Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.713
Cevap
98
Favori
520.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Suya dayanıklılık farkı yok.iki cihazda ip67 ile geliyor.
    Farkları 500 mah batarya 3x optik ve 0.2 inch ekran.bir de a52 25w hızlı şarj destekliyor ama kutudan 15w çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 10 Nisan 2021; 15:26:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    Ben beklemedeyim acelem yok istediğim özellikleri var ve bu fiyat bandına bunlar hepsi birarada yok 720g de bana yeter oyun oynamadıktan sonra bir hearthstone oynuyorum oda ağır bir oyun değil 3500 civarına düşer bence bu telefon Samsung hep öyle oldu biraz zaman sonra düşüyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke adaptör hic çıkamasaydı da 200 300 ucuz olsaydı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bamorex kullanıcısına yanıt

    A52 6 gb ram mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt

    8gb ram 128 gb hafıza var Türkiye modelinde

  • Birde dikkat ederseniz n11 de a52'yi indirimli fiyattan düşerek satıyorlar. Yani bu ilk parti stokları bitince gelecek partinin orada yazdıkları 4500 4600 bandında satılma olasılığı oldukça yüksek bir arkadaş burada benzerini yazmıştı diye hatırlıyorum. Ha o zaman satılır satılmaz ayrı konu ama samsung türkiyenin tavrından bu rahatça anlaşılıyor.

  • Samsung kendi bilir 4500 4600e nice telefonlar var üstüne max 1000 TL eklesek amiral gemi alınıyor o fiyata hiç satılmaz diyorum ben 4.5 k verece işlemci 720g olacak pehhh




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 10 Nisan 2021; 17:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sitede a72 icinde 5499dan düştü gösteriyor.a72 5499dan mi çıktı.hayir kendince indirim yapıyorum demeye çalışıyor.a52 3999dan satışa devam edecektir 1-2 hafta icinde.zam yaparsa kendileri kaybeder.bu fiyata alınacak o kadar çok cihaz varki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

    Valla ben kararımı verdim gibi en fazla 10 gün daha beklerim gelmezse siparişi iptal edip oppo reno 4 alacağım. Zaten ön siparişe çıktığı günde reno 4 alıyordum son anda A52 çıkınca A52 sipariş etmiştim. Samsung kendi kaybeder. Bu kadar da mağdur edilmez insanlar.

  • Xiaomi'ye güven olmaz fikri girdi bir kez kafama. A52 alarak nelerden vazgeçmiş oluyorum bilgili biri açıkça yazabilir mi? Sadece Ois ve daha iyi yazılım bile yeterli bir sebep ama arka kapağın plastik olması estetik olarak çok kötü bir olay. Ha zaten kılıf takıyoruz doğrudur ama insan gözle gördüğüne daha bir önem veriyor. A52 almak sizce bir hata olur mu?

  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt

    Ben İzmirdeyim bu hafta mağazayı aradım 1 hafta içinde gelecek dediler A72 bu pazartesi gelmiş 12 Nisan pazartesi de A52 yi alırım diye düşünüyorum.


    Siyah model in hemen çizildiği söyleniyor farklı renk mi alsak?? Renk olarak mat siyah deniyor herhalde plastik hammaddesinden kaynaklanıyor yoksa mavi alcam.


    Bu 15 wattlık şarj aleti sorun yaratır mı kaç dk da şarj ediyor 25 lik şarj aletimi alcaz bide??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt

    15 watt şarj aleti 123 dakikada, 25 watt şarj aletiyse 90 dakikada dolduruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt

    Kılıfla kullanacağım için sorun değil benim için siyah renk olması. Sanmıyorum 12 nisanda gelsin. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Bana müşteri hizmetleri 7-14 gün tedarik sürelerini bulabilir dedi.

  • Samsung A52'nin 6GB ram ve Suya ve toza karşı dayanıklıkta IP67 olmayan versiyonları da var.Ülkemizde Suya ve toza karşı dayanıklıkta IP67 versiyonu ile satılacak vede A72 ile işlemcileri de aynı.O zaman büyük ekran sevenler dışında kimse daha fazla para verip A72 serisi tercih etmez.


    Demek Samsung A52'nin neden piyasada olmadığı net olarak anlaşıldı.Öncelikle Samsung A72 serisini iteklemeye çalışacaklar ama yerse..! sonra Samsung A52 serisini piyasaya çıkaracaklar.Daha sonrada biraz daha pahallıya 5G versiyonunu piyasaya sokacaklar.


    Samsung aslında bilmem kaç çeşit telefon çıkaracağına en düşük kalitede bir kaç model orta seviyede bir kaç model vede amiral gemisi olarak bir kaç model çıkar yeterli.Bilmem kaç çeşit ama çok farklı özellikleri olmayan modeller çıkartıp insanların aklını karıştıracağına Apple örnek alsın biraz.Donanımlar ve arayüzleri en iyi telefon ama tasarım ve malzeme kalitesini beş para etmez bence.


    Daha öncede söylediğim gibi Samsung iyice çuvalladı ..!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Nisan 2021; 22:5:28 >




  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt
    Reno 4 alıp iade ettim ben.one ui alışınca çok sıradan gelecek color os.hicbir arayüz değişikliği yapamıyorsunuz.bi duvar kağıdı değiştirme var.ana ekranda kullanılmayan uygulamaları bile gizleyemiyorsunuz.olmasi gerektiği halde l1 sertifikası yoktu.ama hızlı şarjı çok iyiydi.color os çok stabil.akici.karar sizin ama one ui alışkınsanız tavsiye etmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 11 Nisan 2021; 0:6:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

    Kısa süre deneyimim oldu dediğiniz gibi one ui kadar kullanışlı değil. One ui alışkanlığından ve kullanışlılığından dolayı zaten A52 almak istiyordum. Gerçi şu an geçici bir cihaz ayarladım gibi o cihaz elime ulaşırsa A52 yi bir ayda beklerim sorun olmaz. Tuşlu telefondan kurtuluyorum çok yakında  

  • Bu s20 fe ile a72 şuan aynı fiyat bu nasıl bir iş s20 fe özellikleri bildiğin amiral gemi telefonu gerçi exynoslu ama sonuçta çok daha performanslı a72den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20 fe çok sorunlu bir cihaz hatta 1 ay önce fln 4750 tl ye kadar düşmüştü 256 lık modeli. Şarj, ısınma ve dokunmatik sorunları nedeniyle fiyatı çok hızlı düştü sonra da yeni modeller çıkınca fiyatı sabit kaldı.

    Özellik bakımından kağıt üstünde A72 nin içinden geçer o ayrı konu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt üstünde iyi olabilir ama ısınma ve batarya sorunu var. 8/256 modelini kullandım 4.5 saat ekran süresi alıyordum. Ara sıra dokunmatik ile ilgili sıkıntılarda yaşamıştım. Görüntülü aramalarda arkası ateş gibi oluyordu. Kesinlikle önermem. Şahsen hızlı diye sorunlu telefon alınmaz.

  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt

    exynos kaynaklı diyorlar ısınmaya bakalım zaten hedefim a 52 onuda 3500 civarı olsa daha iyi olur o yüzden beklemedeyim acelem yok

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.