Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gear VR & Gear VR2 Kullanıcılar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vr shinecon faciasından sonra gear vr2 siparişi verdim.
    Bakalım beklentimi karşılayacakmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

    Bu Gear VR ve VR2 arasında ne fark var ?

    s7 edge alıcaktım yanında VR veriyolarmıs birazda bu cezbetmişti ama sonradan VR2 yi duydum arada bariz fark var mıdır ?

    Birde s7 edge VR2 ıle uyumludur dimi ?

    Yani telefonu alırsam ( şuan alamıyorum ama) VR2 yi haricen almaya değer mi ?

    VR 2 Sadece s6 ve s6 edge modellerinde kullanılıyor fanlı modeldir buhu yapmaz
  • beyler bende vr 2 alarak aranıza katılmış bulunuyorum . ya diyorum ki yeni bir çag açılmış bulunmakta . sanal gerçeklik bir çag kapatıp yenisini açtı . teknoloji farklı bir kulvarda ilerleyecek artık . hayran oldum kendimi alamıyorum . yalnız telefonumdaki videoları filan nasıl izleyecegim acaba onu anlamadım
  • Cihazı çok ısındırıyor. Buna bir önlem bulamadım.
    Isınıncada performans acayip şekilde düşüyor, akabinde uyarı ekranı geliyor.
    Şuan için tek eksisi bu diyebilirim. Onun haricinde, bir çok gözlük denememe rağmen gear'a bayıldım. Bu fiyata bundan daha iyisi olamaz. Kesinlikle parasını hakediyor.
    Sinema salonunun verdiği his zaten başlı başına bir olay. Resmen Imax salonunu gözlükte gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu aletle diskimizdeki videolarımızı izleyebiyormuyuz?
    yani bu gözlük ile izlenebilen, özel hazırlanmış kısıtlı bir medya içeriğimidir sadece?
    yoksa arşivimdeki fotoğraflarımızı, 1080 ve 720p film ve dizilerimizi, yada mesela telefon ekranındaki o an çalışan bir tv kanalını falanda bununla izleyebiliyormuyuz?
    bu konuda bilgilendirirseniz iyi olur.
    teşekkürler...
  • ermirza kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba arkadaşlar.

    Bende Gear VR2 SM-R321 modeli var. İnternetten İndirdiğim Videoları;

    360 derece 3D videolar için video adının sonuna "_360_TB" veya "_360_LR" eklediğimizde orjinal formatında izleyebiliyorum.
    180 derece 3D videolar için ise internetten araştırdığın kadarıyla "_180x180_3dh_LR" şeklinde olması gerekiyormuş.
    Yalnız kendi orjinal formatında oynatmıyor. Bu olayı çözen arkadaşımız varmı?
    Yada cihaz sadece 360 derece 3D videolarımı destekliyor?
    Yardımcı olursanız sevinirim. Tşkler
  • s7 edge olmuyor mu şimdi bu vr2 olan model?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gghostriderr kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzdaki Oculus Markette, ücretsiz deneyimler kısmında Gear Vr Gallery uygulamasını indirin. O uygulamada fotoğraflarınızı ve normal diskteki videolarınızı izleyebilirsiniz.
  • VR cihazının ısınması söz konusu olamaz. Çünkü sadece optik ve plastikten ibaret. Isınan sizin telefonunuz. Sebebi de çok yoğun işlemci kullanması. Bir videonun vr veya 360 olması için çift görüntülü olması şart. Eğer izleyeceğiniz resim video her neyse tek görüntüyse VR veya 360 değildir. Ama dert değil. Normal görüntüleri de izleyebilirsiniz. Bu normalleri 3 boyutlu göremezsiniz belki ama sinema salonunda dev ekranda izliyormuş gibi izlersiniz. Bence de seyir olayı şimdi yeni bir boyuta girdi. Önümüzdeki yıllarda gözlüğün boyutu ve çözünürlükle ilgili ilerlemeler olur sanırım.
  • Gear VR 323 sahibiyim. Oculus Video ile Sinema salonunda ve diğer programlarla yatarken 2D ya da 3D film izleyemiyorum. Sinema'nın tavanını görüyorum.. :) Yani Gear VR tavana bakarken perdeyi karşıma alamadım bir türlü. Bunun bir ayarı var mı? Ya da bu şekilde izleyebileceğim bir program var mı?..

    Bir de bildiğiniz gibi Note5'e (ve diğer bazı modellerin) SD kart takılamadığı için yüksek boyutlu 1-2 tane VR Gear uygulaması ya da film attığınızda hafızası doluyor. Bildiğiniz gibi bu telefonlara Micro USB'li flash disk takılabiliyor. VR'ın şarj cihazı takılan yerine Flash Disk taktım ama telefona takıldığında algılanan flash disk Gear VR'a takıldığında telefon ya da Oculus arayüzü tarafından algılanmıyor. Bunun için bir çözüm bulabilen oldu mu?..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykutsal -- 22 Aralık 2016; 15:49:27 >
  • Geçenlerde VR House isimli bir yere gidip hiç yaşamadığım güzellikte bir deneyim yaşadığımda aklıma takıldı ve Gear VR 325 satın aldım ( note 8 ) için. Bugün gelecek tabi ne yapacağımı bilmiyorum ama umarım iyi olur :)

    Konuyu hortlatmış oldum
  • arkadaşlar bu google playden indirdiğimiz vr oyunları nasıl açıyoruz gear vr da ? oyunu açıp bağlıyorum telefonu ama direkt oculus menüsü açılıyor oynayamadım bir türlü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 3 Nisan 2018; 19:40:23 >
  • Gear vr yada vr2 ile farkli marka cihazlari kullanabilirmiyiz? Amacim youtubedaki yada kendi indirdigimiz videolara bakabilmek.
    Yani siradan vr box gibi teli takip kullanabilirmiyiz.
    Samsung uygulamaları olmasada olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatmış oluyorum ama 4 sene önce s8 telefonla hediye olarak verilen ve toplasanız 3 kere kullandığım kutusunda duran gear vr r 324 cihazıma bu gün telefonu taktim. bu arda geçen hafta ilk defa telefona hard reset attım bu yüzden bütün uygulamalar gitmişti. ilk önce kumandasını tanıttım zaten otomatik olarak dünya kadar oculus uygulaması indirdi. fakat bir türlü görüntü alamadım. telefonu vr gözlüğe takıyorum din don ses geliyor. fakat götüntü yok simsiyah. bir kere geldi. konuyu yaşayan yada fikri olan arkadaşlar varsa beni naydınlatırsa sevinirim. çok kullanmasam da şu korona zamanı denemek istiyordum çalışmadı namıssız :)
  • Cihaz j7 prime larla uyumlu mu bilen var mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. 4 sene önce gr vr aldığımda mağazada bir video vardı 1 saattir arıyorum youtube da bulamadım. Scifi animasyon. Köprüden yeşil bi suya adamlar düşüyor uzay gemisi falan var. Dev örümcek ipe bağlı bir adam var gözünden ışın falan çıkıyor. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.