Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
36
Favori
32.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. 1000 nit parlaklık değerinin güneş altında ekranı görme konusunda sıkıntı yarattığını söylüyorlar. Sizin düşünceniz ve izleniminiz nedir acaba?
  • mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt

    Bu durum Galaxy M12'de çok sorun oluyordu, hatta yeni telefon arayışına girmemin sebeplerinden de birisi buydu. A55'in ekran parlaklığı güneş altında bana bir sorun çıkartmadı.

  • Merhaba arkadaşlar. Poco X3 Pro 6/128'den bu a55 8/256'ya geçeceğim. Değer mi sizce akıcılık, performans açısından? Kamerayla çok işim olmuyor. Genelde sosyal medya/oyun olarak kullanıyorum.

  • Arkadaşlar 2 sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

    Bir tanıdığım A55 almak istiyor kendisi 2 sim kart ve micro sd kart kullanıyor

    A55'teki e-sim + sim + micro sd kart, 3 lü şeklinde kullanmak istiyor bu şekilde kullanabilir mi?

    Bir de telefonda hard reset, fabrika ayarlarına döndürme yaptığımızda e-sim telefondan siliniyor mu?

  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

    2 sim veya 1 sim 1 micro SD şeklinde oluyor.

  • Sulu Çor Kağan kullanıcısına yanıt
    X6 proyu neden düşünmediniz şefim.
  • Real Talk R kullanıcısına yanıt
    Üstadım içinize doğdu herhalde. Mesajıma cevap gelmeyincr biraz daha araştırdım ve x6 pro aldım. 12/512 modelini 😀
  • Sulu Çor Kağan kullanıcısına yanıt
    Sevinsim abi. Hayırlı olsun, güle güle kullanın
  • Dostlar üstüne koyup zorlayıp A55'e geçmeye gerek var mı ? Yoksa A35 alacağım.

  • ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

    Üstadım ikisini de 3-4 gün kadar kullanma durumum oldu,kıyaslayacak olursam kağıt üzerinde görünen farklar ; ön kamera farkı 32/13 MP,ekran gövde oranı A55'de biraz daha iyi,işlemci farkı ve metal kasa farkı onun haricinden dikkatimden kaçan bir şey var mı ? aklıma gelmedi.


    Benim kullanım süremde gördüğüm farklara gelirsek ; A55'de metal kasa nedeniyle daha premium bir kullanım hissi var,haptic yani titreşim motoru A55'de daha iyi,işlemci farkına gelirsek batarya performansı ve ısınma açısından Exynos 1480'de çok iyi iş çıkarmışlar diyebilirim yani atla deve fark yok ama bir akıcılık ve performans farkı hissediliyor ayrıca batarya kısmında 1480 çok verimli kurulum sırasında Cumartesi öğlen full şarj yaptım Pazar gece yatana kadar gitti hatta artık daralıp %28'deyken gece şarja taktım.Pazartesi sabah şarjdan çektim şimdi sabah saatlerinde hala %55 gibi şarjı var yoğun da kullandım sayılır ilkinde 8 saat üzerinde şimdi ise %45 kullanımda 5 saat kadar ekran açık süresi verdi,iki kullanımda da wifi-mobil veri karışıktı,ben biraz pil performansına takıntılıyım o nedenle uzunca detay verdim :)


    S23 sonrasında ikinci kez beni mutlu eden bir Samsung cihaz oldu.Yani normal ve insani kullanımda 2 gün,çok yoğun ve oyunla kullanımda da bir günü sorunsuz devirir diyebilirim. Tabi bu kısım kullanım şekline göre değişir ben oyun oynamam o nedenle oyun kısmında işlemci performansı ya da batarya performansına yorum yapamıyorum.Ses konusunda A55'in hoparlör ses çıkışı ve BT kulaklıkla müzik dinlerken kalite bir tık daha iyi diyebilirim.


    Son olarak A35/A55 128 GB modelleri arasında piyasa fiyatına göre 3000 TL,256 GB modellerinde de 4000 TL kadar fark var eğer oyun oynuyorsanız,batarya daha iyi gitsin beklentiniz varsa ve bence en önemlisi sık cihaz değiştirmeyip uzun süre kullanacaksanız nacizane Galaxy A55 alın geçin derim ama kısa aralıkla model değiştiriyorsanız ya da benim yazdığım ''bana göre olan farklar'' sizin için çok da önemli farklar değilse o zaman A35 alın bir miktar da para cebinizde kalır.


    S23,A54,A35 ve A55 modellerinin tamamını kısa ya da uzun süreli kullandım,S23 bence bir efsane ama onu dışarda tutarsam beni en memnun eden ikinci performans ve hissiyatı A55 verdi derim. Bunlara göre artık siz değerlendirin bir de canlı olarak bir tekno markette falan sizde bir ikisine de bakın kararınızı ona göre verin diyebilirim.


    Ez cümle ; ikisi de pişman etmez ama A55 biraz daha memnun eder diyebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 14 Mayıs 2024; 9:37:18 >




  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Daha önce bu forumda başka bir kullanıcıya da sormuştum bu soruyu fakat sizin de fikrinizi ve tecrübenizi merak ettim. 1000 nit parlaklık özellikle güneş altında ekranın görünmesini zorlaştırıyor mu? Bununla ilgili bir sorun yaşadınız mı acaba?
  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler. Uzun ve detaylı bir yazı olmuş.
  • mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt

    Öncelikle teşekkürler,1000 nit için kısaca ne öldürür ne güldürür diyebilirim,direkt güneş altında tabi ki çok yeterli değil,S23 1750 nite çıkıyordu çok zorlamıyordu ama 1000 idare eder ama konfor için size biraz gölge alan aratır.


    Sürekli açık alanda,güneş ışığına maruz kalarak bir kullanım durumunuz olacaksa sizi zorlayabilir ama aksi durumdaki bir kullanım senaryosunda işinizi görür.

  • mdbjk kullanıcısına yanıt

    Hocam bir markette inceledim cihazı ve a55 in ekranında çok hafif mavimsi morumsu bir filtre varmış hissi uyandırıyor. Acaba kullanılan tema rengi mi o şekilde düşündürüyor anlayamadım. Mevcut telefonum s10e . Yanyana aynı uygulamalardaki renklerle karşılaştırdim çok fark gözükmüyor. Onun dışında beğendim cihazı önümüzdeki günlerde alacağım.

  • Aykutoz kullanıcısına yanıt

    Üstad duvar kağıdı ayarlarında "duvar kağıdına göre renk paleti seç" ya da "koyu mod açıkken duvar kağıdını karart" kısmındaki ayarlar nedeniyle dediğiniz gibi görünebilir ayrıca A55 ekranı bildiğimiz Super Amoled gibi renklerin çok doygun,belirgin ve canlı olduğu bir ekran yapısına sahip değil muhtemelen S24 serisinde başladıkları ekranı biraz daha gerçek renklere yakın olacak şekilde dizayn etme işini bu cihazda da yapmışlar,önceki cihazın A54'e göre renkler daha az canlı görünüyor.O yüzden de size farklı gelmiş,görünmüş olabilir.


    Cihaza tekrar bakma durumunuz olursa ilk kısımda bahsettiğin ayarlara bir bakın bir de A54 ile birlikte bir tekno markette falan bakarsanız dediğim ekranın canlılık farkını siz de görebilirsiniz.

  • ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ne demek :)

  • İki şarj döngüsünde wifi,mobil veri karışık kullanım ve oyun oynanmadan aldığım ekran süreleri fikir olması açısından paylaşmak istedim.

    Henüz 3-4 günlük cihaz ve pil performansının tam oturmamış olduğunu da söyleyeyim.Son not olarak da genelde wifi kullanımında mobil veriye göre daha az pil düşüşü olur ama mobil veriyle kullanımda da düşüş şaşırtıcı şekilde az ve birbirine yakın bir performans veriyor desem yeridir,bu kısım beni şaşırttı tabi biraz daha zaman geçirip görmek lazım :)

    Anlık bir örnek vermem gerekirse de ; son 1 saat 15 dakikadır falan mobil veriyle webde gezinti,uygulamalara gir-çık vs aralıksız kullandım yüzde 36'dan yüzde 28'e bir düşüş oldu.


    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]
    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 14 Mayıs 2024; 21:7:39 >




  • Kullanıp memnun olduğum kılıfı da paylaşayım.Köşelerdeki korumalar güzel,hafif ve cihazı kalınlaştırmıyor,arka kısmı sert plastik/mika siyah kısımlar sert silikon,tutuş hissiyatı güzel ve son olarak da arka şeffaf olduğundan cihazın rengini de gösteriyor.Kargoyla birlikte 229 lira ama 150 liraya 50 lira kupon vs denk getirilince 179 liraya geliyor.

    Link ve fotoları ekliyorum.


    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

    ***N11 ÜRÜN LİNKİ ***

    https://www.n11.com/urun/samsung-uyumlu-a55-shadow-kilif-kamera-lens-korumali-darbe-onleyici-kilif-siyah-50161566?magaza=ivivov



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 14 Mayıs 2024; 22:10:52 >




  • Sulu Çor Kağan kullanıcısına yanıt

    Çok fark eder. Bende poco x3 pro dan a54 e geçince devrim yaşamış gibi olmuştum. Poconun 2 senesi dolmadan pili 1 günü çıkarmamaya başlamıştı kamerayı söylemiyorum bile. Poco Xiaominin en önem vermediği seri oldu maalesef satın kurtulun bir daha da bulaşmayın derim. Ben öyle yaptım kafam rahat.

  • mdbjk kullanıcısına yanıt

    Bence en önemli fark e-sim. A35'te e-sim yok bu bile a55'i almak için 4000 lira fazla vermeye değer hele yurt dışına çıkan biri için bence en önemli kriter e-sim olmalıdır

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.