım Note 2 konusu gibi kullanıcılar oturduktan sonradetaylı paylaşımlar da olacak konuda.

  • campcamp kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar ,


    Mesela ben SE 2020 kullanıyorum ve pil sağlığım %84 olmasına rağmen sabah 8'de evden çıktığımda öğleden sonra saat 2 gibi şarjım %30 seviyesine iniyor kaldı ki aşırı kullanımım olmaz en fazla instagram online gazete haberleri whatsapp kullanırım.


    İphone 12 güzel telefon ekran da güzel ama batarya seviyesi özellikle 12 serisinin bariz şekilde düşük seviyede. S22'ye geçiyor olsanız bile bariz bir batarya düşüşü hissetmezsiniz yeni yeni güvenlik güncelleştirmeleri ile birlikte cihaz rayına oturuyor. Kaldı ki ios sistemlerde de aksine kutudan çıkan yazılım süper performans verirken güncelleme yamalarıyla birlikte batarya süreleri kısalıyor.


    Kamera konusunda cihaz gerçekten çok iyi hele o ışıkta aydınlık yansımaları parlamalar yok ön kamera da netlik süper durumda gece modunda bile 13 pro serisine kafa tutuyor resmen. Zaten pro kullanıyor olsanız bile o lidar sensörüne asla geliştirme güncellemesi vermiyorlar doğru düzgün şekilde.


    Kasayı da güzel yapmışlar çıplak elle tutuşu S21'e göre %50 iyileştirilmiş durumda kılıfsız bile rahatlıkla kullanılır 13'de yer alan yeşil renge göre de renk konusunda daha başarılı olmuş yani bence cihaz olmuş. Batarya konusunda sadece endişeniz olursa da süreli koyu mod'da kullanabilirsiniz. Benzer durum İphone için de geçerli malum Apple'da komple tüm arayüz bembeyaz olunca da şarj hızlı bitiyor (11'e göre)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.