Şimdi Ara

samsung galaxy s plus alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.el galaxy s plus veya s almayı düşünüyorum .galaxy s'i olanlar telefonu alırken nelere dikkat etmem gerekdigini yazarsanız. Aslında 0 almayı düşnüyordm.fakat teknosa fiyatı 1200 tl çok pahalı temmuzdan bu yana aynı fiyat düşmemiş sadec indirimlerde 1050 oluyor. başka nerede satıldıgınıda bilmedigim için bu yüzden ikinci el almaya kadar verdm.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: skoparak

    2.el galaxy s plus veya s almayı düşünüyorum .galaxy s'i olanlar telefonu alırken nelere dikkat etmem gerekdigini yazarsanız. Aslında 0 almayı düşnüyordm.fakat teknosa fiyatı 1200 tl çok pahalı temmuzdan bu yana aynı fiyat düşmemiş sadec indirimlerde 1050 oluyor. başka nerede satıldıgınıda bilmedigim için bu yüzden ikinci el almaya kadar verdm.

    Arkadasim ikinci el kadar berbat birsey yok paranin yettigi 0 telefonu al bence
  • 2.eli bırak o paraya 0 galaxy w al pişman olmazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gelecek3535

    2.eli bırak o paraya 0 galaxy w al pişman olmazsın.

    w süper amoled deil galiba tercihim Samoled almaktan yana onun için SGS plus almak istiyorum. Ama telefon yaygın deil. teknosa da çok pahalı sayıyor.onun için 2. el veya 0'ını daha uygun bulabilecegim bir yer arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skoparak -- 29 Mart 2012; 22:40:48 >
  • Nvidia Tegra 2 çift çekirdeli işlemcisi, 1gb ram olan Motorola Atrix 868TL iken başka bir şey alınmaz hocam, super amoled falan düşünmeyin ve fiyat/performans kriterine göre ürün alın.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946&SKU=TELCEPMOTATRIX




  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Nvidia Tegra 2 çift çekirdeli işlemcisi, 1gb ram olan Motorola Atrix 868TL iken başka bir şey alınmaz hocam, super amoled falan düşünmeyin ve fiyat/performans kriterine göre ürün alın.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946&SKU=TELCEPMOTATRIX


    tavsiyeni dikkate alıcam hafta sonu gidip bakıcam. Ama asıl konuda hala bir öneri alamadım.




  • Androidtelefonlari.com bu siteye bak bı.
  • galaxy s plus 850 tl ye satıyorum yurtdışı fakat kayıtlı sorunsuz 0 kutulu herbir aparatı mevcut düşürnürseniz pm atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.