Şimdi Ara

Samsung'dan Uzak Durun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Samsung sevinici RNN gene döktürmüş :)



    Böyle insanları aşağı görme falan bırakın bu boş işleri RNN gözün kapalı bir şeyleri savunmana hiç gerek yok kaldı ki firmanın avukatı da değilsin biraz ağır ol.



    Adam bir problem yaşamış aynısını ben philipsle yaşıyorum iyiki herşeyi yazmış her aşamayı yazmış demek ki ben samsung alsam bu aşamalardan geçicem allah bilir bu arkadaş gibi kaç kişi daha böyle sorun yaşıyordur.



    Şikayrtvarı inceledim Samsung Türkiye Ülke müdürüyle bir çok etkinlikle karşılaştım inovasyonu iyi bir firma bir şey diyemem ama Tükecinin yanında olmayan firma bana göre boştur.



    En nefret ettiğin klasik oyalama taktiği. Benim uzmanı olduğum ürün grubunda değişim sürem 1 hafta ki benim ürünlerm ingiltereden gelir anlamıyorum böyle firmalar oyalama taktiği ile ne amaçlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ne kadar boş konuşuyorsun sırf yazmak için kendinizi tatmin etmek için yazmayın şu konulara..

    gözüm kapalı neyi savunmuşum göstersene bana yada samsungla alakalı ne yazmışım? bayılıyorsunuz kendi kafanızda hayal dünyanızda kurduklarınızı gerçekmiş gibi anlatıp insanları manipüle etmeye..

    samsungun bana ne faydası varki samsungu savunayım? kaldı ki bu konudaki bu mesajların sebebi yukardaki embesildir sanki ben samsung çalışanıyımda beni etiketliyor benmi çözeceğim adamın sorununu? sırf insanı tahrik etmek için bu davranışta bulunan birisine hiçbirşey yazmayacakmıyım? bu arkadaş samsung oldumu sinek gibi uçar gelir aynı şeylerin konusu onlarca kez lg ve philips içinde açıldı hiçbir konuya tek bir mesaj bile yazmadı bu kadar kör olmayın..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    RNN Kimin ne olduğunu forum biliyor hacı boşuna burada ağlamana gerek yok.

    Samsung'u savunduğun bir çok konu var seni epeydir takip ediyorum ve sana karşı olan tüm insanlara aynı üslupla cevap veriyorsun hani buna üslupta denmez.

    Samsung'un sana faydası yoksa o zaman faydası varmış gibi takılmayı bırakıcaksın insanlar seni bir şeye etiketliyorsa bunun sebebi yine sensin yani kısaca bu durumu buraya getiren sensin ben bir konu açsam samsung'a giydirsem ilk sen atlarsın konuya buna eminim yani hatta çok bilmişlik taslayıp artist artist yazarsın da o herkese işlemez.

    Şimdi burada klavye arkasında kimin nerede ne iş yaptığı kim olduğu belli olmaz ama sen yinede küçümseye çabaladığın insanlara dikkat et.

    Benim kendimi bu tuhaf şeylerde tatmin etmeme ihtiyacım yok tatmin etmek istesem zaten " title " benim oldukça tatmin ediyor ama tatmin edenin sen olduğunu düşünüyorum. İnsanlara bir konuda fikir vermekle bir konuda aşağılamaya çalışmak oldukça farklı şeyler.

    Adam seni etiketlediyse insan gibi ona bunu yapma dersin hadi özel mesaj atarsın burada adamlara " show " yapıyorsun diyorsun ya şuan aynı şeyi sen buraya mesaj atarak yapıyorsun.

    Hatta bunu buraya yazarak bende yapıyorum ki senin gibi paranoid insanlardan haz edemiyorum kusura bakma olurda bir gün burayı okuyan olursa feyz alır belki.

    Ayrıca ayrı bir başlık açmak gerekir ;

    Sen TV TAVSİYELERİ konusunda samsung'u öve öve bitiremeyip onlarca insana Samsung aldırıp sonra bu insanların bir çoğu tarafından laf edilip konuyu devreden kişi değilmisin ? Ona rağmen hala SAMSUNG diyor hala sorunlu samsung ürünlerini önerip insanları yanıltmaya devam ediyorsun.

    Bu arada " philips " markası konusunda fikirlerine katılıyorum berbat ötesi bir marka bu ayrı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 24 Eylül 2018; 16:6:13 >




  • hala boş konuşmaya devam ediyorsun sizin hepinizi allaha havale ediyorum şu forumda bana iftira atan kim varsa hakkımı helal etmiyorum eğer az adam olsanız tanımadığınız insanlara iftira etmezsiniz zaten..

    göstersene bana o samsungu savunduğum bir tane konu öyle haybeden yazmakla olmuyor bu işler çamur at izi kalsın ne güzel dünya..

    klavye arkası falan anlatmışsın bu klavye olmasa zaten burda bana hakaret insanların hiçbirisi bunları bana söyleyemez söyleyende sonucuna katlanır bende dahil hiç problem değil..

    ayrıca senin kendini tatmin etmeye ihtiyacın olmasa hiç üzerine vazife olmayan kimsenin seni muhattap almadığı bi konuya gelip hiç tanımadığın bir insan hakkında bunları yazmazdın ben sizin ciğerinizi biliyorum bu elit insan tavırlarını git başkalarına göster bana değil..

    adam seni etiketlediyse diyorsun..bu adamla geçmişi bilmiyorsun aylardır bana yazdıklarını bilmiyorsun gelip tek bir konudaki iki mesaj üzerinden insanları yargılıyorsun ve kendine bunu hak görüyorsun sen kimsin vasfın ne?

    bende senin gibi gereksiz insanlardan hazzetmiyorum ama burası forum isteyen üye oluyor ve kurallar dahilinde istediği mesajı yazabiliyor ben beğenmediklerime senin gibi yok öyle insandan hazzetmem yazmıyorum bide okuyan olursa feyz alacakmış ne delikanlılar var be




  • sen beni başaksıyla karıştırıyorsun herhalde o konunun sahibi dallas'tı sonrasında başkasına devrettiler daha neyin ne olduğunu bilmeden gelip bana bunları yazıyorsun allah akıl fikir versin ne diyeyim..
  • Sayın modlar, konuyu kitler misiniz lütfen?

    Bezdirdin @RNNN

    bez
    dir
    din

    Bu kadar ergen davranan biriyle uzun süredir karşılaşmamıştım. Senin gibi tipler yüzünden bu tip konulara mesaj yazmaktan çekinen bir kaç kişiyle özel mesaj üzerinden görüşüyorum. Sağolsunlar, çok yardımcı oldular ve olmaya devam ediyorlar. Derdimi onlarla görüşerek halletmeye çalışıcam artık.

    O yüzden modlar, konuyu kitlerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.