Şimdi Ara

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.796
Cevap
37
Favori
91.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3450₺'ye Düşürdü Hepsi Burada Cihazı.

  • Arkadaşlar, Az Önce Hepsi Burada Üzerinden Cihazı Sipariş Ettim Yanına Olmazsa Olmazlarımdan Spigen Ultra Hybrid Matte Kılıfını Aldım. 2007 Senesinden Beri iPhone Kullanan Birisi Olarak En Son 3,5 Yıl Kullandığım iPhone X Cihazımdan Talihsiz Bir Şekilde Ayrılmak Durumunda Kaldım. M31S'i Bir Arkadaşımdan Ödünç Alıp 3 Ay Kullandım Sonra Geri Verdim, Çok Hoşuma Gitmişti İlk Android Tecrübem Olarak. O Zamanlar 2800₺ Olan Cihaz Şimdi 3450₺ Olmuş Yapacak Yok Türkiye Burası Sonuçta. Kılıfla Beraber 3600₺ Verdim.


    Telefondan Beklentilerim;


    İnstagram, WhatsApp, Facebook, Müzik Dinlemek, Video İzlemek, Arabada Navigasyon Kullanıp, İnternette Gezinmek. Bunları Yaparken Standartların Üzerinde Bir Pil Performansımın Olmasını İstemem Bu Cihazı Almama Vesile Oldu. Aslında Yapmak İstediğim Şey Amacına Uygun Bir Cihaz Almaktı. Doğru Cihazı Aldığımı Düşünüyorum.


    Özellikle Ekranı Ve Bataryası İyi Bir Cihaz İstiyordum, Tüm Yollar 3 Aylık Kullanma Tecrübelerime Dayanarak Bu Cihaza Sürükledi Beni, Bana Hayırlı Olsun.


    Uzun Süre İçinde, Tek Sıkıntı Çıkaracak Exynos 9611 İşlemcisi Sanırım. İsteklerimi Fazlası İle Karşılayacağını Düşünüyorum. Yukarıda Yazdıklarımdan Ekstra Bir Kullanımım Olmayacak Zaten.


    Spigen Gibi Firmanın Premium Cihazlara Kılıf Yapması Ve Orta Seviye Bir Cihaz Olan M31S İçin Kılıf Yapması Beni Sevindirdi Açıkçası. En Sevdiğim Kılıfı Yapmış Çok Sevindim


    Xiaomi Red Mi Note 10 Pro Alıcaktım Yaklaşık 2 Ay İnceledim 8-128 Versiyonu 3600₺ Paralardan 4300₺ Gibi Paralara Çıktı. Bitmek Bilmeyen Sensör Ve Yazılım Sorunlarından Dolayı Elemek Durumunda Kaldım. Diğer Model Ve Markaların Tasarım Ve Özellikle Batarya Performanslarından Dolayı İlgi Alanıma Giremediler. İşlemci Dezavantajını Bile Bile M31S Almış Bulundum.


    Saygılar.





  • hayırlı olsun..

    ıstedıklerınızı karsılar dıye dusunuyoruum..

  • frantic2 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler Hocam

  • M32 ülkemizde m31s ile aynı fiyattan satışa çıkmış.
    Model yükselmiş ama teknolojisi geriye gitmiş.
    1- Batarya küçülmüş.
    2- İşlemci kötüleşmiş.
    3- Kamera kötüleşmiş.
    4- Çentikli ekrana geri dönülmüş ve çerçeve kalınlaşmış.

    Olumlu yönde gelişmeleri.
    1- İncelmiş ve hafiflemiş batarya düşmesi nedeniyle.
    2- Ekran 90hz olmuş ve gorilla glass 5 ile korunuyor.

    Zaten isteyen epey üzerinden karşılaştırma yapar ama ben tutacağını sanmam cihazın. Ciddi manada gerileme var ki zaten fiyatı yüksek tutamamışlar. Eğer arada kalan olursa hala M31s daha üstün diyebilirim.
  • su an tr ye satısa sunulan model 5g modelı dııl normal 4,5g modelı yanı bızım kullandıgımızla aynı.5g modelı tr ye ne zaman gırıs yapılır bılınmez.
    batarya kucultmesı ıyı olmamıs..
    yanı su an bu modelı almaktansa m31s almak daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 20 Ekim 2021; 20:12:56 >
  • her ekranın kilitleyip açtığımda "Network bağlantısı başarısız" diye uyarı geliyor. bu neden olur, karşılaşan var mıdır?

  • Hepsiburada da 3399 tl saat 9 da indirime girecek dusunen takip etsin
    Edit 3299



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 21 Ekim 2021; 21:44:24 >
  • Hepsiburadadan 2 adet aldık bakalım.
  • Aldığım Her Şey Zamlandı Ama Bir Bu Telefon Sürekli İndirime Gidiyor. Nasıl Bir Stok Varsa Ellerinde Bitiremediler Valla :)


    Bu Arada Telefondan Deliler Gibi Memnunum. Yıllarca iPhone Kullandıktan Sonra Beni Bile Mutlu Etmişse Herkes Mutlu Olur Bu Telefon İle Bence.. Ekran Olsun, Batarya Olsun Bence Piyasada Tek..

  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Hocam M32 çıkınca fiyatı pahalı kaldı aynı fiyata olmasın diye indirdiler. Talep çok olduğundan cihaza stok fazla tutuldu sanırım. Ama daha da inmez gibi dolar 10 oldu neredeyse.
  • circassianman kullanıcısına yanıt

    M31s ve m32(a32) arasında kalmış birisi olarak m31s aldım yakınıma. Telefonun kalınlığı dışında olumsuz durumla karşılaşmadım zaten kalın olduğunu biliyordum

    M32 ve a32 ile seri, geriye gitmiş

    A33 ve m33 daha iyi çıkarsa seneye kendime alabilirim

  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Ben de m32s veya m33 artık ne olursa m31s kasası ile çıkarsa almayı düşünüyorum. Bu arada m32 ile a32 arasında çok az da olsa fark var.
  • Arkadaşlar selâm, bu aralar bir kaç model arasında gidip geliyorum. Oppo Reno 5 Lite, Samsung A51 ve şimdi M31S modelimi keşfettim. Hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum 3.299₺ ya inşallah. Kılıf ve ekran koruyucu çıkıyor mu cihazın içinden? Xiaomi, Oppp gibi markalar bazen hazır şekilde gönderiyorlar. Bir kamera mercek koruyucusu takmak gerekiyor sanırım yeni telefonlara. Kılıflı olan modeller varmış yeni gördüm. Yazdıklarım arasında bu modeli önerirseniz, aksesuar olarak da yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Kılıf vs çıkmıyor kutudan. Diğerlerinden ayıran en büyük özelliği batarya kapasitesi. Kamera vs performans açısından çok yakınlar. A51 de optimizasyon sorunu var diye duydum ama bu konuyu araştırıp tercih edin. Oppo hakkında kullanıcı yorumlarını da forumdan edinmenizi öneririm. Bizim cihazda o tarz sıkıntılar yok.
  • circassianman kullanıcısına yanıt

    A51de optimizasyon sorunu yok

  • rick dangerous kullanıcısına yanıt

    Reno 5 lite bilmiyorum diğer 2 telefon hakkında yorum yapabilirim çünkü ikisini de aldım

    A51 ilk çıktığında almıştım mart 2020'de. Geçen ay m31s aldım (aileme)

    İkisi de aynı telefon işlemci..vs

    m31s bataryası daha kalın ve ağır ama pil 6000mah iyi ekran süresi alırsın

    A51 ele avuca daha iyi sığıyor ergonomik pil 4000mah ekran süresi daha az alırsın

    A51in avantajı :

    android 10 ile başladı 11 aldı 12 ve 13 alacak.samsung a50 ve a70 serisine 3 ana güncelleme sözü verdi. Daha ince telefon, 8gb ram 256gb rom olanını alırsan biraz daha performans alırsın

    M31s:

    android 10 ile başladı 11 ve 12 alacak. 13 almayacak

    Bataryası gerçekten iyi , fiyatı daha uygun

  • samsung bu telefona neden güvenli klasör koymaz anlaşılır gibi değil, sırf bu özellik yok diye samsung a52 aldım ondada çift sim kullanırken hafıza kartı koyamıyosun, otg side çalışmıyo. saçma sapan işler

  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Forumda yazıyorlar saçma sapan kasma olayları var diye.
  • Tam şarjdan sonra kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.