Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8 resmi paylaşımları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 8 resmi paylaşımları başladı


    Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’i tanıtmasına bir haftadan daha kısa bir süre kalırken resmi paylaşımlar da gelmeye başladı. İlk iki paylaşım modelin iki önemli özelliğini gözler önüne seriyor.


     


    İddialı özellikler


     


    İlk paylaşım arka kameranın optik yakınlaştırma özelliğine vurgu yapıyor. 13MP çözünürlüğünde çift kamera kombinasyonuna sahip olan cihazın 2x optik yakınlaştırma yapacağı ve yazılım desteği ile 10x seviyesine çıkacağı daha önce gündeme gelmişti.


     


    İkinci video ise S-Pen üzerine yoğunlaşıyor. Galaxy Note serisinin sembol aracı olan S-Pen bugüne kadar hep geliştirildi ve hep daha iyisi ile karşımıza çıktı. Videoda da hassas çizimler dikkat çekiyor. S-Pen teknolojisinde imzası olan Wacom’un 8192 hassasiyet seviyesinde tabletleri mevcut. Bu bakımdan çok daha hassas bir S-Pen kalem şaşırtıcı olmayacaktır.


     


    Ayrıca Bkz.Nokia 9 için ilk işaret geldi

    Özellikle iPhone 8 ile kapışması beklenen Galaxy Note 8 modeline Samsung da ayrı bir önem veriyor. Genelde Galaxy S serisinde görülen özellikler aynı yıl Galaxy Note serisine gelirdi. Bu kez Galaxy Note 8 tek başına çift kamera avantajını kapmış durumda.


     


    6.3 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran barındıracak modelde Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, çift arka kamera, 3300mAh kapasiteli batarya, Iris tarayıcı gibi özellikler olması bekleniyor. 23 Ağustos’ta tanıtılacak olan model 15 Eylül itibariyle de satışa sunulacak.


     


     


     



     



     







  • fiyat çok uçuk olmaz umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5099 TL'den başlayan fiyatlarla der artık Samsung buna :)

  • Sızıntılardaki arka tasarım gelirse büyük hayal kırıklığı olur benim için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 8'in bir çeyrekte satacağı rakamı tüm yılda anca satacak... Neyin rekabetinden bahsediliyor anlamadım...

  • Ama cidden çok vergi alınan bir ülkeyiz. Doğruya da doğru.

  • Note ve mi mixx heyecanla beklediğim modeller, iPhone da yine. Bakalım kim kazanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 600$ çıkan telefonlar artık 850$ limitine yükseldi.
  • Fiyatına kimse şikayet etmesin.. Yorum yazacaktım sonra dedim, klavye başında diyeceğim, o bile eskidi.. yazmak da artık boş..

  • 6.4 in. 2K lık bir cihaza o batarya ne allahını seversen bende 5 inçlik redmi 4x var onda bile 4000 mah batarya var. Amaçları powerbank satmak başka bi amaçları yok isteseler o boyut ve kalınlıga 5000-5500 çok rahat koyarlar...

  • @_Pulse_ İlk başta bir 4.999 TL fiyat görürüz gibime geliyor. S8 ailesinde olduğu gibi fiyat indirimi buna olmaz bence. Ama 2 3 ay sonra fiyatı 3.500 TL bandına gelir bence. Galaxy S8+ 4.999 TL ile çıktı. Samsung 4.499 TL'ye düşürdü. Mart ayının sonunda çıkan telefon an itibari ile Samsung Türkiye garantili olarak 3.200 TL'ye satılıyor.

    @Nightmare70 Aşağı yukarı aynı. Bende 4.999 TL düşünüyorum.

    @Whippoorwill Evan Blass yayınladı zaten de. Bence de biraz kötü olur o parmak izi okuyucusunun yeri.

    @Batumatu 850 Dolar olsa gayet güzel olur da Cihaz 1.000 Dolar bandında olacak. Keşke bir de Google ile işbirliğinde olup Android güncellemelerini Apple gibi hızlı verseler. 2 sene sonra bu cihaz güncelleme almaz orası ayrı.

    @java iPhone 8 eğer Evan Blass'ın yayınladığı tasarım ile gelirse ki öyle gelecek bence iPhone 8'den çok 7 ve 7s satar.

    @zdniz Koymaları zor. Super Amoled Ekran, LPDDR4X RAM'Ler Exynos 8895 ve SD 835 çok verimli 3 ler mevcut. Batarya sorun olmaz.




  • 4 yıl sonra alırım inş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Dolar 3.60 Euro 4.20 telefonda vergi toplamda %56 ( yanlışım yoksa )
    Gelmiş hala fiyatı yüksek diye firmaya laf edenler var. Fiyatın yüksek olması tamamen hükümetin suçudur.






    İthal ürünlerde yüksek vergi bilinçli bir tercih. Üretim ağırlıklı bir ülke olmadığımız için yüksek oranda ithalata mecbur oluyoruz. Buda döviz kaybına neden oluyor. Hükümetlerde önleyici bir tedbir olarak vergileri artırıyor. Elbette arzu edilen bir şey değil. Fakat bu yapılmazsa Türkiye'nin elindeki avucundaki ithal ürünlere gider. Ekonomi öyle bir çöker ki, yunanistan falan bizim yanımızda hikaye kalır. Enflasyon fırlar, bugün iyi kötü kontrol altında tuttuğumuz euro dolar katlanarak artardı. Diğer ülkelerinden yüksek faizle borç almaya başlardık. Sonra IMF'in bir memuru gelip sömürge valisi gibi gelir talimatlar vermeye başlar.

    Oyüzden ithal ürünlerdeki vergi yüzünden hükümeti ben suçlayamam. Kim gelirse gelsin aynısını yapmak zorunda kalırdı. Bunun tek çaresi üretim ağırlıklı bir ülke olmak ve ihracata dayalı bir ekonomi modeli geliştirmektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuago -- 20 Ağustos 2017; 19:59:21 >




  • Note 8 hakkında birşeyler öğreneyim dedim siyasetden başka birşey çıkmıyor forumda.

  • Popüler konularda siyasi kavgalarınıza devam edebilirsiniz. Lütfen elektronik kısmını saygısızlıklarınızla kirletmeyin, siyaset bulaştırmayın.



    İlk defa bir note serisini heyecan ile beklemiyorum. Açıkçası kalem kullanılacak ekranın 18:9 formatında olması beni düşündürüyor. Yine de büyük konuşmak istemiyorum. Ama ilk defa Samsung un amiral gemisini ön sipariş ile almayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar telefonla ilgili degil siyaset meydanina donmus. 3300 batarya kapasitesi cok az
  • Şu haberlerde siyaset yapmayın arkadaş ya buna bir düzenleme getirilmesi lazım forumda.



    Şuan benim için Note5 piyasadaki en alınabilir cihaz. Kimi pilden pek memnun olmuyor fakat bana 1 gün yetiyor 7 saat aktif kullanım ile 38 saat gittiği zaman da oldu(güç tasarrufu hiç kullanmam) ve pil çok hızlı şarj oluyor. Samsung cihazlarda genel olarak sevmediğim knox sayacı olayı var o biraz farklı bir konu. Kamerası, stabilitesi vs. her şeyinden çok memnunum.



    Bence Note5 bir başarıdır. Note8'de, Note5'ten geçmeye değecek bir yenilik olabileceğini düşünmüyorum. Bekleyip göreceğiz..

  • Efsane geliyor!ama fiyatı da efsane olacak...

  • telefon süper uçmuş her yönüyle işlemçisi ram i ekranı falan dehşet ama bu telefon kesinlikle gün sonunu görmez yani kullanmaya başladıkdan 1 yıl sonra güme gider. zor herşeyin çaresini buldular ama batarya sorununu bulamadılar. note 5 vardı ilk zamanlar süperdi sonraları batatarya sorunu oldu. en önemli olay bence batarya olayı aman telefonun şarjı bitecek ekranı kıs güç tasarrufunu aç ram i boşalt falan filan aman şarjı bitmesin. arkadaş artık şu telefonların ''şarj'' sorununu çözün ayıp yaaaa uzaya bile gidiyonuz. şarjı çözemediniz....

  • Bizim yeğenler bunda güzel youtube izler. Spiderman 6gb telefonda bir ayrı gözüküyormuş.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.