Şimdi Ara

Samsung ev aletlerinden uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğlen yemeklerini ofise evden götürüyoruz malum haftada 6 gün dışarıdan 2 kişiye yemek söylemek minimum 2000tl. Bizde evde hazırlayıp götürüyoruz ve öğlen ısıtmak için ofise samsung marka mikro dalga fırın aldık. Günlük 1-2 dakika kullanım sonrası toplamda daha 2 saat bile kullanmadan 4. ayında fırın alevler çıkararak yangın tehlikesi oluşturdu ve bozuldu. Samsung servisini aradık gelen servis kapıda ofis tabelasını görünce burası işyeri siz ürünü ticari olarak kullanmışsınız diyerek hizmet vermeden çekip gitti. Tüketici hakem heyetine başvurduk ancak samsung firmasının bu dehşet veren yaklaşımı konusunda yasal olarak ne yapabilirsek yapacağız. Düşünsenize diyoruz ki burası şahıs firması ve ofis çalışanımız yok 2 kişiyiz ve müşteriye hizmet verilen bir yer değil sadece 2 kişi kendi yemeğimizi ısıtmak için kullanıyoruz bu nasıl ticari kullanım olabilir, zaten 4 ayda 1 saat kullanılan bir ürün nasıl ticarette kullanılabilir servis baksa ürünün hala sıfır olduğunu anlayacak ama daha kapıdan girmeden para istemeye başladılar tamir için. Hatta Samsung cep telefonu da kullanmayın arkadaşlar kazara iş yerindeyken bozulursa telefonunuz ticari kullanmışsın deyip ona da servis için para isterler :):)








  • En başından beridir dedim süpürge çamaşır makinesi fırın vb. Samsung'un işleri değil bu işler diye.. Tv monitör telefon SSD gözüm kapalı alırım ama kimse bana samsung bir çamaşır makinesi veya buzdolabını aldıramaz.


    Vestel iyi kaliteli buzdolapları yapıyor üst modellerinden aldık memnunuz bu markadan diye gidip de yanında vestel pc almak gibi bir şey bu durum.. (düşüncesi bile kötü)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.