Şimdi Ara

Samsung Galaxy A01 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler dilerim. Annem ve babamın kullanması için sıfır ve android işletim sistemine sahip telefonlar bakıyorum. Samsung S1 ve Samsung S3 kullanıyorlar ve artık çoğu program açılmıyor. Şarjları da günde 2 defa tükeniyor. Yani telefonlar artık ömürlerini tamamladı.


    Annem uzun zamandır Whatsapp, Facebook ve Youtube'uu aktif kullanıyor. Babam ise özellikle fotoğraf çekme ve görüntülü konuşma konusunda çok hevesli. Ama yeni telefonda youtube ve facebook da kullanabilir. Yani kısacası oyun oynamayacaklar ve kurup kullanacakları uygulama en fazla 5 ya da 6.


    Dolayısıyla tutar olarak çok üst seviyeye maddi şartlar dolayısıyla da çıkamam. Aralığım düşük yani 1.500 - 1.800 aralığı. Marka güvenilirliği ve yaygınlığını önemsiyorum o yüzden Samsung Galaxy A01'i buldum. Henüz almadım ancak ne dersiniz bu model en azından 5-6 yıl bu saydığım aplikasyonları çalıştırır mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filmdefilm -- 22 Haziran 2021; 8:28:14 >







  • İyi günler. 5-6 yıl sonrasına garanti vermek zor ama asıl mesele dahili hafızanın az olması. 16gb'lık hafızada devamlı önbellek temizlemek gerekebilir. Bence xiaomi'ye bir şans vermeniz lazım, üstelik pilleri de daha büyük modelleri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.