Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.520
Cevap
326
Favori
1.702.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Redditte türkiyeden pek çok kişi güncellemeyi aldığını yazmış. Herkese gelmesi yakındır fakat kararsız kaldım şuan çok memnunum telefondan android 10 gelince kurmalı mı yoksa kalmalı mı bunda? Otomatik update i kapadım belki 10 a geçmem diye. Forumda android 10 u kuranlar bi el atsın ne yapmak lazım sizce :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddit'e göre Türkiye'de S10 için Android 10 çıkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10e 'yi kurcalıyorum birkaç saattir, gerçekten güzel telefon ortaya koymuş, bu sefer samsung. Uygulamalar performans açısından fark ettiriyor, note 8 e kıyasla. Kamerayı da geliştirmiş, samsung. Exynos olduğu için gcam nasıl yüklerim diyordum, ama gerek kalmadı. Yanız ön kamera sanki biraz, düşük gibi mi bana, kamera yazılımı 9.


    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 3 Aralık 2019; 20:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Ön kamerada gece modunu kullanırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi subredditte konuşuluyor acaba? Benim cihazıma gelmemiş güncelleme de oradaki yazılanları da merak ettim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • internetten ekran koruyucu bile zor aldım. Telefon falan alamazdım herhalde mağazaya gidip muhatap bulmam gerekiyor benim bu konuda bir parça eski kafalıyım. Televizyon, bilgisayar, telefon gibi ürünleri netten almak istemiyorum. Gerek kargo gerekse iade işlemleriyle uğraşma falan sıkıntı geliyor bana
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Diğer android 10 cihazlarda nasıl acaba. Google mı değiştirdi bu pil menüsünü?
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız hocam fakat arada çok fiyat farkı olduğu için 3 yıldır internetten alıyorum telefonlarımı. Şükür bir sorun yaşamadım hiçbiriyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben yine bir konuda danışmaya geldim :D telefonun ön camına kavisli koruyucu cam taktırdım hem de iyisinden falan dedi tanıdık bir telefoncuydu abi yani inanırım. Ama ertesi gün kabardı koruyucu cam :( bu hep olmaya mahkûm bir problem mi acaba siz nasıl kullanıyorsunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FrostFear F kullanıcısına yanıt
    Ben de kavisli koruyucu kullanıyorum. Sert olan sıvılı camlardan. İlk taktırdığımda bir telefoncuda taktırmıştım. 15 dk falan sürmüştü tüm uygulama. Ama daha eve giderken cebimde telefon dik durduğu için araya döktüğü yapıştırıcı aşağı doğru akmıştı. UV ışığı yeteri kadar tutmadığı için yapıştırıcı kurumamıştı. Sonra biraz bu konuda titiz olduğum için internetten aynı camdan sipariş ettim ve kendim evde uyguladım. UV ışığı nerden baksanız yarım saat bir saat tuttum ekrana. 2 aydan fazladır kullanıyorum, herhangi bir atma hiç olmadı. Eğer size de bu tarz bi cam taktılarsa UV ışığı az tutmalarından dolayı sorun yaşamış olabilirsiniz.

    Bunun haricinde bir de şu sorunla karşılaştım. Ekran kavisli olduğu için koruyucu camın kenarları biraz korumasız kalıyor gibi. Özellikle telefon kılıfları, camın kenarından altına girip kaldırabiliyor. Kılıfı çıkarıp takarken cam kaldırdığım çok oldu. Şimdi çıkarıp takarken köşelere falan çok dikkat ediyorum camı kaldırmamak için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. 👍🏼

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    aslında elinde bir ışık vardı ama ben çok incelemedim bıraktım sonra aldım , herhalde dediğiniz gibi oldu durum . Kendim beceremem de yaptırırım bu sefer dikkat ederek. Teşekkür ederim
    Kılıf konusunda benim kullandığım kılıf koruyucu camın üstünde kalıyor o yüzden boşluk oluşmuyor arada ama evet çok kolay bi şekilde takılıp kalkabilir camlar.
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Ben de bu uv koruyuculardan alacaktım ama bir çok farklı marka fiyat olduğu için vazgeçtim. Yani gerçekten iyisi olsa bastır parayı al, yurt dışında çok güzel kitler var. Ama bizde çok ucuz olan dandik ürünleri dünya paraya satıyorlar. Ürünün bire bir görseli yok nette. Telefoncuya gidiyorsun adam kazıklama peşinde. Nerede ticaret ahlakı olmayan adam var hepsi dükkan açmış

    Bakalım ben zore marka zum body diye bir koruyucu aldım. Ön arka kavisli jelatinmiş. Kullandığım kılıf kenarları şişkin olduğu için ekstradan cam falan alıp ekranı kalınlaştırmak istemedim. İnşallah kamera deliği vardır yoksa büyük hayal kırıklığı olacak benim için.

    UV koruyucuları da arada sıvı olacağı için kamerayı kapatsa da görüntü kalitesini bozmayacağını düşündüğümden alacaktım ama emin olamadım. uv sıvı bir de biraz sakat, giriş çıkışları iyi kapatmak lazım yapmadan önce. Butonlara falan kaçtı mı, kuruyunca sertleşiyor ve butonlar basmaz duruma geliyor.




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu camı telefoncuda taktırmak baya mantıksızmış onu öğrendim. İnternetten kendin alıp uygulamak çok çok daha ucuz oluyor ve hiçbir fark olmadı bende. Gerçekten dükkanlarda herkes adam kazıklama peşinde. Marka olaraksa Türkiye'de internette gördüğünüz çoğu UV kit aynı aslında. Kutular farklı sadece.

    Bu jelatinimsi koruyucuları sevemiyorum çünkü darbeye karşı koruduklarına inanmıyorum hiç hocam. Sadece çizilmeye karşı koruyor gibime geliyor onlar.

    Son olarak da hocam o UV sıvı sertleştiğinde japon yapıştırıcısı gibi bir şey olmuyor. Normal, eski tip telefon koruyucu camlarının arkasındaki yapıştırıcı gibi bir şey oluyor. Benim uygulamamda mesela koruyucu camdan biraz taşmıştı kenarlara. Daha sonra onları kuru beziyle temizledim. Hiç leke falan da kalmadı. Zaten sıvının kohezyonu baya yüksek. Ahize deliğinin içine falan kolay kolay akmıyor. Bütün sıvıyı oraya dökmeniz falan lazım neredeyse. Yandaki düğmeler için de sıvıyı döküp, camı koyduktan sonra bezle etrafından dolanmak yeterli oluyor fazlalığı almak için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Neden Home csc degil de normal CSC yi flashliyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkaydj

    xperia z2 den geçtim mi9t promu derken s10e ile aranıza katıldım 2 gündür kullanıyorum telefon çok hoşuma gitti
    Hayırlı olsun
  • Güncellemeleri almak için mi ? rootsuz kullananlar sadece CSC atıyor sanırım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Hımm, kuruduğunda da viskozitesi koyu oluyor demek ki. Ben bir videoda izlemiştim, adam uv kit almış markalı bir şey. Beceriksiz yaparken yanlardan taşırdı hep s10'un tuşlarına falan girdi, sonra tuşlar zor basıyor diyordu camın kenarından taşmıştı o halde dondurdu ışıkla, kas katı kesildi sıvı. Onu kesmeye falan çalışırken camı mı kırmıştı yoksa yerinden mi sökmüştü bir şey olmuştu

    Jelatinler aynen dediğiniz gibi, darbe emme özelliği yok anca çizilmeye karşı koruyorlar. Bir süre daha idare edeyim o jelatinlerle de sonra uv koruyucu bakacağım ben de, merak ediyorum. Samsung'un kendi ekran koruyucu jelatini baya idare etti beni. Onun kalitesinde olsun yeterli şimdilik. Maksat telefonun sağında solunda çizik olmasın, belki s11 çıktığında değişim kampanyası iyi olursa değiştirmeyi düşünüyorum. Ama o kadar büyük ekranlı bir s11e alır mıyım bilemedim. Güzelim konsepti leş ettiler.




  • 
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.