Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.541
Cevap
96
Favori
1.030.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, ben de bir vereyim. Hiç gitmiyor artık.

  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

    Oyun falan oynamadığım için diğer üst a serisi telefonlar ile pek farkı yok. Kasma, donma, ısınma yok. Kamera amiral gemileri kadar olmasa da güzel. Cidden efsalaneler arasına girdi.


    LG g2 kullandım 3 yıl o da serinin efsane telefonu idi. Sonraki modellerde batırdılar. A50'de de sonraki serilerde ahım şahım denecek bir telefon çıkmadı.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Hocam bu ayarda Bi telefon şu an 8-10 bin tl civarı bin lira verip en az 2-3 yıl daha kullanmak çok daha mantıklı.

  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

    Öyle yaptılar sağ olsunlar. Onlara pudra şekeri bize 5 yıllık telefonlar.

  • 4 yıldır iyi kötü kullanıyoruz. Daha da bilmem ne kadar gider. Pilinde ve hızında bir miktar düşüş oldu tabii ama önemli bir seviyede değil.
    Pil sağlığını genel durumunu yüzdesel olarak öğrenebilir miyiz ?
  • Bende değiştirmezdim telefonu ama şebeke sorunu çıktı mecbur satıp s20fe aldım, 1 buçuk senedir bunu kullanıyorum, 3 sene yakın a50 kullandım banamısın demedi , şimdi s20fe tahminim uzunca yıllar kullanmaya devam.

  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de s20 fe aldım henüz elime ulaşmadı. A50'ye göre nasıl acaba?
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

    Sorduğun soru çok abes kardeşim, a50 çarpar 3e böler tabi.  tabi s23 alırsanız bunlardan daha fazlası var. Fiyatlar uçmadan önce 8700 almıştım ben, zamanında bu cihaz 4000 tl idi. vay be muhteşem ekonomimiz canı cehenneme


    üst düzey oyun deneyimi.

    full samsung dex özelliği

    banyoda havuzda kullanma keyfi.

    onlarca cihazı otg sayesinde tek kablo ile bağlama.

    30x zoom ile inanılmaz yakından kamera deneyimi, bana fazlasıyla yetiyor.

    ufs 3.1 ile nvme ssd hızından hafıza kullanımı.


    yeter bu kadar. :)

  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Abi performans olarak tabiki de kıyaslanamaz.

    Pil mesela nasıl? 5 5 buçuk saat ekran süresi ile günü neredeyse çıkarıyor a50(pili 2 ay önce serviste değiştim.)

    Ekran döndürme tepkimesi A50'de çok geç. 2-3 saniye bekletiyor hatta bazen yanlış yöne döndürüyor veya hiç döndürmüyor.
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

    Abicim şu şarj işini bırakın artık, gidip iphone son modelini bile alsan, en fazla gideceği bir gün, telefondan ne istediğine bakın, batarya istiyorsanız daha yüksek kapasiteli telefonlar almak zorundasınız. Onlarda çoğu tırt donanımlı çıkıyor. Alın kullanın bakın keyfinize, gerek yok bataryayı sürekli takip etmeye.


    Beni telimde sürekli oyun oynarım, film dizi izlerim, günde bazen 1 sefer, bazende 3 sefer taktığımı biliyorum, yeterki şarjda kullanma, son parlaklıkta kullanma ekranı, uzunca yıllar kullanırsınız telefonu, ha birde şarj full dolu ikende güç modunu kullanmayın.


    Neyse iyi geceler dilerim

  • Dostlar A50 maceramı sonlandırmak üzereyim A50'den S23'e geçiş yapıyorum. 2019'da askere gitmeden önce aldığım canım A50'den vazgeçiyorum. Dört yıldır bana neredeyse hiç sorun çıkarmadı. Pilini iki ay önce yetkili serviste değiştim. Bataryası normal kullanımda günü rahat şekilde çıkarıyor. Kronik hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Bu haliyle bile en az 3 yıl daha götürürdü. 4 yıl boyunca sıfırlamadan kullanmama rağmen rahatsız edici donma yavaşlama durumlarını neredeyse hiç yaşamadım. Bu yaşıma kadar kullandığım en temiz, en sorunsuz telefon oldu. Bu konu zamanında çok canlıydı popüler listeye de girdiği çok oldu ama konu da artık ölmüş maalesef. Allah size de dilediğiniz telefonları nasip etsin. Kalın sağlıcakla.
  • Merhaba, A50 serüvenim zorunlu olarak sona erdi 4,5 sene sonunda. Telefon birden dondu, kapandı ve hiç açılmadı. Tamire götürdüm işlemci kaynaklıymış. Vedalaştık A50 ile xiaomi note 12 pro ya geçiş yaptım.
  • A50 ler teker teker ölmeye başladı artık benimde kapanıp birdaha açılmadı önce işlemci ölmüş denildi sonradan anakart devrelerinde kısa devre olduğu söylendi yaptırdım kullanmaya devam ediyorum ancak s23 e geçmeyi planlıyorum 4 sene oldu artık iyi bile dayandı. Bu arada Yalova deniz elektronik bayisine sakın cihaz vermeyin telefonun vidası eksik geldi ayrıca arka kapak zaten çıkıyordu yapıştırıldığı söylendi ama yine elimde kaldı işcilik çök kötü daha içerilerde neler var bilemiyorum ancak şuan sağlıklı çalışıyor telefonum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOANN -- 29 Kasım 2023; 12:46:58 >
  • Benim telefonda bir sıkıntı yok şuan için ama düşürdüğümden dolayı ön kameranın dış yüzeyinde bi çatlak gibi bir şey oluştu ve kamera puslu gözüküyor sanki toz varmış gibi.. Bir de sıkıldım artık değiştirmek istiyorum.. A55 düşünüyorum ama kararsızım.. ya da bi miktar daha üzerine ekleyip S23..

  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    Almışken S23 serisini almanızı öneriyorum veya S23FE
  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    a55 güzel telefon fakat gece çekimleri çok kötü hocam yani a50gibi gece çekimleri, kamera ışık istiyor ışıklı ortamlarda güzel fotolar çıkıyor ayrıca a55 oyun performansı düşük hem a55 hemde m35 in zaten ikiside aynı ayrıca ikisinin fiyatı çok yüksek m35 16bin a55 21.500 tl istiyorlar yani bence bu para verilmez
  • S23FE sanırım en geçilesi telefon. A50'den sonra.
  • S23 FE Biraz daha bütçemin üzerinde kalıyor, A54 ya da maximum A55 geçebileceğim model.. Xiaomi Note 13 Pro 5G modeli de alabileceklerim arasında ama onda da Note 9 pro zamanında kullandığım kadarıyla yazılımsal sıkıntılar mevcuttu kilitlenme tarzı.. Telefon kendi kendine bi yerlere girip sapıtıyordu.. O yüzden biraz ona da ön yargılı yaklaşıyorum.. Zor bi karar artık malum sık telefon değiştiremiyoruz.

  • yakında türkiye ye samsung m55 gelebilir bu telefon çok tutuluyor işlemcisi çok güçlü a55 ve m35 hiç beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.