Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.720
Cevap
99
Favori
521.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WaBoSe kullanıcısına yanıt

    M51 güzel cihazda ağır geldi bana uzun kullanımda eli bileği yorabilir

    A72 vatanda kk taksit seçeneği çıkıyormu alanlar baktımı acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedarikçi Sorumluluğu

    Samsung Electronics’in sunduğu ürün ve hizmetler, tedarik zincirindeki tüm tedarikçilerimizin fedakarlık ve çabalarının bir sonucudur. Samsung Electronics ve tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve sivil toplumun sürdürülebilir memnuniyetinden sorumludur. Ayrıca, en iyi değeri sağlamak için güven ve dürüstlük ilkesiyle tedarik zincirimizin tüm sorumluğunu üstlenmeyi taahhüt ediyoruz.


    Kendi sayfasından alıntıdır, bu sorumluluğu yerine getiremeyip.Çözememiştir.Sadece yazıda vardır,pratikte sınıfta kalmıştır.

  • Yukarıda samsungdan alıntıladığım yazıya bağlı olarak(tüm sorumluluk kendilerinde olduğuna dair beyandır), canlı görüşme yapıp samsungdan mağduriyetle ilgili net bir açıklama yapmasını ve soru işaretlerini kaldırmasını talep ettim.kişileri tek tek arayıp üstünü kapatma çalışmalarının doğru olmadığını bu şekilde daha karmaşık hale getirildiğini bildirip Kore'ye durumu yazacağımı ve hukuki olarak haftasonu inceleyeceğimi (kandırılma+mağdur edilme) bir an önce resmi bilgilendirmenin sayfasından sağlanmasını yazılı olarak talep ettim.Durumu ivedi olarak bildireceklerini belirttiler. bizde biraz makası daraltalım bakalım ne çıkacak.

  • Dün beni mağdur ettiniz geçici cihaz istiyorum diye talep oluşturdum bakalım ne olacak bu talebin karşılığı. A52 yi temin edene kadar geçici cihaz yollayın dedim. Bu şekilde mağdur edemezsiniz kimseyi dedim.

  • Yazılı açıklamadan kaçınma durumları var prestij açısından,ama doğru olan gecikmenin sebebinin net olarak resmi bir şekilde paylaşılması ve tüketicilerin bilgilendirilmesidir. Ört bas edilmeye çalışılması çok amatörce bir yaklaşım.

  • Oppo telefonum vardı A52 düşünüyordum, şimdi bu telefonla Samsung'un insanlara yaptığı bu tavırlardan dolayı baz geçmeye başladım. Biraz şikayet sitesine baktım çoğu Samsung modelinde ekranda bir şekilde sorun var (parmak izi okumama, yeşil ekran), yavaşlama,şarj derken çok sorun var modellerinde anlaşılan. Sanırım ben Samsung'tan vazgeçecegim bu kadar şikayet üstüne. İyiki telefonu amazona geri gönderip beklemedim, Samsung sayesinde telefonsuz kalacaktım. Ve zaten yakında yeni Oppo,xioami cihazlar çıkmaya başlar Samsung kendi kaybeder bu davranışla. 4.800-5.000 TL A72 ortalama fiyatı. Gerçekten ne yapar eder zor olsada insanlar 1000 TL ekler iPhone modellerine yönelir takılma donma olmadan en az 5 sene kullanır. 5.000 TL fiyata xioami ortanın üst modellerini alabiliyor insanlar. 5.000 TL SD 865 işlemcili telefon dolu ortalık. Hatta 4.000 TL bulunuyor. Bu modeli almadan iyi düşünmek gerekiyor. OİS önemli etken kamera için ama işlemci daha önemli bence. Samsung telefon alıp 6-7 ayda ağırlamaya başladı diye çok şikayet var, exynosla alakalı olabilir ama şunu da unutmamak gerek o sistemi yavaşlatan da samsungun kendi arayüzü. Elbet sd720 işlemcide yavaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertccc -- 10 Nisan 2021; 12:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • N11 deki satıcı hala telefon için sipariş alıyor. Kargo sorularına hep kaçamak ve farklı cevaplar vermiş. Elimizde var ama yoğunluktan gönderemiyoruz vs diye insanları yanlış yönlendirip bekleticekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt

    Aynen ben soru sordum o satıcıya . Ürünü ne zaman kargolarsınız satın alacağım yazdım. Tedarik sorunu yaşanıyormuş bu üründe dedim. Tedarikten yana sorun yok en kısa sürede teslim edilecektir diyor. Samsung Türkiye bayilerine de doğru bilgi vermiyor.

  • Tamamen satış taktiği aklıma başka bir şey gelmiyor,A72 piyasada çok fazla ve hepsi burada taksit imkanı var,A52 ne gariptir ki yok.

  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    O zaman ne alıcaz kısır döngüye giriyorum şahsen iPhone lar pahalı ve pil performansını sevmiyorum çok düşük mah koyuyor Samsung böyle Huawei Google problemi var mi desen adam akıllı bu özelliklerde telefonları orada pahalı yani iPhone a yönelir insan ois hızlı şarj çift hoparlör ip67 90 hz bunları istiyorum telefonda artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb parayı hesaba yatırmış, onlar mağdur etmedi ellerinden gelen bişey yok kayıt açtırmıştım, genel müdürlükten aradılar az önce. Vatan %7 kampanyasıyla 4556'dan siyah A72 aldım, çokta mantıksız gelmedi.


    Aldığım 3 tane A52 kılıfı Samsung Türkiye'ye göndericem...

  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt

    İnan bende kılıf almıştım 1 tane a52 için duruyor kenarda baktıkça sinirleniyorum. A72 bana bi tık büyük geliyor yoksa direkt alır geçerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelisky_ -- 10 Nisan 2021; 13:44:50 >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt

    Bence ileriye dönük en az 2 yıl kullanırım diyorsanız 128 gb olan modelleri tercih edin. Marka seçimi size kalmış ancak ben xiaomiyi çok sevmiyorum bazı problemlerinden dolayı.

  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt

    A72 ho hocam vatanda kk taksit imkanı varmı tek kart yada 2kartla ödeyince


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt

    Note 10 lite almayın yakınlık sensör sorunu var youtube da araştırın ona göre karar verin alanlar çok pişman oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metintekin kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun. Hb dan alırken çıkan taksit imkanları vatanda çıkmadı tek geçtim ödemeyi. Parçalı kart var ödemede gördüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Samsung A72 modelini satmak için böyle bir strateji yapıyor olabilir. Çünkü o fiyatları hak eden bir cihaz değil bana göre ve burada aynı görüşte olan çok kişi var. İnsanlar a52 bekleyene kadar A72 alıyor telefon ihtiyacı olan mecburiyetten. A52 satışa çıksaydı eminim ki A72 satılmazdı. Gerçi yeni Oppo ve Xioami modelleri çıkarsa A52'de istediği satış rakamını da yapamayacak. Fiyatlar düşer 1-2 aya kalmadan. A72 300-400 TL civarı düştü satışa çıktığı hafta. Onlarda farkında satılmayacak bu cihaz o fiyatlara. Ki ben A52'ninde çok satılacağını sanmıyorum 3.999 TL fiyattan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=RVWIr0-f7oU dk 6.45
    Teknoseyir incelemesinde a72 önce gelecek sonra a52 diyor.ilk baştan beri planlanan buydu bence.hatalari a72 ile az da olsa satış yapmaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 10 Nisan 2021; 15:19:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

    .



    Bence de A72 vede A52 serilerinde Samsung bu sene çuvalladı resmen.


    Satışa hazır A52 telefonlar var ama piyasaya çıkarmıyorlar.Neden Çünkü o zaman A72 fazla satamayacak.Sebebi ise 2 telefon arasında çok bariz ( işlemci - ekran - depolama - ram ) vs özelliklerinde fark yok.Sadece gözle görülür fark suya ve toza dayanıklılık farkı var.


    A72 bir üst seviye diye satacaksan yapman gereken işlemcisini A52'den biraz daha güçlü işlemci koyarak vede 5G ekleyerek piyasaya çıkartmak olacaktı.O zaman 4.800 TL ederi hak ederdi.Alacak olanlarda tercihlerini ya A52 yada A72 arasında yapardı.Kimse mağdur olmazdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Nisan 2021; 15:30:49 >




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.