Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.837
Cevap
118
Favori
817.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de oneplus 8t ile s20 arasında kaldım da küçük telefon seviyorum malum piyasada küçük telefon kalmadı. 8t ile s20 arasında çok boyut farkı var mı gerçekte?
  • sgb5361 S kullanıcısına yanıt
    Biraz fark var tabi S20 ile S20 Fe bakın fark aynı sayılır aradaki gerçekten küçük telefon pek kalmadı S10e serisi küçüktü bi nebze S20 gene tabi şu döneme göre küçük sayılabilir zarif ve ince bir telefon S20 ama pil ve performans olarak çok daha iyi 8T ve hiç black crush yok ama S20 serisinde var bu olay en beteride S20 Fe de oluyor Black crush ın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tucsonFL kullanıcısına yanıt

    Hocam yeni cihazın hayırlı olsun güle güle kullan. Bende de düz S20 var memnunum, sadece geceden sabaha %5-6 şarj düşüyor birde arada sırada ısınıyor :) ( Benim cihazda her şey aktif dibine kadar kullanıyorum :)


    S20 FE Snapdragon versiyonlusu acaba TR ye gelecek mi, gelince değişim kampanyası ile alsam mı diye düşünmüyor değilim :) Tek korkum kamera çok geride olur mu ? Birde boyut olarak tek elde kullanımda sıkıntı çıkarır mı :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tucsonFL

    Çok teşekkür ederim, sağ olun

    A72 kullandım ilk çıktığında almistim yalniz cihazın dokunmatiğini begenmedim, böyle bir yere dokununca s serilerinden daha geç algılıyor, öyle büyük bir süreden bahsetmiyorum ama anlamıştım farkı. Böyle birsey hissettiniz mi? Belki güncellemeler ile giderilmiş olabilir ondan merak ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    Yok hocam hiçbir fark hissetmedim dokunmatik tepkisi konusunda. Hassasiyeti iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. O konuda tam bilgim yok valla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

    S20+ düşünen arkadaşlar aksam üstü 100 şarj edip gece yoğun kullanımdan sonra bu sabahta biraz kullandım şarj yarıya indi değerler bu şekilde yaklaşık 10 gündür de kapatılmadi 60hz Wqhd+ çözünürlükte kullanıyorum wifi full açık konumda açık kalmış genelde işim olunca açıyorum ek ayar yapmadım sadece chrome ve face devre dışı csc DBT son mayıs güncellemesindeyim.
    Daha önceki samsung cihazlarimda bir kaç gün yeniden başlatmayınca hantallasiodu kasiodu bunda hiç hissettirmiyor yağ gibi akıyor o yüzden bunuda paylaşayım dedim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SON OF GOD -- 16 Mayıs 2021; 8:57:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • S20 plus güncelleme ile ısınma sorunu kalkmış doğru mu Hala alınırmı .yoksa p40 a yöneleceğim 60 haz ekran aynı fiyat ikisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende s20 plus var. Arkadaşımda iphone 8.. snapchatteki aynı efektleri köpeğımde denedik. Benim tel efektleri görmedi :) paramıznan rezil olduk eyi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma sorunu güncelleme ile kalkmaz, isterse 100000 güncelleme gelsin exynos 990 da ısınmayı engelleyemez. Güncellemeden sonra ısınma kalktı diyenler genelde psikloljik bakıyorlar olaya, bakın bana exynos'lu ve sd işlemcili s20+ getirin size exynos da ısınmanın kralını göstereyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Hocam kısmen haklısın
    Tabii ki donanımsal bir sorunu yazılım ile tamamen çözemezsin

    Ama şu da bir gerçek ki bu cihaz ilk çıktığı zamanlarda İlk birkaç ay herkes cihazın cayır cayır yandığını söylüyordu
    Şuan ise son güncellemeler sonrasında sorunu tamamıyla çözemeseler bile, eskiye oranla bayağı bir yol kat etmişler gibi görünüyor

    Tabii her ne olursa olsun 990 sorunlu bir işlemci Orası ayrı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

    Exynostaki mongoose çekirdekleri ısınmaya sebebiyet veriyor en ufak bir şeyde. Azıcık telefonla haşır neşir olmaya başlandı mı cihaz hemen ılık çalışmaya başlıyor üstelik bir de dışarıda mobil veride kullanılıyorsa 37-38 derecelere çıkıyor cihaz sosyal medya gezinmelerinde dahi. Exynosta hiç ısınma yok denemez o sebepten.

  • Bende samsung s7 de var. samsung gear sanal gözlük kullanıyorum bazen. Cihaz 10 15 dk lık oyun suresince ısınınca cihaz çok sıcak diye uyarı gelirdi. Oyun yarıda kalırdı. En son çare usb den powerbankla çalışabilen vantuzlu mini fan almıştım. Telin arkasına sabitleyip oynuyordum. Hala da oynuyorum :)

    Samsunglarda hep var bu sorunlar. S20 lerde de ısınınca aynı mı oluyor? Oyun duruyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 16 Mayıs 2021; 13:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar doğru anlayıp anlamadığımı öğrenmek için soruyorum. Şimdi ben de cihaz var diyelim. Frijadan mesela almanya DBT romunu bulup indiriyorum (orda binary seçmem gerekiyor mu?) Daha sonra odini açıp cihazı bağlayıp tek tek kök dosyaları seçiyorum. Home csc seçersem telefon sıfırlanmıyor heralde. Sonra yüklüyorum ve telefon almanya romuna geçiyor. Buraya kadar heralde doğru anladım diye düşünüyorum. (Bunları yaparken de samsung ve google hesaplarımdan çıkış yapmam gerekiyor mu?)

    Peki daha sonra atıyorum telefonu garantiye vermem gerekti. Tekrar turkiye romuna geçirmem gerekiyorsa cihazı yine frija da TUR cscsinde indirip yine yukarıdaki gibi odinden kuruyorum ve böylece tekrar Türkiye romuna geçmiş oluyorum bitiyor degil mi?

    Bu ilk açıklamalarda google phone uygulamasından da bu yapılıyor falan yazılmış ama bu işlemlerle o aynı mı şimdi? Ve o google phone ile hiç pcye bağlamdan yapmak daha kolay değil mi? Ordan peki tur cscsine geçmek istersek ne yapacağız?

    Son sorum da saçma olacak ama bu custom ve stock rom arasındaki fark nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Mayıs 2021; 16:50:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

    Güncelleme ile işlemcinin frekansını kisarlar ise işlemci ısınmaz :) kimsenin de haberi olmaz. Yüzde 70-80 performansında çalışır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üşöö

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kimsenin ruhunun duymayacağını sanmıyorum. Birçok insan her güncelleme sonrası telefonlarını performans testlerine sokuyor. Orada işlemcinin alacağı puan ile çok rahat ortaya çıkacaktır kanısındayım.

  • Arkadaslar hal bir karasizlik yasiyorum plus buyuk diye tercih etmek istemedim iphone se ile s20 arasinda karasizim sizce ne yapmaliyim Adana dayim malum isinma isi sikinti olmasin
  • buzdan01 B kullanıcısına yanıt
    Iphone se al bak keyfine.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar AliExpress üzerinden almanyadan gelicek tanıdıpa bu cihazı aldıracağım şimdi U/U1 versiyon diyor bu Türkiye de sıkıntı yapar mı güncelleme alır mı?


    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.