Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.727
Cevap
99
Favori
522.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Güç tasarruf modundaki karıncalanma bende de mevcut,

    Ayrıca bir diğer problem de arama geldiğinde konuştuktan sonra aramayı sonlandırmak için cihazı kulağımdan uzaklaştırınca ekran açılmıyor, güç tuşuna basınca açabiliyorum. Ek olarak pil tüketimi benim deneyimimde artmış olarak gözlemliyorum; önceki sürümde %50'de 6 saati geçen ekran süreleri aliyorken, şimdi 6 saate anca yaklaşıyor. Geliştirilmesi gerekli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jube -- 1 Şubat 2022; 22:4:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

    Karıncalanma var mı ?

    Ekran parlaklığı barının kalınlığını değiştirebiliyor muyuz ?


    Bunları arkadaşınıza sorabilir misiniz, çok teşekkür ederim. Bir videoda barın yerinin değiştirilebildiğini görmüştüm. Belki kalınlığı da değişiyordur. Kalın görünüm hiç hoşuma gitmedi.

  • jube J kullanıcısına yanıt

    merhaba arkadaşım bugün yanımda değil ama mutlaka sorup 1-2 güne yazarım buraya.Android 12 den memnun olan bir sıkıntı yok diyen forumun son sayfalarında 3-5 kullanıcı var lakin sizin gibi 1 kişi daha benzer sıkıntıları yaşamış.

    bu tarz sıkıntılar benim için çok can sıkıcı.Ben sırf benzer şeylerden ötürü bir önceki telefonumda android 9 dan 8 e kararlı sürüme geri dönmüştüm.

    Bazı insanlar, o karıncalanma vs dikkat bile etmez farketmez ama benim gibi sizin gibi dikkatli insanların canını sıkar.

    Ben bir süre 12 ye geçmeyi düşünmüyorum.Zaten cihazı yeni aldım içindeki android 11 son sürümden memnunum.

    10 yıllık telefonculuk (operatör mağazalarında) deneyimime dayanarak şunu söyleyebilirim ki marka model bağımsız android de de ios da da ilk çıkan büyük güncellemeler genelde sorunlu olur ufak buglar hatalar içerir.

    Bu sebeple android 12 nin sonraki 1-2 güncellemelerini beklemek gerekli diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 2 Şubat 2022; 12:6:12 >




  • jube J kullanıcısına yanıt

    yeni modeller çıkacakmış a 53 modeli ne zaman çıkacağı belli. değil.

  • Samsung Telefon Android 12 Güncellemesi Ve Kamera Performansı Düşmesi

    349görüntüleme



    Büşra 1 gün önce

    Daha yeni Samsung A52 telefon aldım. Dün Android 12 güncellemesi aldı. Güncellemeden sonra kamera performansı oldukça fazla düştü. Odaklama ve netleme yapmıyor. 3 günlük telefon 12 güncellemesi ile kamera mahvoldu. Telefonu sıfırlamayı önerdiler düzelmedi. Servise yollamaktan başka çözüm yolu sunmuyorlar.

    Sorun çıkarmasın diye tercih ettiğim Samsung ® beni pişman etti. Servis süresi boyunca mağdur olacağım. Ciddi anlamda şikayetlerimi oluşturuyorum. Bir an önce sorunum halledilmezse tüm yasal haklarımı kullanacağım. Samsung taahhüt ettiği kamera performansı sağlamıyor. Bu konuda yasal haklarımı kullanacağım. A 52 modeli 12 güncellemesini kaldıramayacaksa neden alıyor?


    arkadaşlar şu an ekran görüntüsü alamadım direkt şikayetvar sitesinden yazıyı kopyaladım.Dün 1 şubatta yazılmış şikayet bir kullanıcı tarafından.

    eğer a52 sahibi olupta güncellemeyen varsa beklesin bu aralar güncellemesin.Memnun olanlar şanslı ama böyle durumlar da var.Bence biraz bekleyin güncellemeyenler.





  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

    Güncelleme geleli o kadar uzun süre dahi olmadı. Kamera performansı da aynı. Bomboş bir yazı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitter uygulaması kasan var mı?

    aşırı kasılıyor bende. herhangi bir pil veya güç tasarruf modu kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    Bazı uygulamalarda acayip kasılmalar oluyor. Uyumsuzluk var galiba. Umarım hemen düzelir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş telefonda bildirim çıkmıyor bunlarla ilgili var mı ayarı falan ay sonu ben kendim girip bakıyordum hep ??


    Bi şey sorcam 64 MP de flaş otomatik ve kapalı olarak 2 mod mu vardı?? Ulan 64 ne zoom yapıyor ne flaş açabiliyordun manuel işte yüksek MP pazarlama stratejisinden başka bi şey değil 6 aydır cihaz bende daha yeni aklıma geliyor :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jube J kullanıcısına yanıt

    Arama sonrası aynı sorun bende de mevcut güncelleme sonrası oldu. Nasıl düzeltecez ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu samsung 25w şarj cihazıyla şarj eden var mı? kutundan çıkan 15w şarj aletiyle arasında ne kadar fark var?


    netteki özelliklerine göre 25w hızlı şarj destekliyor. yalnız ben adaptör olarak Baseus Bojure 32W Hızlı Şarj Aleti Type-C PD ve kablo olarak Ugreen Type-C to Type-C 3A Hızlı Data ve Şarj Kablosu, 1.5 Metre ile şarj ediyorum ama şarj olma süresi 15w lık kutudan çıkan ile aynı süre.


    Neden 15w lık ile aynı değerleri veriyor bu kombin? Bu arada bu şarj cihazı iphone 12'yi 20w hızlı şarj edebiliyor. sizce sorun kabloda mı, şarj adaptöründe mi?


    bu cihazı şirket verdi. çift hat yoğun kullanımda bile günü çıkartıyor. kamerası güzel, menüsü akıcı. iphone 12'yi kaldırdım çekmeceye. video çekmesi dandik. sadece video için de tek telefon taşımaya değer.





  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, samsung 25w adaptörle şarj ediyorum ve ciddi farkediyor. %10 dan 1 saatte fulluyor. Her adaptörün verdiği volt amper değeri farklı olduğu için 25w gibi şarj etmemesi normaldir. Mesela samsung adaptörde iki çıkış var 9v 2.77 A yani 25w değeri ile 5V 3A 15w gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Critos kullanıcısına yanıt

    merhaba, vallahi arama sonrası siyah ekran bazı uygulamalarda kasma yazanlar çıkmaya başladı.Herkese olmuyor ya da daha yeni hemen farketmiyor çoğu kimse ama demek ki buglar mevcut bu sürüm 12de.

    bence bir sonraki android 12 güncellemesini beklemek lazım

  • halil emre H kullanıcısına yanıt

    merhaba arkadasımla görüştüm birlikte denedik ama karıncalanma sorunu göremedim.Bende bir sorun yok diyor.Ama aramadan sonra ekranın karanlık kalması açılmaması bazı uygulamalarda kasma yaşayanlar olmuş forumda.

    Yani anlayamadığım biraz şans işi.Bir skınıtı yok diyenerde var sıkıntı yaşıyorum diyenlerde var.

    Ben şimdilik acele etmeyip bekleyeceğim.

  • Galaxy Store programından Samsung programlarını düzenli güncelliyor musunuz?


    Bende hiçbir sorun yok. Kasma, donma veya yavaşlık hiç yok. Telefon hem hızlandı hem de sorunsuz çalışıyor.

  • güncellemeyi akşam üzeri yükledim şuan için forumda yazılan sorunlardan hiçbiri ile karşılaşmadım artı olarak ben de uygulamaların açılışında hızlanma gözlemekteyim. Bunun dışında yaklaşık 6 saatlik sürede pilde bir değişim gözlemlemedim ne daha iyi ne de daha fazla bir pil tüketimi gerçekleşti.


    Ancak benim merak ettiğim bir şey var kamerayı veya mikrofonu kullanan bir uygulama açtığınızda sağ üstte bir yeşil ışık yanmaya başlıyor bu ışığın tam olarak işlevi nedir?

  • Güncelleme yüklemeyen bence hiç merak etmesin. Karıncalanma bende yok diyordum ama dikkat ettim bazen oluyor. Arama sonrası siyah ekran var, pil tüketimi artmış. Eski sürüme nasıl döneriz? :/

  • Evet güncelleme yaptıktan sonra şunu farkettim fotoğrafı çekip renderlarken iki üç saniye bekliyorsunuz. Bir de on kamerayı normal uygulamadan açarsanız otomatik olarak zoomlu geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordofthenab L kullanıcısına yanıt

    o ışığın işlevi sizin haberiniz olmadan kamera ve mikrofonu kullanan bir uygulamayı size haber vermek. ios'ta vardı zaten. androide de gelmiş.

  • güncelleme sonrası hiçbir sorunla karşılaşmadım.


    kamerada video kaydı yaparken 0,5x 1x 2x arası geçişlerde takılma yapıyordu, ani geçiş yapıyordu, lensler arası yumuşak geçiş yapmıyordu iphone gibi. güncelleme sonrası bu takılmanın yarısı geçmiş. şimdi video kaydı yaparken 1x 2x arasında geçişler yumuşak olmuş iphone gibi, ama 0,5x ve 1x arası geçişler hala ani ve takılmalı.

  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.