Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
10.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok pahlı bir urun milet nasıl alsın 12 yada 10 tl kim verebilir zaten insanlar zorla geçiyor arabamı alıyoruz

  • Şimdi şöyle bir şey var. Spen için amiral gemisi gerekmeyecek, Simdilik belli değil ama tüm S21 serinde kullanılabilir. İstersen alırsın, istersen almazsın. Note serisi telefon alıp spen özelliğini kullanmayanlar olduğu gibi spen özelliğini sürekli kullanan kullanıcılar var. Ama uyumlu olduğunu bileceksin.

  • Saçma bir gerekçe. Note serisi sanki Lg nin falan da S21 in satışlarını arttırmayı planlıyorlarmış. Sırf note için Samsung alan bir sürü insan var. Bir de artık her telefondan bir tane olsun. Bıktık pro, ulta, plus, max vs den. Eskiden bir tane çıkıyordu gücü yeten aldığında iyi bir telefon aldım diyebiliyordu. Şimdi modelleri çeşitlerindirip fiyatları uçurdular. Bir maaşla amiral gemisi alabiliyorduk. Şimdi orta segmente bile yetmiyor maaş

  • Note10 plus kullaniyorum note20 den az farkı var,vatan bilgisayardan sordum note 20 ultra ile değişmeye gerek varmi ?hayır azıcık fark var bunun içinde değişmeyecek gerek yok dediler.

    Note 20 ultra note 10 pls hemen hemen ayni boy ve ekran ..nokia 5610 ultra kalemli sony ultra kalemle geliyormuş

    Samsung dan daha iyi.6.9 inc boyutu. 876 s.dragon kullanıyor cpusu......

    Turkiyeye gelirmiş? Servisi yokmuş sony ve nokia.ninin

    Kalemli 2.el note plus alın 6.000 lira. Sıfırı 6900 lira daha iyi..

  • Samsungun amiral gemilerini bitiren şey saçma salak ultra fan bilmem ne zart zurtlar çıkarması oldu la abi adam gibi S20 diye çıkar reklamını yap saçma salak karışıklık yapınca satamadın tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gördüğüm note sahipleri kalemi kullanmıyor.dünya bu forumdan ibaret değil.ortalama kullanıcıyı düşünmek lazım.satışlar da bunu destekliyorki gözlemim gerçekçiymiş demek.meraklısı poweruser kılıfla kalem kullansın yine


    galaxy fold3'te dahili kalem olacak diye okumuştum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 25 Ocak 2021; 18:3:52 >
  • Samsung'un en sağlam serisi note serisiydi, S serisi note serisinin yerini tutmuyor bence.
  • NIGRA kullanıcısına yanıt

    wake me uppp

  • bu saatten sonra samsung alınmaz. s10 serisi yine dena değildi.
    sonra düşüş başladı.
    jack girişi şarj aleti yok.

    sen apple mısın alo?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu telefona 16 bin tl para veren dolar milyarderidir heralde .. insanlar açlıktan ölürken bence çok gereksiz ve külfetli

  • s serisini sonlandirip note serisine katmak daha matikli olurdu.

  • Note serisi nedendir bilmem pek hoşuma gitmiyordu, kalemli telefon fikri ve kullananların elektriği beni pek heyecanlandırmıyordu. Bence S serisine yoğunlaşacaklar ve müşteriyi de oraya kanalize edecekler; zira piyasa nice markaların giriş çıkışından sonra çalkantılı dönemi belki de salgın sayesinde geride bırakacak gibi, birçok kişinin yazdığı üzere alınacak telefon sayısı bir elin parmaklarını geçmez iken Note serisine ayrı emek harcamak çok gereksiz gelmiş olmalı ki ben yerinde bir karar olarak görüyorum. Android yazılımı da telefonlar da belli bir tatminiyet seviyesine eriştiler...

    Apple başlığında ne prototip telefonlar paylaşılıyorken kalem çıkarılınca Apple'a koşarım diyenlere arkalarından su dökesim var, Apple SE serisi gibi korkunç bir seri çıkartırken Samsung çok daha ilgi çekici şeyler yaptı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pahalı note serileri alacağınıza duzgun bir ipad air falan alın çok gereksiz pahalı note serileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oblako O kullanıcısına yanıt

    Samsung Nokia olma yoluna çoktan girdi bile maalesef.


    Eski bir Note 2 kullanıcısı olarak keyifle kullanmıştım cihazımı. Hatta ROM bile düzenlemiştim (araklama yöntemi ile eheheh)


    Boş zamanım çoktu.


    Sonra ağırlığından ve büyüklüğünden dolayı S7 ile devam ettim. Halen de ediyorum.


    Note serisi harika bir seri ve bitirecekler demek.


    Samsung kapanışa oynayacak gibi...

  • Tamamem saçmalık, Note yoksa gidip hayatta S almam

    S in milyon tane rakibi var, onlarla nasıl başa çıkacaz diye düşünsünler, note bambaşka bi olay

  • gidip s21 serisine dokunun(ultra hariç) ardından s20 serisinden bir telefon sipariş vericeksiniz diyeceklerim bu kadar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolyordam35

    galaxy note fan edition tam bir efsaneydi

    De şarj süresi hariç gerçekten önde home tuşlu ve mavi rengi ile muazzamdı. Tek kamera da olsa bu günün Xiaomi ve diğer çin modellerine fark atarcasına çekimi vardı.

    Ondan kat kat üstün diye kağıt üstünde görünen şu an kullandığım P40lite bile belki yazılımsal kısıtlama veya belki donanımsal, 1080P de30FPS çekiyor. Fe de 1080 + 60 fps ve Ois var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 26 Ocak 2021; 0:58:18 >
  • son s ve note serileri hemen hemen aynı şeyleri kullanıyorlardı bir kalem farkı vardı isabetli karar olmuş

  • Samsung için bana göre tek alınabilecek model Note serisiydi. Bunu da sonlandırmış sağolsun Samsung ekibi. Bundan sonra Samsung kolay kolay almam.


    Elde çok fazla çeşit kalmadı ne yazık ki. Huawei desen ambargo uygulanıyor. Xiaomi desen ona da çok yakında Huawei e yapılanlar yapılacak. Bunlara ek olarak şu anda iyi bir amiral gemisi telefonu 14.000tl seviyelerinde açılıyor.


    İşin sonunda çoğu insan apple a kayacak gibi duruyor. Düz iphone ve SE modelleri ile apple samsung, huawei ve xiaomi kullanıcılarını gelecekte çalacağını gösteriyor.

  • Bence şuan Samsung'un en efsane telefonu Note10Lite, note7 toplatıldığında note 5 alıp, sonra sırayla note 8 ve note 9 aldıktan sonra note10Lite a geçen biri olarak bunu diyorum. Gerekirse plastik aksamlı olsun ama Note olsun, içinde de mutlaka FM radyo+SD Card desteği+Kulaklık girişi, şebeke üzerinden görüntülü görüşme olsun, bir de suya ve toza dayanıklı olursa, üstüne bir de katlamalı çift ekran gelirse tadından yenemez. Kamera performansı zaten note 5 bile myfonun son modelinden iyi, daha ne yapalım kamerayla, oturup uzun metrajlı film çekecek halimiz yok ya.


    Edit: Huawei Mate Xs, note serisi gibi s-pen'li olsa, fm radyolu olsa, suya toza darbelere daha dayanıklı olsa ve tabi ki şebeke üzerinden görüntülü görüşme olsa paraya kıyar Note10lite yerine bunu alırdım.


    Bence S serisi dahil tüm seriler kaldırılabilir, bir kaç model yeterli Samsung için, düz seri, düz kalemli, katlanır, katlanır kalemli. Hepsinde FM radyo, SD card desteği, şebeke üzerinden görüntülü görüşme ve suya-toza-darbelere dayanıklılık olacak tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 26 Ocak 2021; 10:1:46 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.