Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.715
Cevap
99
Favori
521.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pil tüketimi bende stabil. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İlk yükleyenlerdenim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HumWE kullanıcısına yanıt

    Ayarlar>Gelişmiş seçenekler bölümünde A2DP donanım boşaltmasını kapat seçeneğini aktif edince aptX codec aktif oluyor. Bilginize


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende samsung a52 ile aranıza katıldım.

    (Bir hayırlı olsun alırım:))

    Huawei p smart 2018 den sonra (e tabiki haliyle) telefon çok güzel geldi.O da hala bile güzel telefondu ama 4. yılında artık batarya vs yıpranmıştı.Samsung A52 kutudan android 11 son sürümle çıktı.Yanlışlıkla güncelleme sorguladım ve android 12 güncellemesi geldi ve indirmeye başladı.Hemen durdurdum indirmedi ama şimdi hep bildirim çıkıyor indirme duraklatıldı diye.

    Bu bildirimden kurtulma yolu var mıdır?

    Diyeceksiniz ki e ne güzel android 12 gelmiş güncellesene.Ben huawei de de android 8 in üzerine gelen 9 u yükleyip hiç memnun kalmayıp 8 e dönmüştüm birkaç defa.

    Bilmeyenler için söyleyeyim Huawei o konuda çok iyidir resmi uygulaması ile bir önceki kararlı sürüme dönme seçeneği var.Samsung da sanırım pekl kolay kolay yok bu olay.

    Şimdi android 11 ile memnunum telefon daha 2-3 günlük bir şeyler değişsin bozulsun istemiyorum android 11 de hala güncel bir android sürümü.İleride android 12 kararlı sürümler çıkarsa güncellerim.

    Genel olarak android 12 yi kurup da güncelleyenler memnun mu ?? Android 11 e göre kurmaya değer mi??

    Çoğunluk bir sorun yaşamadım yazmıs lakın üstlerde ki 1 mesaj da birisi hiç memnun kalmamış.Bir de bluetooth kulaklık sorunu yaşayanlar olmuş 12 li sürümle beraber.

    Bu bildirimi kaldırmanın bir yolu varmıdır?? Ama tabi komple güncellemeyi iptal etmek istemiyorum.Yani yine sorgulama yaparsam güncelleme çıksın ama şu anki duraklatıldı bildiriminden kurtulmak istiyorum sanki hiç sorgulamamış gibi.

    İyi bilenlerden varsa yöntemi yazmalarını rica ediyorum.

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın, teşekkürler şimdiden yardım eden arkadaşlara...





  • gökhan44 kullanıcısına yanıt

    merhaba bende telefonu 2 gün önce aldım.Yanlışlıkla güncelleme sorgulama yaptı indirmeye başlarken hemen durdurdum.Androi 11 bence şimdilik kalsın hemen güncellemek istemiyorum.Şİmdi bildirimlere güncelleme duraklatıldı diye bildirim çıkıyor.İleride android 12 daha kararlı sürümler çıkınca güncellemek isteyebilirim.

    Güncelleme olayını komple iptal etmeden telefondan hiç güncelleme sorgulamamış gibi bu bildirimden kurtulma kaldırma yolunu siz bulabildiniz mi??

  • blackhawk48 B kullanıcısına yanıt

    merhaba bende cihazı yeni aldım.Android 11 son sürümle geldi.Su an memnunum hemen 12 ye güncellemek istemiyorum birşeyler değişir bozulur vs diye.

    Bende onu anlamak istiyorum android 12 de bir sıkıntı vs var mı diye.Genelde çoğu kişi değişen kötü bir şey yok aynı hatta pil daha iyi uygulamalar daha akıcı yazmış.Ama siz karıncalanma ve batarya daha çok tüketiyor demişssiniz kafam karıştı.

    bende yanlışkla sorguladım indirmeye başlarken durdurdum şimdi indirme duraklatıldı bildirimi geliyor onu kapamak istiyorum.

    Sizden ricam android 12 ile birkaç gün daha kullanıp detaylı yazar mısınız android 11 ile artılarını eksilerini.

  • ve evet samsung a52 android 11 son sürüm ilk bug ı buldum.Daha önce ki sayfalarda yazan varsa bilemiyorum ama yazılımsal ilk hatayı bulmaz olaydım ama buldum, favori aranacaklar kısmı 24 saat geçtikten sonra yaptığım sıralama bozluyor 2 dir yeniden ayarlıyorum.

    sizde de bu sorunu yaşayan var mı?? ya da dikkatini çeken??

    android 12 de böyle bir sorun devam ediyor mu?


    NOT son düzeltmemden sonra bir daha aynı sıkıntıyı yapmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 1 Şubat 2022; 18:20:28 >
  • tabi şu da aklıma geldi favoride ki kişiler eski telefonumdan bilgileri aktarma sırasında geldi.Bu bug ondan da oluyor olabilir.Bir daha yaparsa tüm favorilerde ki yıldız işretini kaldırıp kişileri yeniden favorilere eklemeyi düşünüyorum.

  • Telefonum az önce geldi. ilk yaptığım şey hiç bir uygulama indirmeden kurmadan direk android 12 güncellemesini yaptım. Siyah renk, konuda bahsedilen olumsuzlukların hiçbirini yaşamadım. çok kaliteli güzel hızlı bir cihaz. herkese hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmak dileğiyle.. şimdi biraz daha kurcalamak gerek... İLK SORUM şu; navigasyon tuşlarının yerini değiştirebiliyor muyuz? yani geri tuşunu sağ taraftan sol tarafa taşımak istiyorum, önceki cihazım general mobile gm20 de vardı... alışkanlık işte :))))

  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt

    Ayarlarda navigasyon tuşu tuşlar sırası diye seçenekler var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gökhan44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim oldu , şu an için Android 12 ile ilgili bir sorunum yok görünürde...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A52 ve S20FE arasındayım. 1500 tl farka değer mi? Teknosaya gittim bugün A52 alacaktım. S20FE da kampanya varmış 1000 tl ucuza geliyor tabi 2 sene teknosacell e geçme şartıyla.

  • CooRDeLia kullanıcısına yanıt

    Kamerası ve işlemcisi daha iyi. Bunlar sizin için önemliyse geçmeye değer. Ama batarya süresi bakımından A52 daha iyi. Önceli sayfalarda bir üye A52'den S20 FE'ye geçip deneyimlerini paylaşmıştı. yalnız onunki Snapdragon versiyondu. Exynos versiyonu kimse tavsiye etmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 31 Ocak 2022; 22:29:14 >
  • Ayarlar > Bildirimler kısmından güncelleme bildirimini kapatabilirsiniz. Veya bildirimin üzerine uzun basıp açılan menüden kapatabilirsiniz.

  • rtsbora kullanıcısına yanıt

    Göremedim hocam deneyim yazısını. Benim baktığımda Snapdragon işlemcili.

  • Ekran parlaklığı saate göre ayarlama yok sanırım dimi
    Göz kalkanı ve karanlık modda var ama ekran parlaklığı için bu ayarı bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt

    Bixby Routines ile yapabilirsin. Şu saat geldiğinde ekran parlaklığını şu seviyeye ayarla diye bi rutin oluşturabilirsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rtsbora kullanıcısına yanıt

    merhaba ayarlar bildirimler kısmında güncelleme programı gözükmüyor bildirimini kapamak için.

    bildirim üzerine basılı tutunca da sadece bildirimi erteleme max 2 saat seçeneği çıkıyor.

  • Arkadaşım yanımda güncelledi aynı cihazını 12 ye.Hız da ilk etapta bir farklılık göremedik.

    Hava durumu widget ı biraz değişmiş detaylara tıklayınca arkada ki foto gitmiş düz mavi renk olmuş yani ikonlar daha sadeleştirilmiş.Ben pek sevemedim ilk bakışta ama işlemci ve gpu yu daha az yoracaktır teknik olarak daha iyi olmuş sanırım.

    Birde görsel değişimlerden farkedebildiğim, en üst bildirimler barında ki ekran parlaklığı ayar çubuğu yukarıya taşınmış ve bar kalınlaştırılmış.

    android 11 de bar ana tepsiyi aşağı çekip genişletince en altta ve ince bir çizgi şeklinde.

    Şimdilik görebildiklerim bu kadar.

    Ben 11 de bir süre daha devam edeceğim gibi gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 1 Şubat 2022; 18:18:6 >
  • Selamlar şuan telefon arayışındayım a52s (5g) sürümü düşünüyorum almak için hakkında olumsuz bir düşüncesi olan var mıdır ? , ekran ve işlemci farklılıkları var araştırdığım kadarıyla a 52 modeliyle, kronik kasa bozukluğu şikayeti bu modelde de var mıdır acaba ? teşekküler şimdiden cevaplar için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan17 -- 1 Şubat 2022; 21:24:26 >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.